jozek726 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 takie kobiety na myjni tyż ? :naughty:
kaju Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 jozek, jak lubisz ganiać w nocy furą, to zapodaj sobie to: ołówek sie sam struga :jerk::jerk::jerk:
JawoR36 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Poważnie takie ulizańce się podobają kobietom..? To by wiele tłumaczyło
kaju Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 takie kobiety na myjni tyż ? :naughty: jak widać
jozek726 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Jawor piękny brilliant nie da się ukryc że czerwony wymiata
JawoR36 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 jozek, jak lubisz ganiać w nocy furą, to zapodaj sobie to: ołówek sie sam struga :jerk::jerk::jerk: Zasnąłbym przy tym Tu jest moja do prawdziwej jazdy mocą.. A nie spacerku w 2.5TDI Basik konkretny Co kto lubi
slo Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 jeśli chodzi o jazdę nocą, to ten utwór powinien być blokowany w radiu podczas jazdy
kaju Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 jozek, jak lubisz ganiać w nocy furą, to zapodaj sobie to: ołówek sie sam struga :jerk::jerk::jerk: Zasnąłbym przy tym Tu jest moja do prawdziwej jazdy mocą.. A nie spacerku w 2.5TDI ta nuta przy pomruku dwa i pół dopiero robi robote ale wybaczam - młooooody jesteś
JawoR36 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 jeśli chodzi o jazdę nocą, to ten utwór powinien być blokowany w radiu podczas jazdy Powinien, powinien Mam wypaloną jedną płytkę do auta z samymi takimi utworkami "do jazdy". Włączam ją tylko w nocy, jak jadę sam np lasami Pasażerowie mogli by mi zostawić pamiątki po sobie, na fotelach jakbym ich wziął
Gość Edyta Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 jozek, jak lubisz ganiać w nocy furą, to zapodaj sobie to: ołówek sie sam struga :jerk::jerk::jerk: Zasnąłbym przy tym błądzisz http://www.youtube.com/watch?v=EsGiBwK4Ycc:giveheart:
JawoR36 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 jozek, jak lubisz ganiać w nocy furą, to zapodaj sobie to: ołówek sie sam struga :jerk::jerk::jerk: Zasnąłbym przy tym Tu jest moja do prawdziwej jazdy mocą.. A nie spacerku w 2.5TDI ta nuta przy pomruku dwa i pół dopiero robi robote ale wybaczam - młooooody jesteś Ta, ta.. Kle, kle, kle, kle, kle, kleeeee, kleeeeeeeee..
kaju Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 fota za***ana od kumpla z fejsa, zrobiona dziś w Londynie, uwaga, trzymajcie sie krzeseł, bo ja spadłem: Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginalny obraz 932x699px. i na szybko ulubiona nuta Jawora: :banan::banan: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
jozek726 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 to jest fajne i znam, ogólnie to takiej muzy do zapierdalania nie słucham, kręci mnie ciut inna nuta
JawoR36 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 jozek, jak lubisz ganiać w nocy furą, to zapodaj sobie to: ołówek sie sam struga :jerk::jerk::jerk: Zasnąłbym przy tym błądzisz http://www.youtube.com/watch?v=EsGiBwK4Ycc:giveheart: Pierwszy utworek jest na diabelskiej płycie
kaju Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 jozek, jak lubisz ganiać w nocy furą, to zapodaj sobie to: ołówek sie sam struga :jerk::jerk::jerk: Zasnąłbym przy tym Tu jest moja do prawdziwej jazdy mocą.. A nie spacerku w 2.5TDI ta nuta przy pomruku dwa i pół dopiero robi robote ale wybaczam - młooooody jesteś Ta, ta.. Kle, kle, kle, kle, kle, kleeeee, kleeeeeeeee.. http://cdn10.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/109443/sennik_bocian_znaczenie_snu_bocian_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg jak Ci zaraz pierdolne... jak już to we we we we we weee...
JawoR36 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 fota za***ana od kumpla z fejsa, zrobiona dziś w Londynie, uwaga, trzymajcie sie krzeseł, bo ja spadłem:Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginalny obraz 932x699px. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1922372_10203089901438057_1146177463_n.jpg i na szybko ulubiona nuta Jawora: :banan::banan: :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Pfff.. Się śmiej, śmiej.. Ale ona serio jest za***ista Siedzi mucha w mucholocie.. Mucha, mucha, w mucholocie.. ---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- jozek, jak lubisz ganiać w nocy furą, to zapodaj sobie to: ołówek sie sam struga :jerk::jerk::jerk: Zasnąłbym przy tym Tu jest moja do prawdziwej jazdy mocą.. A nie spacerku w 2.5TDI ta nuta przy pomruku dwa i pół dopiero robi robote ale wybaczam - młooooody jesteś Ta, ta.. Kle, kle, kle, kle, kle, kleeeee, kleeeeeeeee.. http://cdn10.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/109443/sennik_bocian_znaczenie_snu_bocian_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg jak Ci zaraz pierdolne... jak już to we we we we we weee... We, weee, wee, wee.. to robią co najwyżej 5'ciolatki co się z wózka sklepowego do 2.5 przesiadły w fotelik Na starszych już wrażenia nie zrobisz
kaju Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 to jest fajne a kto Ci to podrzucił łapać:
Rekomendowane odpowiedzi