slepy Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 panowie jazda na chromach odpada mam w planie pomalować srodki na czarno a ranty zostawic chrom lub ewentualnie całe na biało keskin to dobra marka troche tylko ten wzór szalony i odwazny al mi sie wydaje ze w nowej opcji kolorystycznej mogły by ciekawie wyglądać wiem ze to nie ori audi i kazdy znowu bedzie najeżdżał i zle komentował ale nie wszystko musi sie obracac wokół S line , S4 czy RS4[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:50_________________________________________________ A co przyszeroko ? Nawet ich nie przymierzalem na b6 nie wiem czemu Az chyba na dupsko jutro dokrece dwie Ja mam jedne upatrzone wstepnie kola no przy feldze 8.5 do avanta to by tak et 35 idealne było a to sie pochwal co tam upatrzyłeś Tomek, body też nie bedzie ori, takżę pomyślałbym o tych Keskinach
Nosb Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 moje maja z przodu 34 a z tylu 32 przy 8,5" :gwizdanie: Keskiny ran w polerke a srodek w jakis jasny grafit. Wtedy bylyby ok.
tomasz_gti Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Daniel a moze jakies z tych http://www.autoalloys.com/audia4[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:43_________________________________________________ta niebieska :kox: :kox: na 19x9 BB5 LM Style Alloy - repliki Remik no BBS LM są piekne ale cenowo masakra a podróbek nie chce bo na tej wielkosci feldze i oponie 35 nie trudno o skrzywienie[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:55_________________________________________________ panowie jazda na chromach odpada mam w planie pomalować srodki na czarno a ranty zostawic chrom lub ewentualnie całe na biało keskin to dobra marka troche tylko ten wzór szalony i odwazny al mi sie wydaje ze w nowej opcji kolorystycznej mogły by ciekawie wyglądać wiem ze to nie ori audi i kazdy znowu bedzie najeżdżał i zle komentował ale nie wszystko musi sie obracac wokół S line , S4 czy RS4[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:50_________________________________________________ A co przyszeroko ? Nawet ich nie przymierzalem na b6 nie wiem czemu Az chyba na dupsko jutro dokrece dwie Ja mam jedne upatrzone wstepnie kola no przy feldze 8.5 do avanta to by tak et 35 idealne było a to sie pochwal co tam upatrzyłeś Tomek, body też nie bedzie ori, takżę pomyślałbym o tych Keskinach mysle intensywnie i moze cos wymysle uwazam ze bedzie dobrze[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:56_________________________________________________ moje maja z przodu 34 a z tylu 32 przy 8,5" :gwizdanie: Keskiny ran w polerke a srodek w jakis jasny grafit. Wtedy bylyby ok. no własnie srodek pasuje w jakis fajny kolor zeby ładnie do czarnego wyglądało
David Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Thom4s czemu nie nalezysz do b6 division tak samo Tomasz GTi
tomasz_gti Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Thom4s czemu nie nalezysz do b6 division tak samo Tomasz GTi jak zrobie auto na wiosne to dopiero dołącze
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 moje maja z przodu 34 a z tylu 32 przy 8,5" :gwizdanie: u mnie na 19" RS4 z S6 bylo ET33 przod i ET31 tyl i bylo fajnie... wyglad super. przod nie ocieral zbyt czesto, ale tyl juz tak (i to bez pasazerow)... wytarly mi sie nadkola (te oslony materialowe).
tomasz_gti Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 moje maja z przodu 34 a z tylu 32 przy 8,5" :gwizdanie: u mnie na 19" RS4 z S6 bylo ET33 przod i ET31 tyl i bylo fajnie... wyglad super. przod nie ocieral zbyt czesto, ale tyl juz tak (i to bez pasazerow)... wytarly mi sie nadkola (te oslony materialowe). no napewno wygląd był super ale nie chce sobie robic dodatkowych problemów a nie zawsze sie jezdzi samemu i nasze drogi do najrówniejszych i najlepszych nie należą
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 nic sie w sumie nie dzialo, jezdzilem nie raz w pare osob, jedyny minus to przytarte wygluszenia nadkoli z tylu.
Nosb Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Opublikowano 1 Lutego 2011 Jaka miales szerokosc tych felg fly ? I co ku#wa z tym logo ?
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 mialem tez 8,5" (tyle, ze opona 235) moim zdaniem nawet na ET35-40 19stki moga przycierac czasem na seryjnym zawiasie - moze na gwincie, ktory ma czesto duzo mniejszy skok bedzie OK. logo bedzie... tylko czasu caly czas brak na dokonczenie. inni tez jakos sie nie wyrywaja... a paru chetnych bylo :gwizdanie:
Młody_drog Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Ktoś malował u nas felgi w grafit? Bo chcę rs6 w grafit rzucić tylko nie wiem jaki kod lakieru tych ori grafitowych?
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Mlody np. bral z palety kolor felg nowej M3...
Młody_drog Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Będą rs6 w grafit + 320/288 heble z czerwonymi zaciskami
MARCIN607 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 dzisiaj zacząłem dzień od CKM na stacji benzynowej-poraek udany zobaczymy jak się potoczy dalej
wrclaguna Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 dzisiaj zacząłem dzień od CKM na stacji benzynowej-poraek udany zobaczymy jak się potoczy dalej :gwizdanie: to sie ci mazy
MARCIN607 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Co myślicie o 18" rs6 w grafit? będzie
Stolkien Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Siemanowice. Marcin dzisiaj Akcja VAgiem. Nic sie nie zmieniło mam nadzieję.
MARCIN607 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 spoko spoko- jeszcze przeszczep w golfie dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi