Opublikowano 1 Czerwca 201610 l Siemanko, jak tam odnośnie sprawy z gwertym? Ktoś coś wie? Ja jeszcze sie wstrzymuje z telefonem i "łudzę" sie, ze sie Grzesiu odezwie (końcem kwietnia ugadane bixy i wiadomość, ze po weekendzie majowym bedą u mnie ale do dzisiaj brak) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l Jesteś bardzo cierpliwy. Moją cierpliwość się skończyła i działam w temacie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Telefon nie odpowiada. Na drugim numerze jest sygnał ale nie odbiera Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l No przyznam, jestem dość cierpliwym człowiekiem Wiadomo, chciałbym je już mieć bo mi gałki oczne wypadną niedługo z tej ciemności przed autem w nocy...
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l Jesteś bardzo cierpliwy. Moją cierpliwość się skończyła i działam w temacie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Telefon nie odpowiada. Na drugim numerze jest sygnał ale nie odbiera Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Daj znać jak coś ustalisz, bardzo jestem ciekawy co się dzieje.
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l No przyznam, jestem dość cierpliwym człowiekiem Wiadomo, chciałbym je już mieć bo mi gałki oczne wypadną niedługo z tej ciemności przed autem w nocy...Mam ten sam problem . Ostatnio spaliła mi się żarówka od mijania (który to już raz nie pamiętam ) i musiałem kombinować. Zamieniłem żarówkę z mijania z ta od długich. I powiem Ci ze coś zaczęłem widziećWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Jesteś bardzo cierpliwy. Moją cierpliwość się skończyła i działam w temacie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Telefon nie odpowiada. Na drugim numerze jest sygnał ale nie odbiera Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Daj znać jak coś ustalisz, bardzo jestem ciekawy co się dzieje.Ok Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l Pany mamy może ramki devision pod tablicę ???Można by zrobić coś fajnego , pytanie ilu by było chętnych ?Ja bym był bardzo chętny zwykle czarne z chromowanym napisem b6 devision w wersji 3d ładnie by wyglądałonaciepane z GT-I9195 Secio podejdź do PFI w Knurowie może coś się da zorganizować
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l Pany nie wala się komu kpl ori wyjmaków do Rns? mordeczki pytanie. Jaki jest koszt montażu kiery z B8, oczywiscie z potrzebnymi elementami, kiera + poducha + moduł + zwijak i taśma ? Obecnie mam grzaną z B6 z MF i tempomatem.... Moduł 200Tasma 70 Kiera od 400 w gore Poduszka od 400 w gore Zależy jak trafisz. Trzeba liczyć min 1000 jak coś moduł q i taśmę mam.Marcin puść na PW cenę taśmy. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l Panowie, ktoś ostatnio szukał s-line do 20 tyś.....tu jest nawet pakiet S4 http://allegro.pl/audi-a4-b6-pakiet-s4-1-8-t-lpg-quattro-i6233305494.html Qwa, jak ja widzę te ogłoszenia, to aż mnie szlag trafia Na 10 ogłoszeń, to przynajmniej połowa ma zakłamanie w opisie. " full s-line" czyt. zderzak przód, " full wypas" czyt. klimatyzacja i szyby w prądzie - z przodu, "pakiet S4" czyt. emblemat S4 i końcówki wydechu fi 200 Ty chcesz za swoje 5/6 tyś więcej, niż paździerze z ogłoszeń to słyszysz, że za dużo, bo takie same na necie chodzą po 18 do max 23 tyś........bądź tu konkurencyjny http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-s-line-nawigacja-skora-131-km-ID6ylXLz.html kolejny s-line, od Cześka z garażu
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l , regulacja drzwi kierowcy a mianowicie chce je podciągnąć trochę blięej tyłu, ktoś przerabiał, ew ma jakieś foty czym kręcić ? bo szukałem to wygasły tematy z zdjęciami Tez sie chetnie dowiem jak te pier****** drzwi wyregulowac , od strony klamki podniesc je wyzej. Co jest nie tak z tymi drziami w Audi , ze wiecznie opadaja jak nie od pasazera to od strony kierowcy ? Kuzwa juz mnie szlak z tym trafia , jak je podniose do gory to 3-4 miesiace i znow opadna , ciezko sie domykaja , pizga i chuczy przez uszczelke. możecie wyregulować zawiasami odkręcając je od słupka A,tyle że na dolnym zawiasie jedną śrubę trzeba od środka odkręcićRozumiem , ze dostep do tej dolnej sruby bedzie mozliwy po zdjeciu tego dlugiego plastiku wewnatrz auta zaraz przy progu ?
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l Panowie, ktoś ostatnio szukał s-line do 20 tyś.....tu jest nawet pakiet S4 http://allegro.pl/audi-a4-b6-pakiet-s4-1-8-t-lpg-quattro-i6233305494.html Qwa, jak ja widzę te ogłoszenia, to aż mnie szlag trafia Na 10 ogłoszeń, to przynajmniej połowa ma zakłamanie w opisie. " full s-line" czyt. zderzak przód, " full wypas" czyt. klimatyzacja i szyby w prądzie - z przodu, "pakiet S4" czyt. emblemat S4 i końcówki wydechu fi 200 Ty chcesz za swoje 5/6 tyś więcej, niż paździerze z ogłoszeń to słyszysz, że za dużo, bo takie same na necie chodzą po 18 do max 23 tyś........bądź tu konkurencyjny http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-s-line-nawigacja-skora-131-km-ID6ylXLz.html kolejny s-line, od Cześka z garażu No tak jest.90 % na allegro to s-line Swojego sprzedajesz?
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l Rób golasa i gon po cenie rynkowej. Lepiej na tym wyjdziesz niż sprzedając tak jak teraz stoji Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l Zastanawiam się, Nie mam nic innego na oku, więc nie mam ciśnienia. Ale powoli trzeba o tym myśleć. Też myślałem zrobić golasa, ale za dużo zabawy w stosunku do zysków.
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l , regulacja drzwi kierowcy a mianowicie chce je podciągnąć trochę blięej tyłu, ktoś przerabiał, ew ma jakieś foty czym kręcić ? bo szukałem to wygasły tematy z zdjęciami Tez sie chetnie dowiem jak te pier****** drzwi wyregulowac , od strony klamki podniesc je wyzej. Co jest nie tak z tymi drziami w Audi , ze wiecznie opadaja jak nie od pasazera to od strony kierowcy ? Kuzwa juz mnie szlak z tym trafia , jak je podniose do gory to 3-4 miesiace i znow opadna , ciezko sie domykaja , pizga i chuczy przez uszczelke. możecie wyregulować zawiasami odkręcając je od słupka A,tyle że na dolnym zawiasie jedną śrubę trzeba od środka odkręcićRozumiem , ze dostep do tej dolnej sruby bedzie mozliwy po zdjeciu tego dlugiego plastiku wewnatrz auta zaraz przy progu ? dokładnie
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l , regulacja drzwi kierowcy a mianowicie chce je podciągnąć trochę blięej tyłu, ktoś przerabiał, ew ma jakieś foty czym kręcić ? bo szukałem to wygasły tematy z zdjęciami Tez sie chetnie dowiem jak te pier****** drzwi wyregulowac , od strony klamki podniesc je wyzej. Co jest nie tak z tymi drziami w Audi , ze wiecznie opadaja jak nie od pasazera to od strony kierowcy ? Kuzwa juz mnie szlak z tym trafia , jak je podniose do gory to 3-4 miesiace i znow opadna , ciezko sie domykaja , pizga i chuczy przez uszczelke. możecie wyregulować zawiasami odkręcając je od słupka A,tyle że na dolnym zawiasie jedną śrubę trzeba od środka odkręcićRozumiem , ze dostep do tej dolnej sruby bedzie mozliwy po zdjeciu tego dlugiego plastiku wewnatrz auta zaraz przy progu ? dokładnieOk dzieki za podpowiedz. Trzeba uszczelki nowe zakupic i wziasc sie za te drzwi bo pizga jak cholera pod czas jazdy az sie jazda malo komfortowa zrobila.
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l może ktoś szuka cena za komplet http://allegro.pl/zderzak-audi-a4-b6-s-line-komplet-przod-tyl-i6236798350.html Edytowane 1 Czerwca 201610 l przez greg2505
Opublikowano 2 Czerwca 201610 l Witam Panowie pytanko kto wie gdzie mi zrobią turbo k03 hybryda na RS6 z kutym kołem kompresji tak jak ma kolega krzysiekvtec bo niestety Krzysiek nie pamięta jedynie wie ,że gdzieś w Rzeszowie
Opublikowano 2 Czerwca 201610 l Jesteś bardzo cierpliwy. Moją cierpliwość się skończyła i działam w temacie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Telefon nie odpowiada. Na drugim numerze jest sygnał ale nie odbiera Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Faktycznie trochę lipa wyszła... ale może się ogarnie w końcu gwerty i otrzymasz lampy -- Panowie to sprężyny Eibach Pro Kit dobierać po wadze do auta żeby było równo? Ktoś ma jakieś doświadczenie przy 1.9 AVF żeby przód i tył równo siadły. Wiem że są podkładki, można albo podnieść tył, albo obniżyć przód, ale wolałbym to raz a dobrze zamontować Sprężyny S-line brałem z przodu chyba jedną czy dwie klasy niżej i dopiero jest w miarę równo.