Bieniek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 klapa bagaznika wsedanie sie nie otwiera.Zamek nie reaguje. Jak mam go awaryjnie otworzyc zeby go wymienic? jesli masz składaną tylną kanape to właż do bagaja i pod trójkątem powinieneś mieć ciegienko awaryjne:wink: W sedanie ciegno jest pod prawa lampa. Wykrec srubke z prawej strony i powinno byc.
Młody_drog Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 To jest cięgno do wlewu paliwa Bieniek
Bieniek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 To jest cięgno do wlewu paliwa Bieniek o widzisz. dzieki:decayed:
Wojtek_A4 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ok. Rozebralem tapicerke od srodka. Te ciegno od otwierania bagaznika przez zamek bylo wyciagniete i teraz juz z kluczyka sie otwiera awaryjnie. Jak teraz sprawdzic czy pompka zamka tyl jest zepsuta czy prad nie dochodzi? NIe znam sie na elektryce i zrobilem tak, ze wypielem kostke, ktora idzie do pompki i podlaczylem tam zarowke taka jak idzie do pakietu swiatlo np. w boczki drzwi. Otwierałem samochod z kluczyka i przygladalem sie czy zapali sie zarowka co byloby jednoznaczne z tym, ze poszlo tam +12 do pompki ale nic sie cholera nie palila:decayed: Dobrze kombinowalem i wyszlo, ze nie idzie tam napiecie czy d*pa ze mnie a nie elektryk samochodowy?
MAGIC87 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ET25 7,5J na zime mogły by być ? Nie wiem czy na takim ET Tobie nie bedzie przycierać. Opona pewnie 205 bedzie? nie nie bedzie to ja mam 8J i et 25:wink:
Młody_drog Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ok.Rozebralem tapicerke od srodka. Te ciegno od otwierania bagaznika przez zamek bylo wyciagniete i teraz juz z kluczyka sie otwiera awaryjnie. Jak teraz sprawdzic czy pompka zamka tyl jest zepsuta czy prad nie dochodzi? NIe znam sie na elektryce i zrobilem tak, ze wypielem kostke, ktora idzie do pompki i podlaczylem tam zarowke taka jak idzie do pakietu swiatlo np. w boczki drzwi. Otwierałem samochod z kluczyka i przygladalem sie czy zapali sie zarowka co byloby jednoznaczne z tym, ze poszlo tam +12 do pompki ale nic sie cholera nie palila:decayed: Dobrze kombinowalem i wyszlo, ze nie idzie tam napiecie czy d*pa ze mnie a nie elektryk samochodowy? 12V będzie tam tylko jak komfort wyśle sygnał otwarcia bagażnika a nie auta czyli próbuj tak samo (albo lepiej miernikiem) tylko wtedy naciskaj środkowy przycisk na pilocie
franekv6 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 panowie szukam jakiś ledów mocnych okrągłych w halogeny jako DRL. ma ktoś jakiś link co kupić?
Wojtek_A4 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ok.Rozebralem tapicerke od srodka. Te ciegno od otwierania bagaznika przez zamek bylo wyciagniete i teraz juz z kluczyka sie otwiera awaryjnie. Jak teraz sprawdzic czy pompka zamka tyl jest zepsuta czy prad nie dochodzi? NIe znam sie na elektryce i zrobilem tak, ze wypielem kostke, ktora idzie do pompki i podlaczylem tam zarowke taka jak idzie do pakietu swiatlo np. w boczki drzwi. Otwierałem samochod z kluczyka i przygladalem sie czy zapali sie zarowka co byloby jednoznaczne z tym, ze poszlo tam +12 do pompki ale nic sie cholera nie palila:decayed: Dobrze kombinowalem i wyszlo, ze nie idzie tam napiecie czy d*pa ze mnie a nie elektryk samochodowy? 12V będzie tam tylko jak komfort wyśle sygnał otwarcia bagażnika a nie auta czyli próbuj tak samo (albo lepiej miernikiem) tylko wtedy naciskaj środkowy przycisk na pilocie ok zrobione. ukruszyl sie przewod w tej gumowej oslonce. polutowane i smiga jak nowy
Wandej Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kierwa ten zderzak znalazlem o 11 rano w robocie ale pewny nie byłem czy to es czy nie a gosciu dał numer z niego którego nie ma w etce:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
ucho.77 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 panowie szukam jakiś ledów mocnych okrągłych w halogeny jako DRL. ma ktoś jakiś link co kupić? NSSC - Systemy oświetlenia samochodów, światła do jazdy dziennej, drl, diody led
MARCIN607 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Kierwa ten zderzak znalazlem o 11 rano w robocie ale pewny nie byłem czy to es czy nie a gosciu dał numer z niego którego nie ma w etce:kwasny:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 d*pa jesteś i tyle Dobrze że na forum został-jedź do Marcina wpierdooool mu że Ci okazję sprzątnął
miki Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Marcin łatwo się nie da Tapnięte z SGS III
MARCIN607 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Marcin łatwo się nie da Tapnięte z SGS III nikt nie mówił że będzie łatwo :decayed:
franekv6 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 panowie szukam jakiś ledów mocnych okrągłych w halogeny jako DRL. ma ktoś jakiś link co kupić? NSSC - Systemy oświetlenia samochodów, światła do jazdy dziennej, drl, diody led dzięki
Marcino87 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 ja nie jestem taki łatwy ze mną trzeba długo chodzić ---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:24 ---------- Marcin607 będziesz jakoś w tyg w Radomiu ---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ---------- Marcin znalazłem kluczyki tylko nie pamiętam który jest od mojego wozidła wstrzymasz się jeszcze zanim odbiorę furę z ASO bo nawet i tak cały tydzień będę w radomiu a później Ci wyślę sztukę
MARCIN607 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jedziesz na pokazy? Nie mam jak:doh: zabrałbym Rodzinke ale Mały hałasu nie zniesie.
Marcino87 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No ja już od jutra będę w Radomiu do niedzieli lub poniedziałku
MARCIN607 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Spoko. Cały tydzienw w radomiu? Może uda sie z raz nadrobić drogi do domu i podjadę. Ale nie obiecuje
Marcino87 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No jutro już wyjeżdżamy nie wiem po co ale jedzziemy już jutro wytrzymasz z tym kluczykiem ??
MARCIN607 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 jasne że tak. to do auta żony więc nie ma pośpiechu :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ---------- od czwartku już mają się zlatywać samoloty więc pewnie do tego czasu:beer:
Rekomendowane odpowiedzi