Fr0styyy. Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Przede wszystkim, czy skrzynia nie szarpie i płynnie zmienia "przełożenia".W 1.8T trudniej trafić trupa, bo jest mniejszy moment obrotowy Jutro jadę w Twoje strony mam nadzieje ze sie zgadamy jakoś ? PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 13" no ty chyba sobie jaja robisz:polew: to już nawet w gofrze mam 16" siekierka i młotkiem to może ty wymieniasz gnotsje nie łamiotsie najlepsze narzędzia na wszystko jo jo a do audi 15stki montuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 13" no ty chyba sobie jaja robisz:polew: to już nawet w gofrze mam 16" siekierka i młotkiem to może ty wymieniasz gnotsje nie łamiotsie najlepsze narzędzia na wszystko jo jo a do audi 15stki montuje chyba ty ,no chyba ze chcesz to z dafa moge ci opylic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Przede wszystkim, czy skrzynia nie szarpie i płynnie zmienia "przełożenia".W 1.8T trudniej trafić trupa, bo jest mniejszy moment obrotowy Jutro jadę w Twoje strony mam nadzieje ze sie zgadamy jakoś ? No Marcino, odzywaj się to uderzymy na jakiś balet Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 13" no ty chyba sobie jaja robisz:polew: to już nawet w gofrze mam 16" siekierka i młotkiem to może ty wymieniasz gnotsje nie łamiotsie najlepsze narzędzia na wszystko jo jo a do audi 15stki montuje chyba ty ,no chyba ze chcesz to z dafa moge ci opylic ooo takie z dafa dają rade 320/150/R13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Przede wszystkim, czy skrzynia nie szarpie i płynnie zmienia "przełożenia".W 1.8T trudniej trafić trupa, bo jest mniejszy moment obrotowy Jutro jadę w Twoje strony mam nadzieje ze sie zgadamy jakoś ? No Marcino, odzywaj się to uderzymy na jakiś balet Tapnięte z SGS III Odezwałbyś się a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 joł wczoraj było trochę strachu ale problem się rozwiązał http://a4-klub.pl/1-9-194/wymianie-egr-dmucha-kolektora-ssacego-wystrzelil-waz-interkulera-278978/#post3651498 a tak przy okazji co było że forum nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Przede wszystkim, czy skrzynia nie szarpie i płynnie zmienia "przełożenia".W 1.8T trudniej trafić trupa, bo jest mniejszy moment obrotowy Jutro jadę w Twoje strony mam nadzieje ze sie zgadamy jakoś ? No Marcino, odzywaj się to uderzymy na jakiś balet Tapnięte z SGS III Odezwałbyś się a nie Ssij Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Przede wszystkim, czy skrzynia nie szarpie i płynnie zmienia "przełożenia".W 1.8T trudniej trafić trupa, bo jest mniejszy moment obrotowy Jutro jadę w Twoje strony mam nadzieje ze sie zgadamy jakoś ? No Marcino, odzywaj się to uderzymy na jakiś balet Tapnięte z SGS III Odezwałbyś się a nie Ssij Tapnięte z SGS III Faja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Kamilo, czasu brak Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 13" no ty chyba sobie jaja robisz:polew: to już nawet w gofrze mam 16" siekierka i młotkiem to może ty wymieniasz gnotsje nie łamiotsie najlepsze narzędzia na wszystko jo jo a do audi 15stki montuje chyba ty ,no chyba ze chcesz to z dafa moge ci opylic ooo takie z dafa dają rade 320/150/R13 chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Kamilo, czasu brak Tapnięte z SGS III Jakbyś wpadł to sprawę bym miał do Ciebie Ale tak to nevermind Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 joł wczoraj było trochę strachu ale problem się rozwiązał http://a4-klub.pl/1-9-194/wymianie-egr-dmucha-kolektora-ssacego-wystrzelil-waz-interkulera-278978/#post3651498 a tak przy okazji co było że forum nie było No miki jak chcesz to potrafisz, a widzisz kuna ja to nawet przywracanie systemu zrobiłem bo mówię co jest nie działa mi mozilla, a działała ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- 13" no ty chyba sobie jaja robisz:polew: to już nawet w gofrze mam 16" siekierka i młotkiem to może ty wymieniasz gnotsje nie łamiotsie najlepsze narzędzia na wszystko jo jo a do audi 15stki montuje chyba ty ,no chyba ze chcesz to z dafa moge ci opylic ooo takie z dafa dają rade 320/150/R13 chcesz eeee napewno jak mnie wycenisz to spadnę z krzesła więc wole bezzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 czemu te co juz sie nie nadaja oddam za free:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Miastrz :polew: Druzgocąca oferta spełniająca Twe marzenia (3345975954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Miastrz :polew:Druzgocąca oferta spełniająca Twe marzenia (3345975954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Miastrz :polew:Druzgocąca oferta spełniająca Twe marzenia (3345975954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. gość poprostu pozamiatał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Miastrz :polew:Druzgocąca oferta spełniająca Twe marzenia (3345975954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. gość poprostu pozamiatał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi