wladi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 ale Wladi jest dobra widomosc od Domina co nie chwalić mi sie na PW Ty za dużo nie możesz wiedzieć bo kociej mordy dostaniesz:grin:
jozek726 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 za mało masz ostrzeżeń ? chcesz od "władcy postów" dostać jeszcze jednego ?
wladi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Jeszcze jednego nie ale jedno tak:polew:
wladi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Oj Józek to są żarty biedny kaleko:decayed:
jozek726 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 przecież wiem już mi 3 dzień leci w tym gipsie zaczynam się przyzwyczajać, tylko martwi mnie to że śnieg ma padać na który długo czekałem a nogę mam w gipsie jakoś jeździłem ale powiem szczerze że szału nie ma
TygrySs Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Tylko za dużo nie mów kochanie:grin: wiem wiem :wink:opanowywuje sie juz...
wladi Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 przecież wiem już mi 3 dzień leci w tym gipsie zaczynam się przyzwyczajać, tylko martwi mnie to że śnieg ma padać na który długo czekałem a nogę mam w gipsie jakoś jeździłem ale powiem szczerze że szału nie ma Spoko zanim śnieg spadnie to już będziesz bez gipsu:naughty:
TygrySs Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 przecież wiem już mi 3 dzień leci w tym gipsie zaczynam się przyzwyczajać, tylko martwi mnie to że śnieg ma padać na który długo czekałem a nogę mam w gipsie jakoś jeździłem ale powiem szczerze że szału nie ma józek józek Ty masz noge w gipsie?:wink:gdzie ześ wsadzil?
jozek726 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 w piłkę grałem na hali ponoć ma padać z czwartku na piątek, według polsatu modzić też za bardzo nie mogę
TygrySs Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 w piłkę grałem na hali ponoć ma padać z czwartku na piątek, według polsatu modzić też za bardzo nie mogę modzić możesz ale gips :naughty::decayed:
Artur82 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Jozek ja moge przyjechC poupalac Twoje q
jozek726 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 pisakiem ale nie jest taki smutny ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- Jozek ja mofevprzyjechC poupalac Twoje q jaki chętny
TygrySs Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Jozek ja mofevprzyjechC poupalac Twoje q ja moge Ci pokolorowac gipsa :decayed::decayed:bedzie cacy:naughty::naughty:
TygrySs Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Barwy wojenne ? Czy róż ? myśle że na czarno by pasowalo, bo żałoba po pogaduchach dalej trwa :grin:
Rekomendowane odpowiedzi