TygrySs Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 co z nimi nie tak koleżanko ? :naughty: fajne doopy są :naughty::naughty::decayed:
TygrySs Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 i to kobieta mówi józek józek:naughty::naughty:
wladi Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 i to kobieta mówi józek józek:naughty::naughty: Chyba evrybady józek....:decayed:
Wandej Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Kolejna kobieta w gronie B6:naughty: Śledzisz wątek?
Marcino87 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Kolejna kobieta w gronie B6:naughty: Śledzisz wątek? To moja d*pa wiec nie robcie sobie nadzieji Sent from my телефон
jozek726 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 i to kobieta mówi józek józek:naughty::naughty: Chyba evrybady józek....:decayed:
Wandej Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Kolejna kobieta w gronie B6:naughty: Śledzisz wątek? To moja d*pa wiec nie robcie sobie nadzieji Sent from my телефон :decayed:Kurfa przywitać się nie wolno? Zastanawiam się czy nie kupić gośc piszę że to z ABS`u:mysli: AUDI A4 S4 S-Line B7 SEDAN LISTWY NA DRZWI (3537151373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
wladi Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Daruj sobie:facepalm: wiele razy temat omawiany:wink:
daniels Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Pany jakbyście chcieli to mam dostęp do Otto Zimmermannów(tarcze i klocki) w dobrych cenach:hi: Tańsze niż TRW ATE itp:wink: Zwykłe i podziurawione też:wink:Wie viel ist ein Satz von vorn 320mm?
TygrySs Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 i to kobieta mówi józek józek:naughty::naughty: Chyba evrybady józek....:decayed: no przeciez mówie evrybady no dupcio:grin::grin: ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Kolejna kobieta w gronie B6:naughty: Śledzisz wątek? To moja d*pa wiec nie robcie sobie nadzieji Sent from my телефон hy hy hy TAK?:polew:
Wandej Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Pany jakbyście chcieli to mam dostęp do Otto Zimmermannów(tarcze i klocki) w dobrych cenach:hi: Tańsze niż TRW ATE itp:wink: Zwykłe i podziurawione też:wink:Wie viel ist ein Satz von vorn 320mm? Napisz do mnie jutro z rana(znaczy tak po 9:decayed:) to Ci sprawdzę doklądnie:wink: Wladi ten gościu ze śląska miał je w macie to wszyscy się spuszczali:wink: Po za tym te z tego co pisze są montowane jak ori na śruby a po za tym mam zajebistego lakiernika:naughty:
daniels Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Kolejna kobieta w gronie B6:naughty: Śledzisz wątek? To moja d*pa wiec nie robcie sobie nadzieji Sent from my телефон :decayed:Kurfa przywitać się nie wolno? Zastanawiam się czy nie kupić gośc piszę że to z ABS`u:mysli: AUDI A4 S4 S-Line B7 SEDAN LISTWY NA DRZWI (3537151373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. widziałem te listwy na aucie i tragedii nie ma,laik nie wyczaii róznicy
wladi Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 To że są na śruby to nic nie znaczy bo jak nie mają ori zaczepów to będzie ch...nia i mogą odstawać jak się je lakierem pryśnie...
jozek726 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 i to kobieta mówi józek józek:naughty::naughty: Chyba evrybady józek....:decayed: no przeciez mówie evrybady no dupcio:grin::grin: ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Kolejna kobieta w gronie B6:naughty: Śledzisz wątek? To moja d*pa wiec nie robcie sobie nadzieji Sent from my телефон hy hy hy TAK?:polew: osz kurfa, wymieńmy się może numerami cooooo
daniels Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 listwy z tej aukcji nie odstają leżą jak ori
TygrySs Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 i to kobieta mówi józek józek:naughty::naughty: Chyba evrybady józek....:decayed: no przeciez mówie evrybady no dupcio:grin::grin: ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Kolejna kobieta w gronie B6:naughty: Śledzisz wątek? To moja d*pa wiec nie robcie sobie nadzieji Sent from my телефон hy hy hy TAK?:polew: osz kurfa, wymieńmy się może numerami cooooo a ile masz lat?:polew:
Marcino87 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 i to kobieta mówi józek józek:naughty::naughty: Chyba evrybady józek....:decayed: no przeciez mówie evrybady no dupcio:grin::grin: ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Kolejna kobieta w gronie B6:naughty: Śledzisz wątek? To moja d*pa wiec nie robcie sobie nadzieji Sent from my телефон hy hy hy TAK?:polew: osz kurfa, wymieńmy się może numerami cooooo Jedynie co mozecie to sie wymienic numerami IP Sent from my телефон
jozek726 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 i to kobieta mówi józek józek:naughty::naughty: Chyba evrybady józek....:decayed: no przeciez mówie evrybady no dupcio:grin::grin: ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Kolejna kobieta w gronie B6:naughty: Śledzisz wątek? To moja d*pa wiec nie robcie sobie nadzieji Sent from my телефон hy hy hy TAK?:polew: osz kurfa, wymieńmy się może numerami cooooo a ile masz lat?:polew: prawie tyle co Ty :naughty::naughty: nie jestem żonaty ani nie mam dzieci :grin:
TygrySs Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 i to kobieta mówi józek józek:naughty::naughty: Chyba evrybady józek....:decayed: no przeciez mówie evrybady no dupcio:grin::grin: ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Kolejna kobieta w gronie B6:naughty: Śledzisz wątek? To moja d*pa wiec nie robcie sobie nadzieji Sent from my телефон hy hy hy TAK?:polew: osz kurfa, wymieńmy się może numerami cooooo Jedynie co mozecie to sie wymienic numerami IP Sent from my телефон serio?:grin::polew: Słońce ale mówiłeś że moge mieć nowych kolegów :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi