klysek Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Ja jeśli już się zdecyduję to jadę z kobietą(pewnie się wkórwi i powie że to ostatni raz ale co tam:decayed:) więc kogoś bym chętnie zabrał żeby zacząć pić po drodze:decayed: jestem otwarty na propozycje bo ja juz swoim nie jade bo w niedziele strach wracac moja kobita wlasnie teraz sie uruchamia ze jej nie zabralem na ta BT i na nastepna nie chce jej zabrac
tomcrack27 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 oooo kuzwa:grin::grin: jak milo wszyscy zapraszaja:decayed:wlasnie nie wiem bo specjalnie na zlot gonic tyle kilometrow no zobacze.jak cos to sie do kogos podlacze mowie ci na Łódź sie kieruj zawsze jedzie znami cale poludnie ciekawe co na to moja zona no ale jak to mowia kij w dupe raz sie zyje:grin:
klysek Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 mowie mojej pani w BT bardzo sie podobało tak samo jak na letnim w Jarosłwacu chyba 3 lata temu i od tamtej pory jezdze i musze ciagnac za soba ogon
Wandej Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 klysek będziemy myśleć bliżej zimy:decayed:
tomcrack27 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 moja tez sie pcha:facepalm:ale ja jej mowie ze to sami rezacze i tylko o autach bedzie temat:grin:
klysek Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 klysek będziemy myśleć bliżej zimy:decayed: dlugo to snieg spadnie to ja w razie czego zaklepuje miejscowe u ciebie ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- moja tez sie pcha:facepalm:ale ja jej mowie ze to sami rezacze i tylko o autach bedzie temat:grin: bo właśnie tak bedzie nie inaczej
tomcrack27 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ++ alkoholizacja a kto ma slaba watrobe to niech nie jedzie:grin:
Artur82 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ale jeden plus ze nie byliscie.... bedzie mial kto wodke stawiac jak jedziecie pierwszy raz hehe święta prawda
klysek Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ale jeden plus ze nie byliscie.... bedzie mial kto wodke stawiac jak jedziecie pierwszy raz hehe święta prawda i jeszcze beda z twoim brązowym doogiem na spacery wychodzic
Artur82 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Ja jeśli już się zdecyduję to jadę z kobietą(pewnie się wkórwi i powie że to ostatni raz ale co tam:decayed:) więc kogoś bym chętnie zabrał żeby zacząć pić po drodze:decayed: jestem otwarty na propozycje bo ja juz swoim nie jade bo w niedziele strach wracac moja kobita wlasnie teraz sie uruchamia ze jej nie zabralem na ta BT i na nastepna nie chce jej zabrac +1 ale powiem Wam, że to ma swoje plusy...bo nie mam problemu czy pojadę czy nie
Artur82 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ale jeden plus ze nie byliscie.... bedzie mial kto wodke stawiac jak jedziecie pierwszy raz hehe święta prawda i jeszcze beda z twoim brązowym doogiem na spacery wychodzic oooo to to to, dobrze gadasz ale z psem to tam nie ma probelum jeśli chodzi o spacery
wladi Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ale jeden plus ze nie byliscie.... bedzie mial kto wodke stawiac jak jedziecie pierwszy raz hehe święta prawda +1:decayed::decayed:
klysek Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ale jeden plus ze nie byliscie.... bedzie mial kto wodke stawiac jak jedziecie pierwszy raz hehe święta prawda i jeszcze beda z twoim brązowym doogiem na spacery wychodzic oooo to to to, dobrze gadasz ale z psem to tam nie ma probelum jeśli chodzi o spacery nie wiem raz tylko mialem z nim stycznosc na kanapach przy recepcji bylem juz w takiej nie warzkosci ze wygladal mi na malego kucyka
Wandej Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Chyba rarytas:kox: AUDI A4 B6 8E0 CARACTERE PROGI LISTWY (3564618928) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Artur82 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Chyba rarytas:kox:AUDI A4 B6 8E0 CARACTERE PROGI LISTWY (3564618928) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. prawie identyczne siedzą u mnie na aucie
klysek Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Chyba rarytas:kox:AUDI A4 B6 8E0 CARACTERE PROGI LISTWY (3564618928) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. prawie identyczne siedzą u mnie na aucie tylko ze made in china
amaradaar Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Pany podajcie numer aso srub do przykrecania przedniego zderzaka pasa, te dwie duze fi 10 na torxa... Bo tak srednio mi te lebki wygladaja i wole kupic new..
Rekomendowane odpowiedzi