marcin9680 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Marcin Jak by tak poskładać te twoje wszystkie historie to ja sie dziwie jak ten twój samochód jeszcze jeździ a to czemu? jezdzi jezdzi bo to Ja o Moje autko dbam , jak bym oddal do "mechanika" to pewnie bym juz na szrot oddal. Wsio jest wporzadku jeszcze musze w tym roku wymienic te przednie wachacze , ponownie zmienic turbosprezarke bo ta ktora zalozylem w grudniu 2012r. zyga olejem az mnie to wkur... i to mocno , zniwelowac wyciek oleju z pod pokrywy zaworow (chyba musze jednak nowa pokrywe kupic) no i musze wymienic jeszcze dwa wadliwe pompowtryski i odrazu pompe vacum , zalozyc nowy komplet sprzegla z dwumasem od BRD bo obecne nie ogarnia tych prawie 170KM i czasami juz drga mimo nie duzego przebiegu i wkoncu musze wrzucic skrzynie 6-cio biegowa , kotra od roku lezy w Polsce u jednego z klubowiczow i czeka na odbior i montaz. Chyba o niczym nie zapomnialem
miszka Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ---------- I tak trzymaj
marcin9680 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ---------- I tak trzymaj No i nie zapominaj o Moim przebiegu kolego , dokladnie teraz jest na szafie 311000 mil czyli 500710 km nie jeden Ford czy Opel z mniejszym przebiegiem zasilily zasoby szrotow. ---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:33 ---------- gdyby nie Moja wscipskosc i awariia glowicy z Mojej nadgorliwosci to mniej bym mial do zrobienia i mniejsze koszta by sie z tym wiazaly ale jak to mowia "czlowiek uczy sie na bledach"
miszka Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja też wszystko sam ogarniam i mechanicznie i elektrycznie . Od kąd go mam a bedzie już 3 lata nie byłem u żadnego mechaniora prócz zmiana opon i co roczny przegląd.
kaju Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ---------- I tak trzymaj No i nie zapominaj o Moim przebiegu kolego , dokladnie teraz jest na szafie 311000 mil czyli 500710 km nie jeden Ford czy Opel z mniejszym przebiegiem zasilily zasoby szrotow. ---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:33 ---------- gdyby nie Moja wscipskosc i awariia glowicy z Mojej nadgorliwosci to mniej bym mial do zrobienia i mniejsze koszta by sie z tym wiazaly ale jak to mowia "czlowiek uczy sie na bledach" ja z takim przebiegiem kupiłem B5 i prawie 200 tysięcy nią jebłem
miszka Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Nikomu nie daje grzebać , bo potem wiadomo jak to sie kończy
marcin9680 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja też wszystko sam ogarniam i mechanicznie i elektrycznie . Od kąd go mam a bedzie już 3 lata nie byłem u żadnego mechaniora prócz zmiana opon i co roczny przegląd. Przynajmniej mozesz sobie ufac , ze wszystko bedzie zrobione na cacy , ze nikt Cie w wala nie zrobi. Ja tez dbam o wszystko sam jedynie jak jestem w Polsce to oddaje autko do zaufanego mechanika zeby zrobi wszystko co potzreba bo jak jade odpoczac latem lub na Swieta w Grudniu to juz mi sie przy aucie grzebac nie chce.
miszka Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ---------- I tak trzymaj No i nie zapominaj o Moim przebiegu kolego , dokladnie teraz jest na szafie 311000 mil czyli 500710 km nie jeden Ford czy Opel z mniejszym przebiegiem zasilily zasoby szrotow. ---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:33 ---------- gdyby nie Moja wscipskosc i awariia glowicy z Mojej nadgorliwosci to mniej bym mial do zrobienia i mniejsze koszta by sie z tym wiazaly ale jak to mowia "czlowiek uczy sie na bledach" ja z takim przebiegiem kupiłem B5 i prawie 200 tysięcy nią jebłem Ja jak kupiłem moją b5 1.8t miała 116tyś mil jka sprzedawałem miała już 240tyś mil , ale silnik na trasie 1600km do PL brał ponad 1 litr oleju
marcin9680 Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ---------- I tak trzymaj No i nie zapominaj o Moim przebiegu kolego , dokladnie teraz jest na szafie 311000 mil czyli 500710 km nie jeden Ford czy Opel z mniejszym przebiegiem zasilily zasoby szrotow. ---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:33 ---------- gdyby nie Moja wscipskosc i awariia glowicy z Mojej nadgorliwosci to mniej bym mial do zrobienia i mniejsze koszta by sie z tym wiazaly ale jak to mowia "czlowiek uczy sie na bledach" ja z takim przebiegiem kupiłem B5 i prawie 200 tysięcy nią jebłem No to nie zle dlatego tez Moje nastepne autko to tez bedzie w dieslu. Widizalem juz wiele zdziwionych geb ludzi jak sie dowiedzieli jaki mam aktualny przebieg nawet w ASO jak bylem na serwisie klimatyzacji to nie mogli uwierzyc , ze tyle mam juz nalatane. ---------- Post dopisany at 15:46 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ---------- Moj mlodszy brat ma BMW (mlodszy to i glupszy ) z 2008r 2.0TDi z przebiegiem 180000 mil czyli okolo 290 tys km i tez jak postawil auto na serwis w ASO to nie mogli uwierzyc w stan calego auta mimo takiego przebiegu.
kaju Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 ---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ---------- I tak trzymaj No i nie zapominaj o Moim przebiegu kolego , dokladnie teraz jest na szafie 311000 mil czyli 500710 km nie jeden Ford czy Opel z mniejszym przebiegiem zasilily zasoby szrotow. ---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:33 ---------- gdyby nie Moja wscipskosc i awariia glowicy z Mojej nadgorliwosci to mniej bym mial do zrobienia i mniejsze koszta by sie z tym wiazaly ale jak to mowia "czlowiek uczy sie na bledach" ja z takim przebiegiem kupiłem B5 i prawie 200 tysięcy nią jebłem No to nie zle dlatego tez Moje nastepne autko to tez bedzie w dieslu. Widizalem juz wiele zdziwionych geb ludzi jak sie dowiedzieli jaki mam aktualny przebieg nawet w ASO jak bylem na serwisie klimatyzacji to nie mogli uwierzyc , ze tyle mam juz nalatane. ---------- Post dopisany at 15:46 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ---------- Moj mlodszy brat ma BMW (mlodszy to i glupszy ) z 2008r 2.0TDi z przebiegiem 180000 mil czyli okolo 290 tys km i tez jak postawil auto na serwis w ASO to nie mogli uwierzyc w stan calego auta mimo takiego przebiegu. To jeszcze sobie wyobraź, że miałem 2,5tdi fabryczne wałki przy 650 wyciągnąłem i to dla swojego świętego spokoju je zmieniłem, jak mi poszedł korpus VP44 miałem na wierzchu wszystko, to od razu porobiłem. Do samego końca na syntetyku jeździłem, od wymiany do wymiany ani grama nie ubywało ---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ---------- pany ma może któryś gdzieś rysunki z wymiarami klapy tylnej od avanta i cabrio? szczególnie chodzi mi o wysokość od dołu to górnej krawędzi wnętki tablicy rejestracyjnej i szerokości
Booster Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Juzek, wrzuć mi zdjęcia z dzisiaj jak dasz radę możesz w moim temacie
Fr0styyy. Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Panowie ktoś od nas z B6D się tutaj interesuje ptasznikami? Nie przypadkiem Armi albo R7 Jarek?
Booster Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Panowie ktoś od nas z B6D się tutaj interesuje ptasznikami? Nie przypadkiem Armi albo R7 Jarek? mam kumpla w pracy co hoduje ptaszniki
slo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Panowie ktoś od nas z B6D się tutaj interesuje ptasznikami? Nie przypadkiem Armi albo R7 Jarek? zgłaszam się
Fr0styyy. Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Co generalnie będzie najlepsze dla początkującego terrarysty? Takie mam plany żeby sobie kupić małego ptasznika L1/L2 i zobaczyć co z tego wyjdzie Podobno w takim stadium najlepsze będzie pudełko po kliszy? Jakieś rady?
slo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 B. albopilosum, ogólnie wszystkie brachypelmy może oprócz vagansa, G. rosea. L. Parahybana też będzie ok spokojne są jak owieczki. Tak, L1/L2 tylko kliszówki.
wladi Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 B. albopilosum, ogólnie wszystkie brachypelmy może oprócz vagansa, G. rosea. L. Parahybana też będzie ok spokojne są jak owieczki.Tak, L1/L2 tylko kliszówki. Ja yebie nawet przy niedzieli chłopaki nayebane...o czym Wy gadacie:polew::polew:
slo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 B. albopilosum, ogólnie wszystkie brachypelmy może oprócz vagansa, G. rosea. L. Parahybana też będzie ok spokojne są jak owieczki.Tak, L1/L2 tylko kliszówki. Ja yebie nawet przy niedzieli chłopaki nayebane...o czym Wy gadacie:polew::polew: :polew:
kaju Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 B. albopilosum, ogólnie wszystkie brachypelmy może oprócz vagansa, G. rosea. L. Parahybana też będzie ok spokojne są jak owieczki.Tak, L1/L2 tylko kliszówki. Ty, Tomek, żaden k**wa translator mi tego nie ogarnia, łota fak?!
Fr0styyy. Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 B. albopilosum, ogólnie wszystkie brachypelmy może oprócz vagansa, G. rosea. L. Parahybana też będzie ok spokojne są jak owieczki.Tak, L1/L2 tylko kliszówki. Gdzie najlepiej zamówić takiego ptasznika L1/L2? Muszę się przejmować tym całym "CITES"?
Rekomendowane odpowiedzi