RicS3 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Panowie czy wtyczka od manualnej regulacji poziomu świecenia reflektorów jest taka sama jak przy włączniku drl czy clh?taksuper, dzięki. A teraz druga sprawa, czy w ogóle jest sens wystawiać takie rzeczy jak klimatronic 1din b7, b.ladny tunel 1din pod telefon, dekory soul w ładnym stanie? Ewentualnie za jaki pieniądz żeby to sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas231 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Pokaż zdjęcie klimatronika może wezmę Edytowane 7 Lutego 2016 przez lukas231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 dekory chętnie przyjmę w rozliczeniu za szyby Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Panowie czy wtyczka od manualnej regulacji poziomu świecenia reflektorów jest taka sama jak przy włączniku drl czy clh?taksuper, dzięki. A teraz druga sprawa, czy w ogóle jest sens wystawiać takie rzeczy jak klimatronic 1din b7, b.ladny tunel 1din pod telefon, dekory soul w ładnym stanie? Ewentualnie za jaki pieniądz żeby to sprzedać. Ja panel 1 DIN climatornika w nie całe 24H sprzedałem na forum więc wydaje mi się ,że warto wystawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jeszcze ewentualnie mam pojedynczy kompletny wydech od 1.9tdi avf jakby ktoś chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 RicS3 podeślij fotki tunelu i cenę na pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ucho - rolką sie nie chwalilem, tylko kiedys pytalem czy ktos ewentualnie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 już nie aktualne, jak co to wiem kto ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Witam. Panowie potrzebuje pomocy , probowalem wymienic pedal gazu bo lapal blad i szalal. Chcialem zalozyc pedal gazu z B7 i nic a nawet gorzej gdyz odrazu silnik wchodzi na obroty 1200 zas po podlaczeniu starego pedalu nie ma zadnej reakcji na wduszenie pedalu i po chwili tez silnik wchodzi na obroty ale do dzisiaj stary orginalny pedal gazu dzialal , mozna bylo normalnie jezdzic autem a teraz nie. Prosze o jakies sugestie. Wyczyscilem polaczenia elektryczne pod obudowa ECU i wtyczke do samego pedalu. Edytowane 7 Lutego 2016 przez marcin9680 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Panowie podlaczal sobie ktos podswietlenie nog (nad pedalami i pod schowkiem) ? Chodzi mi o wpiecie sie w przewody idaca w okolicach podstopnicy (kable od lampki podsufitki), chce zeby podswietlanie nog zapalalo sie po otwarciu ktorych kolwiek drzwi. Wie ktos w ktore konkretnie kabelki musialbym sie wpiac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Panowie podlaczal sobie ktos podswietlenie nog (nad pedalami i pod schowkiem) ? Chodzi mi o wpiecie sie w przewody idaca w okolicach podstopnicy (kable od lampki podsufitki), chce zeby podswietlanie nog zapalalo sie po otwarciu ktorych kolwiek drzwi. Wie ktos w ktore konkretnie kabelki musialbym sie wpiac?Jest chyba temat w dziale warsztat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Panowie podlaczal sobie ktos podswietlenie nog (nad pedalami i pod schowkiem) ? Chodzi mi o wpiecie sie w przewody idaca w okolicach podstopnicy (kable od lampki podsufitki), chce zeby podswietlanie nog zapalalo sie po otwarciu ktorych kolwiek drzwi. Wie ktos w ktore konkretnie kabelki musialbym sie wpiac?Jest chyba temat w dziale warsztat. ja się wpinałem aż w lampkę, ale na słupku idzię się wpiąć http://a4-klub.pl/index.php?/topic/215459-montaz-oswietlenia-nog-pasazerow-z-tylu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 chce zeby podswietlanie nog zapalalo sie po otwarciu ktorych kolwiek drzwi. A to nie powinno być tak, że lampki zapalają się zależnie od tego, które drzwi są otwarte, tak samo jak z lampkami dolnymi drzwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 chce zeby podswietlanie nog zapalalo sie po otwarciu ktorych kolwiek drzwi. A to nie powinno być tak, że lampki zapalają się zależnie od tego, które drzwi są otwarte, tak samo jak z lampkami dolnymi drzwi? Tak jest ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 dokładnie tak,ale jak ma się słabe mk to trzeba kombinować Mateusz u mnie dół zawsze się zapala,górne idzie wyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Ja chce, zeby zapalaly sie wszystkie i zeby oswietlenie nog swiecilo nawet wtedy, gdy lampka jest wylaczona. A ori swieca poszczegolne lampki przy konkretnych otwartych drzwiach. Podobno w okolicach podstopnicy idzie ta wiazka od lampki z podsufitki i to by bylo najlepsze i najwygodniejsze miejsce to wpiecia sie, bo nie trzeba pol auta bebeszyc, zeby puscic 2 kabelki. A na telefonie przegladanie dluzszych tematow jest nie wygodne. Chce, zeby dzialalo jak w tym filmiku: Edytowane 7 Lutego 2016 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Montował ktoś błotniki w zamienniku? Idzie to spasować czy kupić ori używkę w dobrym stanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rederyk78 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ori używkę w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Montował ktoś błotniki w zamienniku? Idzie to spasować czy kupić ori używkę w dobrym stanie ?Ja spasowałem bez problemu. Edytowane 8 Lutego 2016 przez nitroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi