Opublikowano 31 Marca 201511 l Ale tutaj są strażnicy texasu aż szkoda gadać [emoji14]olew: [emoji14]olew: Nie wytrzeźwiałeś jeszcze że nie wiesz? Brać Ci tarcze bo coś czuje w moczu że zaciski będą na dniach Szkoda że swinta bo byśmy zamontowali Widziałem co się dzieje ale za słowo zaje ****** dostać ostrzeżenie to już patologia narazie nie zamawiaj, ogarniemy wszystko po świętach
Opublikowano 31 Marca 201511 l Pany nie ma ktoś na handel dokładki na dwa wydechy, lotki do sedana w wersji s-line?Mam zwykła dokładkę jak chcesz?
Opublikowano 31 Marca 201511 l Pany nie ma ktoś na handel dokładki na dwa wydechy, lotki do sedana w wersji s-line?Mam zwykła dokładkę jak chcesz?Dzięki, jestem wybredny szukam s-line:D
Opublikowano 31 Marca 201511 l Pany nie ma ktoś na handel dokładki na dwa wydechy, lotki do sedana w wersji s-line?Mam zwykła dokładkę jak chcesz?Dzięki, jestem wybredny szukam s-line:Dchyba mam pod sedana na dwie lufy, wrócę ze szpitala to zobaczę.
Opublikowano 31 Marca 201511 l Pany nie ma ktoś na handel dokładki na dwa wydechy, lotki do sedana w wersji s-line?Mam zwykła dokładkę jak chcesz?Dzięki, jestem wybredny szukam s-line:Dchyba mam pod sedana na dwie lufy, wrócę ze szpitala to zobaczę.Oks to czekam na info szybkiego powrotu do domu:D
Opublikowano 31 Marca 201511 l Cwiara NAJLEPSZEGO i tu ode mnie http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,1001-konne-buggati-veyron-porzucone-w-rosji-szuka-nowego-domu Biorę w ciemno i płacę za transport z rosji
Opublikowano 31 Marca 201511 l Niech ktoś pomoże. Dzisiaj ulewa/słońce a moje wycieraczki w b6 nie chcą przestać chodzić. Gdzie jest jakiś przekaźnik od wycieraczek? Ew. co posprawdzać?
Opublikowano 31 Marca 201511 l A tylnej lewej czarnej perły nie masz? Edytowane 31 Marca 201511 l przez bongod
Opublikowano 31 Marca 201511 l Niech ktoś pomoże. Dzisiaj ulewa/słońce a moje wycieraczki w b6 nie chcą przestać chodzić. Gdzie jest jakiś przekaźnik od wycieraczek? Ew. co posprawdzać? może trzpienie od mechanizmu sie zatarły
Opublikowano 31 Marca 201511 l Niech ktoś pomoże. Dzisiaj ulewa/słońce a moje wycieraczki w b6 nie chcą przestać chodzić. Gdzie jest jakiś przekaźnik od wycieraczek? Ew. co posprawdzać? może trzpienie od mechanizmu sie zatarły Jeden trzpień ma luz to może być przyczyna?
Opublikowano 31 Marca 201511 l Niech ktoś pomoże. Dzisiaj ulewa/słońce a moje wycieraczki w b6 nie chcą przestać chodzić. Gdzie jest jakiś przekaźnik od wycieraczek? Ew. co posprawdzać? może trzpienie od mechanizmu sie zatarły Jeden trzpień ma luz to może być przyczyna? raczej nie