daniels Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 siemanowice ---------- Post dopisany at 08:39 ---------- Poprzedni post napisany at 08:33 ---------- Dzin dybry wczoraj pan od akumulatorów powiedział mi że Bosch a Varta to ta sama fabryka tylko Varta ma 80% udziałów a Varta 20% ---------- Post dopisany at 08:14 ---------- Poprzedni post napisany at 07:47 ---------- No dobra Królewicze a teraz pytanie, jaki numerek albo nazwę ma ten uchwyt do akumulatora z przodu dokręcany tą śrubą bo miałem pęknięty zrobiłem sobie uchwyt z płaskownika ale wolałbym ori mocowanie... ps. jakby kto szukał tu jest Mocowanie akumulatora - Audi A4 / S4 B6 (2000-2004) pan ci dobrze powiedział dlatego ja mam centre future 2 rok 100Ah 900Ah!!! i spokojnie daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Z rana piwko jak smietanka:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Z rana piwko jak smietanka:decayed: telefon byś wujku odebrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Z rana piwko jak smietanka:decayed: telefon byś wujku odebrał Nie mów ze znowu sie nie możesz dodzwonić. Ja właśnie tak patrzę nie dzwonisz już mnie nie kochasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Z rana piwko jak smietanka:decayed: telefon byś wujku odebrał Nie mów ze znowu sie nie możesz dodzwonić. Ja właśnie tak patrzę nie dzwonisz już mnie nie kochasz dzwoniłem ale oczywiście niedostepny:decayed: chyba znów otwierasz browar fonem i dlatego:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Eeee miglanc aaa dzie je mój (znaczy twój ) ale dla mnie włącznik Dominikkku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 to żem wczoraj dał :heat: ---------- Post dopisany at 08:26 ---------- Poprzedni post napisany at 08:24 ---------- Dzin dybry wczoraj pan od akumulatorów powiedział mi że Bosch a Varta to ta sama fabryka tylko Varta ma 80% udziałów a Varta 20% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Eeee miglanc aaa dzie je mój (znaczy twój ) ale dla mnie włącznik Dominikkku pytaj na poczcie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 porezanym życzę miłego dnia btw mam klienta, który chciałby kupić moje auto tak jak stoi i zastanawiam się czy w ogóle wchodzić w temat sprzedaży.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Daj mu cena taka jaka by Cie zadawalala i kupisz inne auto;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Daj mu cena taka jaka by Cie zadawalala i kupisz inne auto;) wiem wiem ale i tak ciężko byłoby sprzedać bo tego wszystko co włożyłem to i tak nie wyciągnę aczkolwiek b7 Q w benzynce chodzi za mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja mojej b5 tez nie chcialem sprzedac, ale trafil sie klient, dobrze zaplacil i poszla;) nie zaluje bo mam b6 w q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja mojej b5 tez nie chcialem sprzedac, ale trafil sie klient, dobrze zaplacil i poszla;) nie zaluje bo mam b6 w q zapodam ceną i jak powie ok to ją sprzedam do kobiety i samochodu nie można się przyzwyczajać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Wiesz jak kasa dobra to sie mozna z nim rozstac;) a w zamian kupic cos fajniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 WAŻNE!! Dla chętnych do przystąpienia do B6D W tej chwili do głosowania poddane zostały następujące kandydatury: 1. Grzes 283 2. andr3i 3. dave j 4. miedzikos 5. Bileun22 6. julekF1 Więcej "ofert" nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Artur zmienił byś sobie miniaturkę wyświetlaną w składzie B6D bo trochę z du..y wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 WAŻNE!!Dla chętnych do przystąpienia do B6D W tej chwili do głosowania poddane zostały następujące kandydatury: 1. Grzes 283 2. andr3i 3. dave j 4. miedzikos 5. Bileun22 6. julekF1 Więcej "ofert" nie ma. Bedą niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja mojej b5 tez nie chcialem sprzedac, ale trafil sie klient, dobrze zaplacil i poszla;) nie zaluje bo mam b6 w q zapodam ceną i jak powie ok to ją sprzedam do kobiety i samochodu nie można się przyzwyczajać dobrze prawisz,ja zawsze mówię jest dobry kupiec trzeba sprzedać,chociaż osobiście miałem kilku dobrych kupców i.... jakoś tak szkoda bo b7 nie przemawia do mnie,jeśli już to b8 ale taką nie wystrczy siana :decayed: dlatego zostaje przy mojej babci b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 mógłbyś wreszcie się tą babcią pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi