miszka Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Audi A4/S4 S-LINE B6 Door Moulding Blades | eBay dobra cena była
Kshyhu87 Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Panowie gdzie znajdę najbliżej kierownicy impuls zamka centralnego? Potrzebuje go do clh bo chcialem sobie moduł SD2 od kogiela założyć.
PIXI Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Do paszczu dwatsat w dupu piećsat:polew::polew: Waldi nie ....trićcat piać w paszczu i sorok w żopu ---------- Post dopisany at 00:54 ---------- Poprzedni post napisany at 00:48 ---------- o kierwa sprzedam audi a4 b6 1.9 rok 2001 Żory ? Tablica.pl Yebhany :grin: ---------- Post dopisany at 00:57 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ---------- Bry z wieczora
Zemis Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Witam Maniakow:) chwalic sie kto dzis i co reza?
AndyN Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 1,187 mln km BMW E39: 1,187 mln km BMW E39: niezaplanowana przydatność | złomnik
miszka Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 panowie zauważyliście takie coś że jak umyjecie/wypolerujecie samochód to zaraz nasra na nie go jakiś ptak kurcze u mnie jak samochód jest brudny/zakurzony to nic , nawet małego klocka a jak tylko umyję furacza to normalnie ptaki sobie kibel robią . Kumpel mi powiedział że ptakom się dupska otwierają z wrażenia jak przelatują nad błyszczącym samochodem i nie panują nad tym
slo Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 panowie zauważyliście takie coś że jak umyjecie/wypolerujecie samochód to zaraz nasra na nie go jakiś ptak kurcze u mnie jak samochód jest brudny/zakurzony to nic , nawet małego klocka a jak tylko umyję furacza to normalnie ptaki sobie kibel robią . Kumpel mi powiedział że ptakom się dupska otwierają z wrażenia jak przelatują nad błyszczącym samochodem i nie panują nad tym jebłem
Młody_drog Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 :polew: Fajna teoria:decayed: Kiedyś czytałem, że to niby chodzi o to, że ptaki srają w większości nad wodą, a świecące się auto wygląda dla nich jak woda no to siup:decayed:
miszka Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 :polew: Fajna teoria:decayed:Kiedyś czytałem, że to niby chodzi o to, że ptaki srają w większości nad wodą, a świecące się auto wygląda dla nich jak woda no to siup:decayed: no to jest bardziej realne wyjaśnienie
fantowski Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 panowie zauważyliście takie coś że jak umyjecie/wypolerujecie samochód to zaraz nasra na nie go jakiś ptak kurcze u mnie jak samochód jest brudny/zakurzony to nic , nawet małego klocka a jak tylko umyję furacza to normalnie ptaki sobie kibel robią . Kumpel mi powiedział że ptakom się dupska otwierają z wrażenia jak przelatują nad błyszczącym samochodem i nie panują nad tym +1 wyobraź sobie cabrio
miszka Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 panowie zauważyliście takie coś że jak umyjecie/wypolerujecie samochód to zaraz nasra na nie go jakiś ptak kurcze u mnie jak samochód jest brudny/zakurzony to nic , nawet małego klocka a jak tylko umyję furacza to normalnie ptaki sobie kibel robią . Kumpel mi powiedział że ptakom się dupska otwierają z wrażenia jak przelatują nad błyszczącym samochodem i nie panują nad tym +1 wyobraź sobie cabrio do tego z otwartym dachem
fantowski Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 no i co z tym moim wstąpieniem do divisionu? cisza jak makiem zasiał...
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 no i co z tym moim wstąpieniem do divisionu? cisza jak makiem zasiał... Nie nadajesz się... proste :grin:
Młody_drog Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Dokładnie, idź być Fantowskim gdzie indziej:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi