Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

józkowe to SpritBlau, swietny kolorek.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na tym zdjęciu jest inny niż mój, bardziej ciemny, dużo jest odcieni tego kolory :wink:

Opublikowano
józkowe to SpritBlau, swietny kolorek.

ang. Sprint Blue

$T2eC16NHJH!FFmLfOgbdBRwI5djGe!~~60_58.JPG

no kolorek rwie suty :slina:

Opublikowano

a na początku nie mogłem się przekonać do niego, ale zamienił bym go tylko na jeden :decayed: nie pamiętam teraz oznaczenia, ale jest to taka za***ista czerwień :wink:

---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ----------

a jak byłem ostatnio szyby przyciemniać stał RS w moim kolorze i zakochałem się w tej kierownicy z RSa :decayed:

c291198144.jpg

Opublikowano
a na początku nie mogłem się przekonać do niego, ale zamienił bym go tylko na jeden :decayed: nie pamiętam teraz oznaczenia, ale jest to taka za***ista czerwień :wink:

Było kilka czerwonych... Amulet, Burgund, Merlot, Misano, Brillant i Piemont. To teraz o który Ci chodzi... :decayed:

Moje osobiste typy to niebieski Mikasziego i czerwień Miedzikosa :wink:

Opublikowano

Misano Rot?

1406.jpg

Opublikowano

właśnie miałem wrzucić

ang. misano red

$(KGrHqF,!qUFF60bGnbgBRlij)RBBw~~_12.JPG

Opublikowano

Misano Rot?

http://www.carpassion.com/garage_images/31539/1406.jpg

Ale ktoś tej eSce parapet pod zderzak zayebał :facepalm:

Opublikowano

każdy lubi co innego, dla mnie absolutnie mistrzowski jest Avus Silber (patrz A4 Flyer'a) ;)

Opublikowano
każdy lubi co innego, dla mnie absolutnie mistrzowski jest Avus Silber (patrz A4 Flyer'a) ;)
To prawda, Avus też się udał :thumbup1: Tak jak napisałeś Artur - każdy ma swoje typy. Dla mnie niebieski i czerwony dla sportowych aut wyszedł z mody ale zarówno ze sprintem jak i misano S/RS od razu wygląda bardziej... rasowo. Obecnie modne kolory dla wersji sport to różne odcienie szarego (np. Delfin).
Opublikowano
20100613-20100613-dsc-0910-4674626310134608131.jpg
Opublikowano
To prawda, Avus też się udał :thumbup1: Tak jak napisałeś Artur - każdy ma swoje typy. Dla mnie niebieski i czerwony dla sportowych aut wyszedł z mody ale zarówno ze sprintem jak i misano S/RS od razu wygląda bardziej... rasowo. Obecnie modne kolory dla wersji sport to różne odcienie szarego (np. Delfin).

albo biały ten perłowy :naughty:

Opublikowano

Wszystko fajne ale i tak czarny "brilant schwartz" jest ponad czasowy :naughty:

Opublikowano
Wszystko fajne ale i tak czarny "brilant schwartz" jest ponad czasowy :naughty:

Fakt Tomku - czarny jest ponadczasowy ale zaczyna mnie już wk... denerwować :wink: Bardzo poważnie rozważam zmianę kodu lakieru w następnym aucie :decayed:

Opublikowano

Wiem, wszystko na nim widać... Coś za coś..

Opublikowano

fajny jest fajny jakąś godzinę po umyciu :kwasny: dopóki nie zakurzy się z powrotem

Opublikowano
fajny jest fajny jakąś godzinę po umyciu :kwasny: dopóki nie zakurzy się z powrotem

True :disgust:

Opublikowano

A to Ty pod kopalnią mieszkasz że tak się u Ciebie kurzy :decayed: odpowiedni wosk który kurzu nie łapie i nie jest tak źle :wink:

Opublikowano

no właśnie a co tu zastosować bo dawno żadnej pielęgnacji nie robiłem :wink: