H4mm3R Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Panowie jakie macie duże wiadra do mycia autek? chodzi mi o mycie na dwa wiaderka Najzwyklejsze z castoramy :] Tylko do tego grit guarda nie włożysz chyba że to czarne wiadro budowlane... ---------- Post dopisany at 15:23 ---------- Poprzedni post napisany at 15:21 ----------
kaju Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Panowie jakie macie duże wiadra do mycia autek? chodzi mi o mycie na dwa wiaderka Najzwyklejsze z castoramy :] Tylko do tego grit guarda nie włożysz chyba że to czarne wiadro budowlane... ---------- Post dopisany at 15:23 ---------- Poprzedni post napisany at 15:21 ---------- http://24.media.tumblr.com/c0d55b9abdcf188be71efc9562b3b218/tumblr_mo1np5TKG51ryzlumo1_500.jpg Forum przegląda
egon47 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Panowie jak sciagnac dekory ?? Na dzwiach sa na zatrzaskach a te na kokpicie?? i Te przy skrzyni biegow??
Wandej Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Panowie jak sciagnac dekory ?? Na dzwiach sa na zatrzaskach a te na kokpicie?? i Te przy skrzyni biegow?? Te na kokpicie mają śrubyki od wewnatrz:wink: Jest przy tych na kokpicie walki sporo:kwasny:
egon47 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Panowie jak sciagnac dekory ?? Na dzwiach sa na zatrzaskach a te na kokpicie?? i Te przy skrzyni biegow?? Te na kokpicie mają śrubyki od wewnatrz:wink: Jest przy tych na kokpicie walki sporo:kwasny: to czyli trzeba wszystko demontowac schowek wizytownik na kubki i pod kiera zeby sie dostac ?
Wandej Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Panowie jak sciagnac dekory ?? Na dzwiach sa na zatrzaskach a te na kokpicie?? i Te przy skrzyni biegow?? Te na kokpicie mają śrubyki od wewnatrz:wink: Jest przy tych na kokpicie walki sporo:kwasny: to czyli trzeba wszystko demontowac schowek wizytownik na kubki i pod kiera zeby sie dostac ? Nie no nie aż tak:decayed: Tylko te osłony booczne od bezpieczników i z drugiej mańki(tam są srubki) i osłonę pod kierą Reszte jak masz magnes możesz bezstresowo wyjąć
ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Panowie jak sciagnac dekory ?? Na dzwiach sa na zatrzaskach a te na kokpicie?? i Te przy skrzyni biegow?? Te na kokpicie mają śrubyki od wewnatrz:wink: Jest przy tych na kokpicie walki sporo:kwasny: to czyli trzeba wszystko demontowac schowek wizytownik na kubki i pod kiera zeby sie dostac ? musisz zciągnąc plastik ten co jest nad kubkiem i osłone pod kierownicą pod nim są śruby,na długiej listwie są 4 śruby schowka jak dobrze pamiętam nie trzeba ruszać,mała listwa jest na 3 śrubach ,drzwi są nabijane:wink: [Audi A4 B6] Demontaż wewnętrznych listew ozdobnych
egon47 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Panowie jak sciagnac dekory ?? Na dzwiach sa na zatrzaskach a te na kokpicie?? i Te przy skrzyni biegow?? Te na kokpicie mają śrubyki od wewnatrz:wink: Jest przy tych na kokpicie walki sporo:kwasny: to czyli trzeba wszystko demontowac schowek wizytownik na kubki i pod kiera zeby sie dostac ? musisz zciągnąc plastik ten co jest nad kubkiem i osłone pod kierownicą pod nim są śruby,na długiej listwie są 4 śruby schowka jak dobrze pamiętam nie trzeba ruszać,mała listwa jest na 3 śrubach ,drzwi są nabijane:wink: [Audi A4 B6] Demontaż wewnętrznych listew ozdobnych Dzieki Grzesiek a jak wyciagnac obwodke skrzyni biegow i popieliczke??
slo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 obwódkę wyciągasz wkładając palce przez mieszek pod ten chromik i ciągniesz do góry. Ukażą się śrubki od popielniczki
egon47 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 obwódkę wyciągasz wkładając palce przez mieszek pod ten chromik i ciągniesz do góry. Ukażą się śrubki od popielniczki dziekowac To bede dzialal z czerwona folia carbonowa
ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 To bede dzialal z czerwona folia carbonowa m3 kupiłeś
egon47 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 To bede dzialal z czerwona folia carbonowa m3 kupiłeś nie u mnie w sklepie na wiosce zbaczymy na próbe jak to bedzie wygladac moja mowi ze bedzie jak w burdelu jakosciowo wydaje sie ok
ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 To bede dzialal z czerwona folia carbonowa m3 kupiłeś nie u mnie w sklepie na wiosce zbaczymy na próbe jak to bedzie wygladac moja mowi ze bedzie jak w burdelu jakosciowo wydaje sie ok ktoś już na forum ma zrobione cz. karbonem, ostatnio gdzieś widziałem:wink: fajnie to wyglądało
slo Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 obwódkę wyciągasz wkładając palce przez mieszek pod ten chromik i ciągniesz do góry. Ukażą się śrubki od popielniczki dziekowac To bede dzialal z czerwona folia carbonowa też myślę o oklejeniu ale nie wiem jaki kolor. Ew szczotkowane aluminium ori
egon47 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 To bede dzialal z czerwona folia carbonowa m3 kupiłeś nie u mnie w sklepie na wiosce zbaczymy na próbe jak to bedzie wygladac moja mowi ze bedzie jak w burdelu jakosciowo wydaje sie ok ktoś już na forum ma zrobione cz. karbonem, ostatnio gdzieś widziałem:wink: fajnie to wyglądało mam troche zniczona popielniczke i chce ja okleic wiec dekory stwiedzilem ze tez okleje i jakims kolorem zywym a to zdjecie mnie przekonalo ze chce czerwone dekory
ucho.77 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 obwódkę wyciągasz wkładając palce przez mieszek pod ten chromik i ciągniesz do góry. Ukażą się śrubki od popielniczki dziekowac To bede dzialal z czerwona folia carbonowa też myślę o oklejeniu ale nie wiem jaki kolor. Ew szczotkowane aluminium ori czarny karbon w macie fajnie wygląda kumpel w C5 robił
Rekomendowane odpowiedzi