jozek726 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Recaro Sitze Audi S4 B6/B7 (8E) (A4) (RS4) | eBay WTF ? co oni z nimi zrobili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Recaro Sitze Audi S4 B6/B7 (8E) (A4) (RS4) | eBayWTF ? co oni z nimi zrobili ? chodzi Ci o plame na siedzisku? co tu dużo tłumaczyć, zwieracze puściły i ot cała historyja także tego, juzd ajfołn waj topatok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zobacz zdjęcie niżej Musiało być spore ciśnienie, że aż tak popuściło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 no i wkoncu kolorowy FIS bedzie na pokladzie Kto ci będzie to montował bo mój już poł roku leży bo ciężko o szpeca w UK Tapnięte z audiczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Recaro Sitze Audi S4 B6/B7 (8E) (A4) (RS4) | eBayWTF ? co oni z nimi zrobili ? chodzi Ci o plame na siedzisku? co tu dużo tłumaczyć, zwieracze puściły i ot cała historyja także tego, juzd ajfołn waj topatok dokładnie zjedź na dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 chyba próbowali farbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 prawie jak prawdziwy 1:18 OttO "B5 AUDI RS4 QUATTRO AVANT 2001" PORSCHE ALU MODIFIED TUNING UMBAU RS | eBay ---------- Post dopisany at 15:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ---------- ciekawe za ile pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 no i wkoncu kolorowy FIS bedzie na pokladzie Kto ci będzie to montował bo mój już poł roku leży bo ciężko o szpeca w UK Tapnięte z audiczki to go wyślij do cwiary, żebym wiedział to byś go podesłał do mnie i bym Ci go wziął bo dzisiaj do Polski jade i bede z cwiara chlał... także tego, juzd ajfołn waj topatok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ja Ci po chleje...masz kulturalnie się najebać :thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ja Ci po chleje...masz kulturalnie się najebać :thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Rsy poleciałby w świat:beksa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 no i wkoncu kolorowy FIS bedzie na pokladzie Kto ci będzie to montował bo mój już poł roku leży bo ciężko o szpeca w UK Tapnięte z audiczki to go wyślij do cwiary, żebym wiedział to byś go podesłał do mnie i bym Ci go wziął bo dzisiaj do Polski jade i bede z cwiara chlał... także tego, juzd ajfołn waj topatok ale ponoć żeby to zrobić , musiał bym też wysłać ten licznik co mam w aucie a raczej mi się nie uśmiecha być tyle czasu bez samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 no i wkoncu kolorowy FIS bedzie na pokladzie Kto ci będzie to montował bo mój już poł roku leży bo ciężko o szpeca w UK Tapnięte z audiczki to go wyślij do cwiary, żebym wiedział to byś go podesłał do mnie i bym Ci go wziął bo dzisiaj do Polski jade i bede z cwiara chlał... także tego, juzd ajfołn waj topatok ale ponoć żeby to zrobić , musiał bym też wysłać ten licznik co mam w aucie a raczej mi się nie uśmiecha być tyle czasu bez samochodu fakt... także tego, juzd ajfołn waj topatok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Niestety trzeba stary licznik tez, bo z niego sie kopiuje obszar immo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ja Ci po chleje...masz kulturalnie się najebać :thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) czyli we fraku i lakierkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Rsy poleciałby w świat:beksa: Ila$£€¿¿??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ila$£€¿¿??? czego ty się napiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Matka wie że ćpiesz memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ila $£€¿¿?? Ech a niby takie bystre Chłopaki Wladi ja tylko spożywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Rsy poleciałby w świat:beksa: Ila$£€¿¿??? 1400ZŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi