turzol Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 józkowe to SpritBlau, swietny kolorek.
jozek726 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 na tym zdjęciu jest inny niż mój, bardziej ciemny, dużo jest odcieni tego kolory
miszka Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 józkowe to SpritBlau, swietny kolorek. ang. Sprint Blue no kolorek rwie suty
jozek726 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 a na początku nie mogłem się przekonać do niego, ale zamienił bym go tylko na jeden nie pamiętam teraz oznaczenia, ale jest to taka za***ista czerwień ---------- Post dopisany at 23:49 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- a jak byłem ostatnio szyby przyciemniać stał RS w moim kolorze i zakochałem się w tej kierownicy z RSa
Bart-S Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 a na początku nie mogłem się przekonać do niego, ale zamienił bym go tylko na jeden nie pamiętam teraz oznaczenia, ale jest to taka za***ista czerwień Było kilka czerwonych... Amulet, Burgund, Merlot, Misano, Brillant i Piemont. To teraz o który Ci chodzi... Moje osobiste typy to niebieski Mikasziego i czerwień Miedzikosa
turzol Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 a na początku nie mogłem się przekonać do niego, ale zamienił bym go tylko na jeden nie pamiętam teraz oznaczenia, ale jest to taka za***ista czerwień Misano Rot?
jozek726 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 a na początku nie mogłem się przekonać do niego, ale zamienił bym go tylko na jeden nie pamiętam teraz oznaczenia, ale jest to taka za***ista czerwień Misano Rot? http://www.carpassion.com/garage_images/31539/1406.jpg dokładnie
miszka Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 właśnie miałem wrzucić ang. misano red
Bart-S Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 a na początku nie mogłem się przekonać do niego, ale zamienił bym go tylko na jeden nie pamiętam teraz oznaczenia, ale jest to taka za***ista czerwień Misano Rot? http://www.carpassion.com/garage_images/31539/1406.jpg Ale ktoś tej eSce parapet pod zderzak zayebał
turzol Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 każdy lubi co innego, dla mnie absolutnie mistrzowski jest Avus Silber (patrz A4 Flyer'a)
Bart-S Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 każdy lubi co innego, dla mnie absolutnie mistrzowski jest Avus Silber (patrz A4 Flyer'a) To prawda, Avus też się udał Tak jak napisałeś Artur - każdy ma swoje typy. Dla mnie niebieski i czerwony dla sportowych aut wyszedł z mody ale zarówno ze sprintem jak i misano S/RS od razu wygląda bardziej... rasowo. Obecnie modne kolory dla wersji sport to różne odcienie szarego (np. Delfin).
miszka Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 każdy lubi co innego, dla mnie absolutnie mistrzowski jest Avus Silber (patrz A4 Flyer'a) To prawda, Avus też się udał Tak jak napisałeś Artur - każdy ma swoje typy. Dla mnie niebieski i czerwony dla sportowych aut wyszedł z mody ale zarówno ze sprintem jak i misano S/RS od razu wygląda bardziej... rasowo. Obecnie modne kolory dla wersji sport to różne odcienie szarego (np. Delfin). albo biały ten perłowy
H4mm3R Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wszystko fajne ale i tak czarny "brilant schwartz" jest ponad czasowy
Bart-S Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wszystko fajne ale i tak czarny "brilant schwartz" jest ponad czasowy Fakt Tomku - czarny jest ponadczasowy ale zaczyna mnie już wk... denerwować Bardzo poważnie rozważam zmianę kodu lakieru w następnym aucie
H4mm3R Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Wiem, wszystko na nim widać... Coś za coś..
Marcino87 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 fajny jest fajny jakąś godzinę po umyciu dopóki nie zakurzy się z powrotem
Bart-S Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 fajny jest fajny jakąś godzinę po umyciu dopóki nie zakurzy się z powrotem True
H4mm3R Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 fajny jest fajny jakąś godzinę po umyciu dopóki nie zakurzy się z powrotem A to Ty pod kopalnią mieszkasz że tak się u Ciebie kurzy odpowiedni wosk który kurzu nie łapie i nie jest tak źle
Marcino87 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 no właśnie a co tu zastosować bo dawno żadnej pielęgnacji nie robiłem
Rekomendowane odpowiedzi