turzol Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Krzysiek mam numery seryjne gdzieś, kod nie był zapisany na navi.
MARCIN607 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 ale ...uje złamane :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown: rękę przy łokciu uje...bać :bicz::bicz:
wladi Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Nosz k**wa co za k**estwo się szerzy masakra:banghead::eek: memory five-wladi i wszystko jasne:)
turzol Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Policja jak z rana przyjechała to akurat wracali od innej A4-ki, też po jumce RNS-E. Jakaś yebana szajka gimbusów, nawet wyjmaków nie użyli
wladi Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Policja jak z rana przyjechała to akurat wracali od innej A4-ki, też po jumce RNS-E. Jakaś yebana szajka gimbusów, nawet wyjmaków nie użyli To jak go wytargali pocharatali Ci coś w aucie? memory five-wladi i wszystko jasne:)
turzol Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Policja jak z rana przyjechała to akurat wracali od innej A4-ki, też po jumce RNS-E. Jakaś yebana szajka gimbusów, nawet wyjmaków nie użyli To jak go wytargali pocharatali Ci coś w aucie? memory five-wladi i wszystko jasne:) Podważali czymś bo są ślady na tunelu. Najgorszy jest ten syf po szybie , kiedyś miałem włam do Seicento to po 3 latach od włamania dalej małe odłamki czułem na dupsku mimo że auto odkurzone i wyprane...
wladi Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 To rns pewnie też pochaczony będzie co za amatorka jacyś gówniarze j**ani memory five-wladi i wszystko jasne:)
Cineksik Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 dobrze że za kierę się nie zabrali
turzol Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Instalacja przynajmniej cała, grzecznie wszystko rozpięte. W poprzednim aucie upierdolili nożem całą instalkę a potem bujałem się pół roku po elektrykach
wladi Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Dobre i to ale i tak c**j do d*py jak ledzik poszedł się jebać:banghead: memory five-wladi i wszystko jasne:)
daniels Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 sqrw....syny że by sqrwolowi łapy pousychały
Wandej Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Siema bydlaki:-) Wspolczuje turzol:O Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
amaradaar Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 podaj numer zawsze wieksze szanse ze znajdziemy szkoda ze nie było pinu nie zmieniali by... i tez łatwy trop by był..
serfin Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Wspolczuje :/ dlatego wlasnie m.im. z uwagi na niezdejmowalny panel zrezygnowalem z RNSe, jest stacja multimedialna niefabryczna bo Pioneer z 7" ekranem ale za to zdejmowalnym by nie kusic zlodziei. To mobilizacja i wypatrywanie na ogloszeniach pozostaje ale zapewne na gieldzie jakiejs to opchna albo lepiej ktos sobie wstawi i d*pa
wladi Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Wspolczuje :/ dlatego wlasnie m.im. z uwagi na niezdejmowalny panel zrezygnowalem z RNSe, jest stacja multimedialna niefabryczna bo Pioneer z 7" ekranem ale za to zdejmowalnym by nie kusic zlodziei. To mobilizacja i wypatrywanie na ogloszeniach pozostaje ale zapewne na gieldzie jakiejs to opchna albo lepiej ktos sobie wstawi i d*pa Nie do końca tak jak mówisz mi nawet kiedyś samą dupe ukradli panel dopasować nie problem chociaż 2 din ciężko ale jest te gnoje i z tym sobie radzą :banghead: memory five-wladi i wszystko jasne:)
daniels Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Wspolczuje :/ dlatego wlasnie m.im. z uwagi na niezdejmowalny panel zrezygnowalem z RNSe, jest stacja multimedialna niefabryczna bo Pioneer z 7" ekranem ale za to zdejmowalnym by nie kusic zlodziei. To mobilizacja i wypatrywanie na ogloszeniach pozostaje ale zapewne na gieldzie jakiejs to opchna albo lepiej ktos sobie wstawi i d*pa Nie do końca tak jak mówisz mi nawet kiedyś samą dupe ukradli panel dopasować nie problem chociaż 2 din ciężko ale jest te gnoje i z tym sobie radzą :banghead: memory five-wladi i wszystko jasne:) dokładnie jak sqrwol ma zap..lić to i tak to zrobi
serfin Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Jednak mniej kusi jak nie widac po samej dupce co siedzi, a moze chinski wynalazek za gora 500zl i kradziez nie warta ryzyka
Wandej Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Wspolczuje :/ dlatego wlasnie m.im. z uwagi na niezdejmowalny panel zrezygnowalem z RNSe, jest stacja multimedialna niefabryczna bo Pioneer z 7" ekranem ale za to zdejmowalnym by nie kusic zlodziei. To mobilizacja i wypatrywanie na ogloszeniach pozostaje ale zapewne na gieldzie jakiejs to opchna albo lepiej ktos sobie wstawi i d*pa Nie do końca tak jak mówisz mi nawet kiedyś samą dupe ukradli panel dopasować nie problem chociaż 2 din ciężko ale jest te gnoje i z tym sobie radzą :banghead: memory five-wladi i wszystko jasne:) dokładnie jak sqrwol ma zap..lić to i tak to zrobi Ogladasz kapitana bombe? Tam skurwole są:-D Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi