Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może być...

A tak na poważnie, przerabiał ktoś to? Springi były dobrane do auta wg tabliczki...

Podnieść tył jakoś się da?

A blachy czekają razem ze zderzakiem na lakiernika...

Natapane z P8

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak dobierane sprezyny ? Pod silnik czy pod wage?

Opublikowano

Z aukcji po silniku i budzie

Natapane z P8

Opublikowano

Ja tam bym najpierw przod obnizal zmieniajac podpory sprezyn na te z audi a4 b5

Opublikowano

Właśnie obiło mi się o uszy ze jest tańszy

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ciekawe tylko o ile tanszy ? Jak duza jest roznica w cenie miedzy walkiem z ASO z asygnatura Audi a miedzy takim RUVILLE bez znaczka , zwlaszcza ze ponoc RUVILLE wlasnie robi walki pod grupe VAG. Jak to jest 200zl roznicy to tez bym bral w ASO ale jak to 1000zl to podziekowal.

Cena w ASO 2650 . Obilo mi sie o uszy ze kosztuje 900 zl no ale sprawa zwerifikowana ,koszt zaduzy

Właśnie obiło mi się o uszy ze jest tańszy

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ciekawe tylko o ile tanszy ? Jak duza jest roznica w cenie miedzy walkiem z ASO z asygnatura Audi a miedzy takim RUVILLE bez znaczka , zwlaszcza ze ponoc RUVILLE wlasnie robi walki pod grupe VAG. Jak to jest 200zl roznicy to tez bym bral w ASO ale jak to 1000zl to podziekowal.

Cena w ASO 2650 . Obilo mi sie o uszy ze kosztuje 900 zl no ale sprawa zwerifikowana ,koszt zaduzy

Opublikowano

Panowie, siedze pół dnia i rozkminiam, jaka oponke polożyc na tę felge 1_2.jpg?itok=POWjoNoH ET28 17' do zawieszenia standardowego 1BA , tak żeby nie wyglądało przypałowo ? 225/50r17 bedzię grało ?

Opublikowano

Felga ma 7.5j...opona 225/50 to balon troche jest i może to slabo wyglądać... Ja bym poszedł w 215/50 albo 205/50

Opublikowano

Felga ma 7.5j...opona 225/50 to balon troche jest i może to slabo wyglądać... Ja bym poszedł w 215/50 albo 205/50

205/50 mam wstępnie zarezerwowana właśnie, tylko przy tym standardowym zawieszeniu 1ba, boje sie ze bedzie tragiczny efekt. Wiadomo w planach było by obniżenie lekkie. Kojarzycie tak z marszu jaka jest rożnica miedzy 1ba a 1bv ? trochę grzebalem na forum ale wkońcu trudno się ustosunkować mi to tego co przeczytałem :D

Opublikowano

Opona 215/50/17 lub 235/45/17. Ale Ty kombinujesz, nie mam słów :/ co chwilę czytam o rozmiarach opon z tyłka wyjętych, strzelasz chyba z głowy je, zamiast użyć kalkulatora :facepalm:

Opublikowano

Opona 215/50/17 lub 235/45/17. Ale Ty kombinujesz, nie mam słów :/ co chwilę czytam o rozmiarach opon z tyłka wyjętych, strzelasz chyba z głowy je, zamiast użyć kalkulatora :facepalm:

Nie wiem po czym wnosisz ze są z tyłka wyjęte ale nie każe Ci nikt komentować w ten sposób, widziałem efekty na tych oponach przy zawieszeniu 1bv i poprostu chce się upewnić jak by było przy 1ba. Tyle. Wyjmij kija z d..y :)

Opublikowano

Ja mam 215 /50/17 i jest trochę balon :) ale i wygodnie jest ;)

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

Ja mam 215 /50/17 i jest trochę balon :) ale i wygodnie jest ;)

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

dalej pociągne temat :D przy jakim zawieszeniu to siedzi, bo sobie podpatrzyłem zdjęcia, s-line ?

Opublikowano

1be :)

Opublikowano

Dzięki :) zamowie takie samo, zobaczymy co wyrzezbie

Opublikowano

Nie wiem po czym wnosisz ze są z tyłka wyjęte ale nie każe Ci nikt komentować w ten sposób, widziałem efekty na tych oponach przy zawieszeniu 1bv i poprostu chce się upewnić jak by było przy 1ba. Tyle. Wyjmij kija z d..y :)

Po czym? Chociażby po tym, że najpierw pytasz o opony 245/45/17, a teraz 225/50, czyli z kapelusza wyjęte, bo nie są to rozmiary do B6. Kij to masz Ty, ale w głowie.

Opublikowano

O ile w dół pójdzie zawias przy zmianie poduchy na tą z b5?

Natapane z P8

Opublikowano

Po czym? Chociażby po tym, że najpierw pytasz o opony 245/45/17, a teraz 225/50, czyli z kapelusza wyjęte, bo nie są to rozmiary do B6. Kij to masz Ty, ale w głowie.

Miałem wrażenie ze po to są fora i takie tematy żeby się pytać :) Ale ok mistrzu, już dostałem podpowiedz także nie będziesz się musiał mną tak przejmować :hi:

Opublikowano

Chciałem Ci po prostu pomóc, żebyś nie błądził z rozmiarami, bez spiny :hi:

Opublikowano

Chciałem Ci po prostu pomóc, żebyś nie błądził z rozmiarami, bez spiny :hi:

Te człowiek opona :grin:

Opublikowano

Oponę to masz Ty akurat największą :polew: po co masz zmieniać opony w swoim maluchu, jak masz cztery na brzuchu :decayed: