rav85 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 to tera muszę wyrezac quattro żeby upchnąć silnik z rs4 b7 :/
hiszpan123 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Kto na forum ogarnia temat liczników ? Wymieniłem manetke na pełen fis . Założyłem wszystko, zakodowałem (troche tam namieszałem , pierwsze moje kodowanie ) Na to chwilę fis się wyłącza i wyłącza ale nie działają przyciski góra dól . Co jest nie tak albo co spierd.....?
jozek726 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 nie lepiej 2,7TT ? ---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- Kto na forum ogarnia temat liczników ? Wymieniłem manetke na pełen fis . Założyłem wszystko, zakodowałem (troche tam namieszałem , pierwsze moje kodowanie ) Na to chwilę fis się wyłącza i wyłącza ale nie działają przyciski góra dól . Co jest nie tak albo co spierd.....? Ojciec cwiara jest od liczników specem
domin79 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Kto na forum ogarnia temat liczników ? Wymieniłem manetke na pełen fis . Założyłem wszystko, zakodowałem (troche tam namieszałem , pierwsze moje kodowanie ) Na to chwilę fis się wyłącza i wyłącza ale nie działają przyciski góra dól . Co jest nie tak albo co spierd.....? zapodaj adaptacje z kanału 19:wink: mam nadzieje ze w głownym kodowaniu niegrzebales:wink:
rav85 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 nie lepiej 2,7TT ?---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- Kto na forum ogarnia temat liczników ? Wymieniłem manetke na pełen fis . Założyłem wszystko, zakodowałem (troche tam namieszałem , pierwsze moje kodowanie ) Na to chwilę fis się wyłącza i wyłącza ale nie działają przyciski góra dól . Co jest nie tak albo co spierd.....? Ojciec cwiara jest od liczników specem eee 2.7 fajne jest ale V8 to V8 2.7 tak nie zagra a szkoda
jozek726 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 no tak tylko te silniki ponoć nie trzymają mocy
rav85 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 jak będzie trzymał te ze 380 to i tak by było fajnie z innej beczki , potrzebuje te plastikowe maskownice szyn foteli , pod elektryczne stołki, ma ktoś załatwić
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 nie lepiej 2,7TT ?---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- Kto na forum ogarnia temat liczników ? Wymieniłem manetke na pełen fis . Założyłem wszystko, zakodowałem (troche tam namieszałem , pierwsze moje kodowanie ) Na to chwilę fis się wyłącza i wyłącza ale nie działają przyciski góra dól . Co jest nie tak albo co spierd.....? Ojciec cwiara jest od liczników specem eee 2.7 fajne jest ale V8 to V8 2.7 tak nie zagra a szkoda A wydech z rsa masz?
rav85 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 nie lepiej 2,7TT ?---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- Kto na forum ogarnia temat liczników ? Wymieniłem manetke na pełen fis . Założyłem wszystko, zakodowałem (troche tam namieszałem , pierwsze moje kodowanie ) Na to chwilę fis się wyłącza i wyłącza ale nie działają przyciski góra dól . Co jest nie tak albo co spierd.....? Ojciec cwiara jest od liczników specem eee 2.7 fajne jest ale V8 to V8 2.7 tak nie zagra a szkoda A wydech z rsa masz? sie załatwi jak juz bym sie decydował
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 nie lepiej 2,7TT ?---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- Kto na forum ogarnia temat liczników ? Wymieniłem manetke na pełen fis . Założyłem wszystko, zakodowałem (troche tam namieszałem , pierwsze moje kodowanie ) Na to chwilę fis się wyłącza i wyłącza ale nie działają przyciski góra dól . Co jest nie tak albo co spierd.....? Ojciec cwiara jest od liczników specem eee 2.7 fajne jest ale V8 to V8 2.7 tak nie zagra a szkoda A wydech z rsa masz? sie załatwi jak juz bym sie decydował Jak co to pisz, bo wiem gdzie taki leży
Artur82 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 ja dopiero od wczoraj powoli dochodze do siebie
Wandej Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Co tu kierwa taka cisza? Znowu mordy mpczycie?
wladi Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Tutaj cisza ale za to na mientkich dzisiaj był szał macicy w okolicy:grin:
domin79 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Co tu kierwa taka cisza? Znowu mordy mpczycie? cos przywiózł to tera moje:grin:
Artur82 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 To z kim tak jazzu dałeś? z kumplami z pracy:wink:
wladi Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 No jeszcze niech się tydzień nacieszy bo w przyszła sobotę......montage:banan:
domin79 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 potem Wladi bedzie juz tylo spiewał :banan:
Rekomendowane odpowiedzi