patryk10015 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 ja też jak mówiłem że tylko kilka drobnych rzeczy porobię a jak pojechałem do domina to już pół samochodu wymieniłem i cały czas coś się zamarzy w miarę możliwości finansowych
serfin Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Przynajmniej zdecydowalem sie ze bede jezdzil swoja adi az osiagnie wiek pelnoletni ewentualnie wtedy zmienie na cos nowszego, teraz trzeba zbierac na chate hajsiwo
patryk10015 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Przynajmniej zdecydowalem sie ze bede jezdzil swoja adi az osiagnie wiek pelnoletni ewentualnie wtedy zmienie na cos nowszego, teraz trzeba zbierac na chate hajsiwo i na mody jak zamierzasz dłuższy czas jeździć
serfin Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Szczerze to zostanie mi tylko zmienic podsufitke na czarna, kierownicy nie bede ruszal, chce zachowac full kompatybilnosc systemu airbag. Rnse nie bede wstawiam od ogladania tv i navi mam smartfona z zewnatrz nie ma co juz robic, mocy zwiekszac nie bede, ewentualnie przyciemnie tylne szyby by slonce nie nagrzewalo tak wnetrza auta
tomcrack27 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Przynajmniej zdecydowalem sie ze bede jezdzil swoja adi az osiagnie wiek pelnoletni ewentualnie wtedy zmienie na cos nowszego, teraz trzeba zbierac na chate hajsiwo No ja tez muszę na chatę zbierać bo moja juz mi suszy głowę
patryk10015 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Szczerze to zostanie mi tylko zmienic podsufitke na czarna, kierownicy nie bede ruszal, chce zachowac full kompatybilnosc systemu airbag. Rnse nie bede wstawiam od ogladania tv i navi mam smartfona z zewnatrz nie ma co juz robic, mocy zwiekszac nie bede, ewentualnie przyciemnie tylne szyby by slonce nie nagrzewalo tak wnetrza auta ja też miałem mocy nie robić ale jak założyłem 18 to odrazu stwierdziłem że będzie trzeba tylko narazie jestem na etapie obaw o silnik żeby poźniej z nim problemów nie było bo mam BKE i jeszcze nie słyszałem opinii od użytkowników jak po programie te silniki się zachowują a większość w mieście jeżdżę więc nie mam jakiegoś ciśnienia żeby jak najszybciej to zrobić bo moc głównie w trasie się przydaje moim zdaniem
jozek726 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 koło :slina::slina::slina::slina::shock3::shock3::kox::kox::kox:
TygrySs Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 http://img716.imageshack.us/img716/770/kee3.jpgkoło :slina::slina::slina::slina::shock3::shock3::kox::kox::kox: koła :decayed:
Wandej Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 NOKIA LUMIA 920 WIN PL8 BEZ LOCKA ŻÓŁTA POZNAŃ (3547794810) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.ma ktoś coś takiego ? Kobieta pracuje w plusie i mówi że straszne tragedia jest z tymi Nokiami bo tam klient sam instaluje sobie system przy pierwszym uruchomieniu i często nie instaluje poprawnie:kwasny: A co do obsługi nie wiem. A i bluetooth we wczesniejszych modelach Lumi słuzył tylko do łączenia się z urządzeniami ale nie telefonami.
patryk10015 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 http://img716.imageshack.us/img716/770/kee3.jpgkoło :slina::slina::slina::slina::shock3::shock3::kox::kox::kox: koła :decayed: i cenach ich też
TygrySs Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 NOKIA LUMIA 920 WIN PL8 BEZ LOCKA ŻÓŁTA POZNAŃ (3547794810) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.ma ktoś coś takiego ? Kobieta pracuje w plusie i mówi że straszne tragedia jest z tymi Nokiami bo tam klient sam instaluje sobie system przy pierwszym uruchomieniu i często nie instaluje poprawnie:kwasny: A co do obsługi nie wiem. A i bluetooth we wczesniejszych modelach Lumi słuzył tylko do łączenia się z urządzeniami ale nie telefonami. wyglada fajnie :decayed:ale pewnie po czasie sie rozpiździ
TygrySs Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 będzie rezanko:banan:http://images64.fotosik.pl/185/904b03c033f21cbfm.jpg ojojoj:naughty::naughty: nie powiem jak to wygladało z daleka :polew::polew:
wladi Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 http://img716.imageshack.us/img716/770/kee3.jpgkoło :slina::slina::slina::slina::shock3::shock3::kox::kox::kox: Bentleye:eek::eek::eek: memory five-wladi i wszystko jasne:)
jozek726 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 eeeee tam trzeba było z RSa kupić co do lumi to ona chyba już na win8 jest dlatego jest lepiej z nią Panowie czy pomalowane felgi proszkowo powinny być dodatkowo pomalowane lakierem ? ---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- :polew::polew:
patryk10015 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 ale w rsach i te metalowe gałeczki są 6 biegowe a ja mam 5 biegową albo źle jestem zorientowany
jozek726 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 ale w rsach i te metalowe gałeczki są 6 biegowe a ja mam 5 biegową albo źle jestem zorientowany dobrze, jednak wolał bym RSa, tym bardziej że jest na allegro w dobrej cenie widzieli: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/se-a4-latania-wsi-lansu-remiza-vol-3-a-286875/#post3784440 :kox::kox::kox::kox::kox:
Przemots Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Mam ori xenon i od pewnego czasu mrugają mi światła i czasem któraś lampa zgaśnie na kilka sekund i co chwile komputer wywala błąd żarówki u już mnie to denerwuję.Dotyczy to obydwu lamp.Padają żarniki czy przetwornice???
Wandej Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 eeeee tam trzeba było z RSa kupić co do lumi to ona chyba już na win8 jest dlatego jest lepiej z nią Panowie czy pomalowane felgi proszkowo powinny być dodatkowo pomalowane lakierem ? ---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ---------- http://imageshack.us/a/img812/6328/1pfu.jpg :polew::polew: Tak podkładem bo moje przyżółkły:kwasny:
patryk10015 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 Mam ori xenon i od pewnego czasu mrugają mi światła i czasem któraś lampa zgaśnie na kilka sekund i co chwile komputer wywala błąd żarówki u już mnie to denerwuję.Dotyczy to obydwu lamp.Padają żarniki czy przetwornice??? pewnie żarnik padają u mnie jak przetwornica padała to nie za każdym razem odpalalo xenon podczas rozpoczynania jazdy ale niech ktoś potwierdzi ---------- Post dopisany at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany at 16:16 ---------- ale jak np dwa trzy razy odpalalem swiatla to zaskakiwalo i swiecilo a jak juz odpalilo światła to nie gasły
Rekomendowane odpowiedzi