Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: no i gra muzyka...

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak kupowac cos OLX panowie to tylko jak ma sie sprzedajacego "pos sąsiedzku" odbior osobisty i nie mialem problemow ale na odleglosc nigdy w zyciu bym nie pokusil sie. Nie ma to jak wyjsc o 7:00 do roboty i z robo do robo i wlasnie wrocic do domu ledwo kontaktujac. Ale jest zimny łomżing...pssssst gul gul gul...aaaaaa :D

wysłane z Galaktycznej S5

Opublikowano

Jak kupowac cos OLX panowie to tylko jak ma sie sprzedajacego "pos sąsiedzku" odbior osobisty i nie mialem problemow ale na odleglosc nigdy w zyciu bym nie pokusil sie. Nie ma to jak wyjsc o 7:00 do roboty i z robo do robo i wlasnie wrocic do domu ledwo kontaktujac. Ale jest zimny łomżing...pssssst gul gul gul...aaaaaa :D

Wkórwiasz mnie :decayed: Będzie heineken z rana chyba bo stoi w pokoju :kox:

Opublikowano

Juz idzie druga, na zmiane zjadlem...moze do polnocy dociagne [emoji14] ale uj zjebany ledwo kontaktejszon jechalem obwodnica za miastem do domu a tu cos widze, że pod kola mi leci wiec ze 110 butuje hamulec i pompka przy gardle a to byly hujowe liscie w piz*u :/ prsy okazji 320/288 robia robote jakby co...w koncu przetestowane :D

Opublikowano

Ten cały OLX, to wielka porażka. Dzisiaj dzwoniłem do kolesia, co wystawia nakładki od RS4 w dobrej cenie z podstopnicą. Prosiłem o jakieś foto, bo ma tylko standardowe w ogłoszeniu a na drugim nic nie widać. A on do mnie, że nakładki są w igła stanie a zdjęcia nie chce mu się robić..........wali ściemą na kilometr.

Wcześniej miałem takie cyrki z RNSe. Nie kumam. Ludziom nawet ciężko jest dobrą fotę zrobić, żeby przytulić trochę grosza.

Bo to przez naszą mentalność. Na uj tam wchodzicie? Bo są okazje i dużo taniej sporo rzeczy. potem wychodzi. Wszedłem 2 razy na ten portal i więcej nie wejde :hi:

Opublikowano

:hi: Jak ktoś ma blutka C lub Q na sale, to poproszę info na PW. Ewentualnie jakaś wiązka też mogła by być. ..

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

:bry:

Opublikowano

Opublikowano

wiem, że tu wszyscy mają ORI ksenon ale może jednak ktoś pomyka na hidach ? potrzebuję zestaw, który nie będzie wywalał błedów min ESP/ABS macie coś sprawdzonego ?

Opublikowano

O jaaaaaa drugi miszka :decayed::wink:

Wysłane z Ipka

Opublikowano

O jaaaaaa drugi miszka :decayed::wink:

Wysłane z Ipka

:grin:

osiemdziesiąty drugi :grin:

Opublikowano

zderzak S4 do avanta - nówka nie śmigany i nie malowany :kox:

http://www.ebay.co.uk/itm/221714183005?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

wiem że cena trochę nie taka niska , ale za nówkę sztukę i jeszcze do tego pod czujniki parkowania chyba spoko :naughty:

Opublikowano

ostatnio kupiłem za 220zł do cabrio zderzak S4 :kox: na szczęście przekładam tylko dokładkę i resztę sprzedam dalej :decayed:

Opublikowano

Jak chcesz miec Hidy to kwestia gdzie zamontujesz przetwornice. Ja mam zamontowane w lampy tj pod spodem gdzie sa oryginalne miejsca na przetwornice Valeo wszystkie przewody sa tam schowane, i nic nie wystaje i bledow EspAbs brak

Opublikowano

Opublikowano