Opublikowano 26 Maja 201610 l czyścić za bardzo nie mam czasu chcę kupić założyć i zapomnieć chodzi o przód zastanawiam się nad zamiennikiem ale nie wiem który sprawdzony, używki wg mnie nie warto A nie lepiej ori z ASO ? Ja placilem wprzeliczeniu na zlotowki jakies 350zl i od 5 lat mam spokoj.
Opublikowano 26 Maja 201610 l Pany pytanko, od momentu instalacji RNS-e, po każdym włączeniu zapłobu fis pokazuje mi dane z nawigacji (ulicę i kierunek), da się to gówno wyłączyć żeby komputer pokładowy się normalnie pokazywał? W a3 było tak, że na jakiej pozycji fis zostawiałem, na tej się włączał następnym razem.. i tak też tu bym chciał..
Opublikowano 26 Maja 201610 l Masz wciąż aktywną nawigację z wbitym jakimś adresem. W navi musisz dać 'zatrzymaj prowadzenie'. Ewentualnie w ustawieniach navi masz włączony kompas ale wtedy na fisie pokazuje tylko kierunek.
Opublikowano 26 Maja 201610 l kierunek i drogę/ulicę na jakiej się aktualnie znajdujesz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 26 Maja 201610 l Masz wciąż aktywną nawigację z wbitym jakimś adresem. W navi musisz dać 'zatrzymaj prowadzenie'. taki głupi nie jestem navi nie mam włączonego po co muszę zobaczyć z tym kompasem, może rzeczywiście to to.. jeszcze mam coś takiego, że jak wcisnę tel to pokazuje mi "włóż kartę sim" - pomimo, że telefon jest połączony po bluetooth.. w związku z tym nie ściąga książki etc. :/
Opublikowano 26 Maja 201610 l bo nie masz przekodowanego erenesa na full blutka trzecia cyfra od końca daj na 7 i będzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 26 Maja 201610 l bo nie masz przekodowanego erenesa na full blutka trzecia cyfra od końca daj na 7 i będzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk dzięki wiszę Ci dobrego whiskacza wyłączyłem ten kompas i rzeczywiście FIS wrócił do normy dawno tego ustrojstwa (RNS) nie używałem
Opublikowano 26 Maja 201610 l czyścić za bardzo nie mam czasu chcę kupić założyć i zapomnieć chodzi o przód zastanawiam się nad zamiennikiem ale nie wiem który sprawdzony, używki wg mnie nie warto Ja mam z jak dobrze pamiętam z exeo,zapytaj Pajdy bo on namiar na gościa mi dawał,śmiga już 3lata zero problemów a koszt to ~100zeta
Opublikowano 26 Maja 201610 l Ten felunek potrzebuje, numer i jaki to model ? wiem ze autko z forum ale nie chce zawracać tyłka na privie, a tu moze szybciej ktos mi ogarnie Moje koło......no i całe auto Ja płaciłem 1600 zł, ale szukając wcześniej, to najtańsze, jakie znalazłem były w granicach 2k, także 1.8 k to dobra cena... Nie czekaj na okazję, bo sezon może się skończyć
Opublikowano 27 Maja 201610 l bo nie masz przekodowanego erenesa na full blutka trzecia cyfra od końca daj na 7 i będzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Panie, sprawdzałem i mam 7 na trzecim miejscu od końca.. :/
Opublikowano 27 Maja 201610 l Ten felunek potrzebuje, numer i jaki to model ? wiem ze autko z forum ale nie chce zawracać tyłka na privie, a tu moze szybciej ktos mi ogarnie Moje koło......no i całe auto Ja płaciłem 1600 zł, ale szukając wcześniej, to najtańsze, jakie znalazłem były w granicach 2k, także 1.8 k to dobra cena... Nie czekaj na okazję, bo sezon może się skończyć Ja dobrze wiem ze twoje kółko, już dogaduje komplecik, powiedz mi jak możesz, jakie pierścienie tam trzeba wrzucić ? 57.1 na 66.5 ?
Opublikowano 27 Maja 201610 l Wie ktoś ile kosztuje wałek rozrządu do 1.9 w aso? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Maja 201610 l Wie ktoś ile kosztuje wałek rozrządu do 1.9 w aso? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Za duzo !Zagadaj do klubowego kolegi TOM77 , on hadluje czesciami. Jakies 3 lata temu bralem od niego RUVILLE i placilem 550zl. W ASO na tamte czasy chcieli cos okolo 2000zl Edytowane 27 Maja 201610 l przez marcin9680
Opublikowano 27 Maja 201610 l bo nie masz przekodowanego erenesa na full blutka trzecia cyfra od końca daj na 7 i będzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Panie, sprawdzałem i mam 7 na trzecim miejscu od końca.. :/ a sprawdź jeszcze kodowanie samego blutka i kierownicy, choć powinno już ruszyć... jakiego blutka w ogóle masz, jaka literka?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 27 Maja 201610 l Właśnie obiło mi się o uszy ze jest tańszy Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 Maja 201610 l Właśnie obiło mi się o uszy ze jest tańszy Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Ciekawe tylko o ile tanszy ? Jak duza jest roznica w cenie miedzy walkiem z ASO z asygnatura Audi a miedzy takim RUVILLE bez znaczka , zwlaszcza ze ponoc RUVILLE wlasnie robi walki pod grupe VAG. Jak to jest 200zl roznicy to tez bym bral w ASO ale jak to 1000zl to podziekowal.
Opublikowano 27 Maja 201610 l bo nie masz przekodowanego erenesa na full blutka trzecia cyfra od końca daj na 7 i będzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Panie, sprawdzałem i mam 7 na trzecim miejscu od końca.. :/ a sprawdź jeszcze kodowanie samego blutka i kierownicy, choć powinno już ruszyć... jakiego blutka w ogóle masz, jaka literka?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8P0 862 335 D jak wszedłem w kodowanie bluetooth i chciałem zmienić trzecią pozycję z 0 na 1 to wyje, że polecenie poza zakresem
Opublikowano 27 Maja 201610 l Przód: Tył: I pytanie. Jak to wyrównać? Sprężyny Eibach -30 \ -30 i takie coś.... Natapane z P8 Edytowane 27 Maja 201610 l przez Maciek0502
Opublikowano 27 Maja 201610 l Moze przez to, ze ten blotnik taki pognity i nawet nie zauwazyles kiedy ruda zjadla te 3 centy.