MARCIN607 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 obczajcie pierwszy klip-kuzwa że to ktoś pamięta :polew::polew:http://a4-klub.pl/slaskie-91/tacierzynstwo-191446/index78.html#post4068785
jozek726 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 medalu nie chce chyba że ten ze sroczi ale złoty Żeby medal dostać to chociaż musisz potrafić podskoczyć na 15cm:decayed: weż bo znowu się połanie Ty nie pyskuje
MarianekZg Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 jozek726 ogarnąłeś tapicerkę tylnej klapy nie, bo mi na głowę deszcz padał Przez zamkniętą klapę ciężko to ogarnąć trza było otworzyć klapę i wtedy nie pada
MARCIN607 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 U kolega mało uważnie czyta temat:whistling: Pany z d*py fajne z gęby to chyba ten mały najładniejszy :polew::doh:
kaju Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 weźcie dajcie i uprawnienia to zrobię tu porządek i co jeszcze, może medal dawaj mi disco polo jakieś! ja innego nie znam
MARCIN607 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 medalu nie chce chyba że ten ze sroczi ale złoty Żeby medal dostać to chociaż musisz potrafić podskoczyć na 15cm:decayed: weż bo znowu się połanie Ty nie pyskuje :polew: jak kulas?
ucho.77 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 U kolega mało uważnie czyta temat:whistling: poprawie się
Wandej Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 medalu nie chce chyba że ten ze sroczi ale złoty Żeby medal dostać to chociaż musisz potrafić podskoczyć na 15cm:decayed: weż bo znowu się połanie Ty nie pyskuje Marcin jest stary sportsmen przecie dlatego się mądrzy:decayed: Nawet przed kompem Ma przepaskę na bani + frotkę na nadgarstku ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- weźcie dajcie i uprawnienia to zrobię tu porządek i co jeszcze, może medal dawaj mi disco polo jakieś! ja innego nie znam Aleś suchara zaj.ebal aż mnie sztuczny ząb zabolał
MARCIN607 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 medalu nie chce chyba że ten ze sroczi ale złoty Żeby medal dostać to chociaż musisz potrafić podskoczyć na 15cm:decayed: weż bo znowu się połanie Ty nie pyskuje Marcin jest stary sportsmen przecie dlatego się mądrzy:decayed: Nawet przed kompem Ma przepaskę na bani + frotkę na nadgarstku ja karierę sportowca jak na hali zerwałem 2gi raz wiązadło-teraz NBA action max-i to na dwa razy żeby się nie zmachać-a Ty powiesz jeszcze słowo :decayed:
jozek726 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 jozek726 ogarnąłeś tapicerkę tylnej klapy nie, bo mi na głowę deszcz padał Przez zamkniętą klapę ciężko to ogarnąć trza było otworzyć klapę i wtedy nie pada wkurzało mnie bo padało dziś cały dzień i lipa kaju fajna nutka :banan:
Wandej Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 medalu nie chce chyba że ten ze sroczi ale złoty Żeby medal dostać to chociaż musisz potrafić podskoczyć na 15cm:decayed: weż bo znowu się połanie Ty nie pyskuje Marcin jest stary sportsmen przecie dlatego się mądrzy:decayed: Nawet przed kompem Ma przepaskę na bani + frotkę na nadgarstku ja karierę sportowca jak na hali zerwałem 2gi raz wiązadło-teraz NBA action max-i to na dwa razy żeby się nie zmachać-a Ty powiesz jeszcze słowo :decayed: Kolano?
domin79 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zer0 - Bania u Cygana - YouTube :banan::banan:
MARCIN607 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 medalu nie chce chyba że ten ze sroczi ale złoty Żeby medal dostać to chociaż musisz potrafić podskoczyć na 15cm:decayed: weż bo znowu się połanie Ty nie pyskuje Marcin jest stary sportsmen przecie dlatego się mądrzy:decayed: Nawet przed kompem Ma przepaskę na bani + frotkę na nadgarstku ja karierę sportowca jak na hali zerwałem 2gi raz wiązadło-teraz NBA action max-i to na dwa razy żeby się nie zmachać-a Ty powiesz jeszcze słowo :decayed: Kolano? kostka-najgorsze że po rekonstrukcji-ale ...uj raz się żyje-teraz lajtowo plażuweczka tudzież streetball ale bez szaleństw :decayed:
kaju Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zer0 - Bania u Cygana - YouTube:banan::banan: widze, że idziemy w tych samych klimatach
jozek726 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zer0 - Bania u Cygana - YouTube:banan::banan: :banan::banan::banan:
MARCIN607 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zer0 - Bania u Cygana - YouTube:banan::banan: widze, że idziemy w tych samych klimatach TA gdzie bania tam Domin
Wandej Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 medalu nie chce chyba że ten ze sroczi ale złoty Żeby medal dostać to chociaż musisz potrafić podskoczyć na 15cm:decayed: weż bo znowu się połanie Ty nie pyskuje Marcin jest stary sportsmen przecie dlatego się mądrzy:decayed: Nawet przed kompem Ma przepaskę na bani + frotkę na nadgarstku ja karierę sportowca jak na hali zerwałem 2gi raz wiązadło-teraz NBA action max-i to na dwa razy żeby się nie zmachać-a Ty powiesz jeszcze słowo :decayed: Kolano? kostka-najgorsze że po rekonstrukcji-ale ...uj raz się żyje-teraz lajtowo plażuweczka tudzież streetball ale bez szaleństw :decayed: Ja już teraz też myślałem że coś złamałem albo więzadło bo 4 tygodnie mineły i pełnej sprawności jeszcze nie odzyskałem. No ale dzisiaj po rozgrzaniu kostka chodzi jak trzeba:good:
kaju Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Truskawka ja chętny na bluzę a ja na truskawke
Rekomendowane odpowiedzi