skubiii89 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 nie jestem myślałem nad zrobieniem jej i pchnięciu dalej tylko nie orientuje sie w częściach b6, dlatego pytam u źródła.
grzes283 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Pokazuje mi dwie nowe wiadomosci, ale jakos ich nie ma:kox:
MARCIN607 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 nie jestem myślałem nad zrobieniem jej i pchnięciu dalej tylko nie orientuje sie w częściach b6, dlatego pytam u źródła. Nie wyjdziesz nawet na swoje
jozek726 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 moja ulubiona reklama, rozpierdziela mnie
MARCIN607 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 A ty gdzie sie podziewal Mam urlop-czyli walczę z dzieciakiem.
tomcrack27 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 No ja juz niedługo sie przekonam jak to jest?
MARCIN607 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 No ja juz niedługo sie przekonam jak to jest powiem Ci tak-Marcel ma rok i 5 dni-i teraz po raz pierwszy siedzę z nim po 8h codziennie od poniedziałku- nawet nie wiedziałem jaki jest fajny i kumaty(normalnie jestem w mega szoku-rok a już manipulant i terrorysta - jak Matka )-będziesz mega happy. ale jako niańka nie dałbym rady na dłuższą metę-w lodówce 4browarki leżą bo nie mam siły wieczorem wypić-ale dzisiaj
marcin_o23 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 bo dzieci terroryzm wyssają z mlekiem matki, tylko okazuje się że to nie dziecko jest problemem tylko matka ja jak z moją 2 letnią córą posiedzę kilka dni to mam ochotę wyjechać na rok za granicę do pracy, ale jak mnie nie ma w domu pare godzin to już za nią tęsknie
tomcrack27 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Hehe u mnie bedzie baba także bede miał w domu dwie manipulantki?
MARCIN607 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 bo dzieci terroryzm wyssają z mlekiem matki, tylko okazuje się że to nie dziecko jest problemem tylko matka ciiiiiiiiiiiicho-toż ona ma oczy i uszy wszędzie ale jak tu bez obojga ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- Hehe u mnie bedzie baba także bede miał w domu dwie manipulantki :polew:
Wandej Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 bo dzieci terroryzm wyssają z mlekiem matki, tylko okazuje się że to nie dziecko jest problemem tylko matka ciiiiiiiiiiiicho-toż ona ma oczy i uszy wszędzie ale jak tu bez obojga ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- Hehe u mnie bedzie baba także bede miał w domu dwie manipulantki :polew: A Ty będziesz na OEM'ie? ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- Pany chce ktoś ten zdes s-line?
serfin Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 To juz dziala forum czy dalej mieli sie?
MARCIN607 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 bo dzieci terroryzm wyssają z mlekiem matki, tylko okazuje się że to nie dziecko jest problemem tylko matka ciiiiiiiiiiiicho-toż ona ma oczy i uszy wszędzie ale jak tu bez obojga ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- Hehe u mnie bedzie baba także bede miał w domu dwie manipulantki :polew: A Ty będziesz na OEM'ie? ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- Pany chce ktoś ten zdes s-line? gdzie?bierz ten zderzak bo Cię jebnę!!!!!!! taniej nie będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wandej Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 bo dzieci terroryzm wyssają z mlekiem matki, tylko okazuje się że to nie dziecko jest problemem tylko matka ciiiiiiiiiiiicho-toż ona ma oczy i uszy wszędzie ale jak tu bez obojga ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- Hehe u mnie bedzie baba także bede miał w domu dwie manipulantki :polew: A Ty będziesz na OEM'ie? ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- Pany chce ktoś ten zdes s-line? gdzie?bierz ten zderzak bo Cię jebnę!!!!!!! taniej nie będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :polew: Nie mam kasiuty już Ci pisałem:facepalm: Niech ktoś z klabu się pocieszy. Chodzi mi o zlot w Ostrowie u Kajosława
tomcrack27 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 bo dzieci terroryzm wyssają z mlekiem matki, tylko okazuje się że to nie dziecko jest problemem tylko matka ciiiiiiiiiiiicho-toż ona ma oczy i uszy wszędzie ale jak tu bez obojga ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- Hehe u mnie bedzie baba także bede miał w domu dwie manipulantki :polew: A Ty będziesz na OEM'ie? ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- Pany chce ktoś ten zdes s-line? gdzie?bierz ten zderzak bo Cię jebnę!!!!!!! taniej nie będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eee bo kropki zara poleca:decayed:
MARCIN607 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Chodzi mi o zlot w Ostrowie u Kajosława a to nie mam czasu na takie luksusy :thumbdown::thumbdown: cały czas coś się kręci żeby jakoś to było
kaju Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Chodzi mi o zlot w Ostrowie u Kajosława moja wątroba Was pozdrawia
Wandej Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 bo dzieci terroryzm wyssają z mlekiem matki, tylko okazuje się że to nie dziecko jest problemem tylko matka ciiiiiiiiiiiicho-toż ona ma oczy i uszy wszędzie ale jak tu bez obojga ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- Hehe u mnie bedzie baba także bede miał w domu dwie manipulantki :polew: A Ty będziesz na OEM'ie? ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- Pany chce ktoś ten zdes s-line? gdzie?bierz ten zderzak bo Cię jebnę!!!!!!! taniej nie będzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eee bo kropki zara poleca:decayed: Nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiają
Rekomendowane odpowiedzi