kaju Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 ja juz po raz kolejny stwierdzilem ze najlepszy na kaca do zarcia to ostry kebab:decayed: a co to jest kac? mistrzuniu u mnie nawet się nie nastawiaj na coś takiego, są sposoby zapobiegawcze :naughty:q klinnnnnnnnnnnnnn:decayed: do południa zapomnij - owszem, kończymy się jak śmiecie, ale zaczynamy kulturalnie po 12
wladi Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Klina goni kolejny klin browar, wódka, cola, dżin:polew::polew:
domin79 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 ale zaczynamy kulturalnie po 12 racja dzntelmeni nie pija przed dwunastą:grin: ---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ---------- Klina goni kolejny klin browar, wódka, cola, dżin:polew::polew: :banan::banan:
miszka Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 dostałem ostrzeżenie którego nie skomentuje :polew::polew::polew::polew::polew: Jak chcesz to moge wkelic twoj SPAM z DZIALU WARSZTAT . ok panie zrozumiałem , już nie musisz się spinać
wrclaguna Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Jak sie nie spinam tylko wykonuje co do mnie nalezy Widocznie nie umiesz przyjac do zrozumienia pewnych Reguł na FORUM ( czyt. REGULAMIN)
jozek726 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 ja juz po raz kolejny stwierdzilem ze najlepszy na kaca do zarcia to ostry kebab:decayed: dokładnie, a mam ciśnienie na jakiegoś kebaba
domin79 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 ja juz po raz kolejny stwierdzilem ze najlepszy na kaca do zarcia to ostry kebab:decayed: dokładnie, a mam ciśnienie na jakiegoś kebaba kiedys bedziesz u mnie to pojadziem na porzadną babe:decayed:
kaju Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Listwy audi rs4 b7 a4 listewki tuning Zakopane ? Tablica.pl co to za listewki i gdzie one przychodzą? wrzucam bo cena się wydaje jakaś śmieszna, nie mogę nawet wyczaić czy to jakieś ori
domin79 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 u dolu drzwi masz takie listweki , najczesciej jest na nich znaczek s-line , to co pokazałes to straszna kupaaaaa:naughty:
kaju Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 u dolu drzwi masz takie listweki , najczesciej jest na nich znaczek s-line , to co pokazałes to straszna kupaaaaa tak też wnioskowałem po napisasie tajunink, ale wolałem się upewnić
jozek726 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 ja juz po raz kolejny stwierdzilem ze najlepszy na kaca do zarcia to ostry kebab:decayed: dokładnie, a mam ciśnienie na jakiegoś kebaba kiedys bedziesz u mnie to pojadziem na porzadną babe:decayed: a będę na pewno
tomcrack27 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 siema:hi:d*pa nic nie pomaga:kwasny:dopiero zjadlem ostry jak ogien rosol i uj:kwasny:moglem nie pic:lazy:
domin79 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 siema:hi:d*pa nic nie pomaga:kwasny:dopiero zjadlem ostry jak ogien rosol i uj:kwasny:moglem nie pic:lazy: zklinowałes do rosołku:naughty: jak nie to sam rosołek nieda rady:wink:
kaju Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 siema:hi:d*pa nic nie pomaga:kwasny:dopiero zjadlem ostry jak ogien rosol i uj:kwasny:moglem nie pic:lazy:
Marcino87 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 ja juz po raz kolejny stwierdzilem ze najlepszy na kaca do zarcia to ostry kebab:decayed: Ototo
lukjar7 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 ja po calym tygodniu pracy wczoraj wypiłem jednego bro i zasnałem jak małe dziecko, tylko moja nagrała mnie jak chrapie
miszka Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Jak sie nie spinam tylko wykonuje co do mnie nalezy Widocznie nie umiesz przyjac do zrozumienia pewnych Reguł na FORUM ( czyt. REGULAMIN) kurcze przecież napisałem że zrozumiałem :kox::kox: to tak na odreagowanie spinki , czy mógłbyś usunąć ankietę z mojego tematu http://a4-klub.pl/b6-a4-s4-73/b6-awx-niebieski-bandyta-uk-work-in-progressss-228638/ dzieki
tomcrack27 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 siema:hi:d*pa nic nie pomaga:kwasny:dopiero zjadlem ostry jak ogien rosol i uj:kwasny:moglem nie pic:lazy: zklinowałes do rosołku:naughty: jak nie to sam rosołek nieda rady:wink: jak bym klina zobaczyl to pewnie juz bym lezal przytulony do kibla:facepalm:
kaju Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 siema:hi:d*pa nic nie pomaga:kwasny:dopiero zjadlem ostry jak ogien rosol i uj:kwasny:moglem nie pic:lazy: zklinowałes do rosołku:naughty: jak nie to sam rosołek nieda rady:wink: jak bym klina zobaczyl to pewnie juz bym lezal przytulony do kibla:facepalm: oj kuźwa wy stare rowery, przyjedziecie do wujka kaja, to Was zabezpieczy przed kacem i koniecznością klinowania
jozek726 Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 siema:hi:d*pa nic nie pomaga:kwasny:dopiero zjadlem ostry jak ogien rosol i uj:kwasny:moglem nie pic:lazy: zklinowałes do rosołku:naughty: jak nie to sam rosołek nieda rady:wink: jak bym klina zobaczyl to pewnie juz bym lezal przytulony do kibla:facepalm: też tak mam
Rekomendowane odpowiedzi