TygrySs Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 i to kobieta mówi józek józek:naughty::naughty: Chyba evrybady józek....:decayed: no przeciez mówie evrybady no dupcio:grin::grin: ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Kolejna kobieta w gronie B6:naughty: Śledzisz wątek? To moja d*pa wiec nie robcie sobie nadzieji Sent from my телефон hy hy hy TAK?:polew: osz kurfa, wymieńmy się może numerami cooooo a ile masz lat?:polew: prawie tyle co Ty :naughty::naughty: nie jestem żonaty ani nie mam dzieci :grin: o pacz :kox: :polew:'>http://www.youtube.com/watch?v=TNBn9yeSRnc:polew::polew:
Marcino87 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Ze wszystkimi sie rozlicze w marcu w BT chyba ze mnie upijecie to moze oddam Wiolette Sent from my телефон
Wandej Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 i to kobieta mówi józek józek:naughty::naughty: Chyba evrybady józek....:decayed: no przeciez mówie evrybady no dupcio:grin::grin: ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:49 ---------- Kolejna kobieta w gronie B6:naughty: Śledzisz wątek? To moja d*pa wiec nie robcie sobie nadzieji Sent from my телефон hy hy hy TAK?:polew: osz kurfa, wymieńmy się może numerami cooooo Jedynie co mozecie to sie wymienic numerami IP Sent from my телефон serio?:grin::polew: Słońce ale mówiłeś że moge mieć nowych kolegów :polew::polew: Marcin nie zachowuj się jak pies ogrodnika:bag:
Marcino87 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Oj niech widzi ze o nia walcze Sent from my телефон
TygrySs Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Ze wszystkimi sie rozlicze w marcu w BT chyba ze mnie upijecie to moze oddam Wiolette Sent from my телефон jego sie nie da upic :facepalm::facepalm:
Wandej Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Ze wszystkimi sie rozlicze w marcu w BT chyba ze mnie upijecie to moze oddam Wiolette Sent from my телефон jego sie nie da upic :facepalm::facepalm: Domin próbował??
jozek726 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Ze wszystkimi sie rozlicze w marcu w BT chyba ze mnie upijecie to moze oddam Wiolette Sent from my телефон jego sie nie da upic :facepalm::facepalm: nie miałem okazji sprawdzić
TygrySs Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Oj niech widzi ze o nia walcze Sent from my телефон ach Ty mój żołnierzu Ty:kox::grin:
Marcino87 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Ze wszystkimi sie rozlicze w marcu w BT chyba ze mnie upijecie to moze oddam Wiolette Sent from my телефон jego sie nie da upic :facepalm::facepalm: Domin próbował?? Ile razy trzeba umiec oszukiwac Sent from my телефон
wladi Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Ze wszystkimi sie rozlicze w marcu w BT chyba ze mnie upijecie to moze oddam Wiolette Sent from my телефон jego sie nie da upic :facepalm::facepalm: Domin próbował?? Ile razy trzeba umiec oszukiwac Sent from my телефон :polew:
TygrySs Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Ze wszystkimi sie rozlicze w marcu w BT chyba ze mnie upijecie to moze oddam Wiolette Sent from my телефон jego sie nie da upic :facepalm::facepalm: Domin próbował?? no pewnie nie raz :grin: twarda sztuka :kox:
Marcino87 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Ostatnio nawet Rafal startowal ;D Sent from my телефон
jozek726 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 i z oszukiwaniem mu nie poszło teraz znamy Twój magiczny chwyt
Marcino87 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 jozek Ty wczoraj pytales o bledy w RNS jakie masz bledy ? Sent from my телефон
TygrySs Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 i z oszukiwaniem mu nie poszło teraz znamy Twój magiczny chwyt to jest osutaniec jak nie wiem co
Wandej Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Ze wszystkimi sie rozlicze w marcu w BT chyba ze mnie upijecie to moze oddam Wiolette Sent from my телефон jego sie nie da upic :facepalm::facepalm: Domin próbował?? no pewnie nie raz :grin: twarda sztuka :kox: Waga ciężka:silacz:
TygrySs Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Ze wszystkimi sie rozlicze w marcu w BT chyba ze mnie upijecie to moze oddam Wiolette Sent from my телефон jego sie nie da upic :facepalm::facepalm: Domin próbował?? no pewnie nie raz :grin: twarda sztuka :kox: Waga ciężka:silacz: hyhyhy:grin::grin: dobra jest :kox:
Marcino87 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Sie smiejta to jest pozyczone ale bedzie oddane Sent from my телефон
Rekomendowane odpowiedzi