Gość Edyta Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Kiedy teraz do PL gonisz? Jeszcze dokładnie nie mam ustalonej daty wyjazdu ale coś koniec lipca , początek sierpnia no i jadę na cały miesiąc to ty lepiej powiedz gdzie dokładnie na pomorze zawitasz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Kiedy teraz do PL gonisz? Jeszcze dokładnie nie mam ustalonej daty wyjazdu ale coś koniec lipca , początek sierpnia no i jadę na cały miesiąc to tak jak ja co z tą popijawą nad morzem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Kiedy teraz do PL gonisz? Jeszcze dokładnie nie mam ustalonej daty wyjazdu ale coś koniec lipca , początek sierpnia no i jadę na cały miesiąc Liczę na Twoją obecność na zlocie w sierpniu ja teraz rzadziej, raz w miesiącu będę ganiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Kiedy teraz do PL gonisz? Jeszcze dokładnie nie mam ustalonej daty wyjazdu ale coś koniec lipca , początek sierpnia no i jadę na cały miesiąc to ty lepiej powiedz gdzie dokładnie na pomorze zawitasz:decayed: aż wstyd się przyznać bo tu na pewno sami miastowi jestem z małej wsi na pomorzu o nazwie Podgóry o tu mieszkam podgóry , pl , pomorskie - Google Maps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Kiedy teraz do PL gonisz? Jeszcze dokładnie nie mam ustalonej daty wyjazdu ale coś koniec lipca , początek sierpnia no i jadę na cały miesiąc to ty lepiej powiedz gdzie dokładnie na pomorze zawitasz:decayed: aż wstyd się przyznać bo tu na pewno sami miastowi jestem z małej wsi na pomorzu o nazwie Podgóry o tu mieszkam podgóry , pl , pomorskie - Google Maps Łeee to do mnie masz rzut beretem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ty tam nie patrz na wladiego do bytowa to jeszcze bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Kiedy teraz do PL gonisz? Jeszcze dokładnie nie mam ustalonej daty wyjazdu ale coś koniec lipca , początek sierpnia no i jadę na cały miesiąc to tak jak ja co z tą popijawą nad morzem?? gdzie i kiedy , na browarzenie zawsze sie czas znajdzie Kiedy teraz do PL gonisz? Jeszcze dokładnie nie mam ustalonej daty wyjazdu ale coś koniec lipca , początek sierpnia no i jadę na cały miesiąc Liczę na Twoją obecność na zlocie w sierpniu ja teraz rzadziej, raz w miesiącu będę ganiał. tak się właśnie zastanawiałem ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- no i do waldiego i do ciebie Edytko to rzut beretem no to trzeba będzie się gdzieś spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No to zapisuj się http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/zlot-ogolnopolski-a4-oem-2-4-sierpnia-2013-ostrow-wielkopolski-270668/#post3500898 założyłem wątek w dziale ze zlotami, będzie teraz lepiej odnajdywalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 no i do waldiego i do ciebie Edytko to rzut beretem no to trzeba będzie się gdzieś spotkać będzie trzeba jakiegoś grilla chyba ogarnąć lecę w kime dobranoc panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dobranoc Edytka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 no i do waldiego i do ciebie Edytko to rzut beretem no to trzeba będzie się gdzieś spotkać będzie trzeba jakiegoś grilla chyba ogarnąć lecę w kime dobranoc panowie Chociaż przytul chłopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 good night Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 no i do waldiego i do ciebie Edytko to rzut beretem no to trzeba będzie się gdzieś spotkać będzie trzeba jakiegoś grilla chyba ogarnąć lecę w kime dobranoc panowie Chociaż przytul chłopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 no i do waldiego i do ciebie Edytko to rzut beretem no to trzeba będzie się gdzieś spotkać będzie trzeba jakiegoś grilla chyba ogarnąć lecę w kime dobranoc panowie Chociaż przytul chłopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 sama prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 musti kojarzysz auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dzien Dobry Division:) piekny dzionek...dzis trzeba jechac na spota do NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 kozaki:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 sama prawda Katuje to kilka razy dziennie od pewnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi