JawoR36 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Oprocz wygladu nie ma wiecej pozytywow? Moze auto pracuje ciszej? Silnik utrzymuje lepiej temperature zima? Mi maska w BEX'ie paruje po jeździe np w deszczu czy w zimę. Za pierwszym razem myślałem, że się coś zapałiło pod maską. Wygłuszka przedewszystkim odbija ciepło w benzynie, przez co maska się tak nie nagrzewa. ---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ---------- Spotkał się ktoś z problemem z lakierem w okolicach relingów, zaraz przy tych plastikowych listewkach po długości auta? Lakier tam podchodzi tylko u mnie czy zdarzyło się komuś?
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/przednie-przewody-hel-oplocie-280-345mm-319183/ nikt nie chce ? kasa w miare dobra
kaju Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 No to wszyscy macie swoje ALTy skladanki z diesla haha, tak jak pytalem o te owlony do benzyniakow. W sumid to do ropniakow rozumiem ze wyglusza ale do benzyniaka jewt sens sa jakies pozytywy? jak w ALT zawory klepią jak w polonezie, to ma to sens
JawoR36 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 No to wszyscy macie swoje ALTy skladanki z diesla haha, tak jak pytalem o te owlony do benzyniakow. W sumid to do ropniakow rozumiem ze wyglusza ale do benzyniaka jewt sens sa jakies pozytywy? jak w ALT zawory klepią jak w polonezie, to ma to sens Powiedział właściciel 2.5 TDI
kaju Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 No to wszyscy macie swoje ALTy skladanki z diesla haha, tak jak pytalem o te owlony do benzyniakow. W sumid to do ropniakow rozumiem ze wyglusza ale do benzyniaka jewt sens sa jakies pozytywy? jak w ALT zawory klepią jak w polonezie, to ma to sens Powiedział właściciel 2.5 TDI Postaw obok siebie 1,9 i 2,5 i odpal na zimnym, a nawet na ciepłym - nadal chcesz prowadzić tą dyskusje?
JawoR36 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 No to wszyscy macie swoje ALTy skladanki z diesla haha, tak jak pytalem o te owlony do benzyniakow. W sumid to do ropniakow rozumiem ze wyglusza ale do benzyniaka jewt sens sa jakies pozytywy? jak w ALT zawory klepią jak w polonezie, to ma to sens Powiedział właściciel 2.5 TDI Postaw obok siebie 1,9 i 2,5 i odpal na zimnym, a nawet na ciepłym - nadal chcesz prowadzić tą dyskusje? Z Tobą zawsze mogę podyskutować Klekleklekleklekle ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- Jest tu ktoś bardziej anglojęzyczny ode mnie? "ENGINE HAS SLIGHT RATTLE TOP END"
serfin Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Mialem B6 w 2,5tdi ale to glosne grrr wygluszenie troche pomagalo, przy 1,8t jest dosc cicho wiec i oslony sa zbedne wszystko jasne. A co do posiadaczy 2.0 ALT byl zarcik
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 kierownice w tt zawsze były pikowane ?te okrągłe z załamaniem na dole ?
kaju Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 No to wszyscy macie swoje ALTy skladanki z diesla haha, tak jak pytalem o te owlony do benzyniakow. W sumid to do ropniakow rozumiem ze wyglusza ale do benzyniaka jewt sens sa jakies pozytywy? jak w ALT zawory klepią jak w polonezie, to ma to sens Powiedział właściciel 2.5 TDI Postaw obok siebie 1,9 i 2,5 i odpal na zimnym, a nawet na ciepłym - nadal chcesz prowadzić tą dyskusje? Z Tobą zawsze mogę podyskutować Klekleklekleklekle ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- Jest tu ktoś bardziej anglojęzyczny ode mnie? "ENGINE HAS SLIGHT RATTLE TOP END" Tak robi 1,9... 2,5: wewewewewewewewewe a z tym silnikiem, to coś w nim delikatnie terkocze misiaczku
turzol Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 ale nie chodzi mi o te na dole tylko na wysokosci srodkowych drzwi te dolne wiem ze sie wsuwa i przykreca.. w oryginale listwy są podklejone taśmą dwustronną f-my 3M
JawoR36 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 No to wszyscy macie swoje ALTy skladanki z diesla haha, tak jak pytalem o te owlony do benzyniakow. W sumid to do ropniakow rozumiem ze wyglusza ale do benzyniaka jewt sens sa jakies pozytywy? jak w ALT zawory klepią jak w polonezie, to ma to sens Powiedział właściciel 2.5 TDI Postaw obok siebie 1,9 i 2,5 i odpal na zimnym, a nawet na ciepłym - nadal chcesz prowadzić tą dyskusje? Z Tobą zawsze mogę podyskutować Klekleklekleklekle ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ---------- Jest tu ktoś bardziej anglojęzyczny ode mnie? "ENGINE HAS SLIGHT RATTLE TOP END" Tak robi 1,9... 2,5: wewewewewewewewewe a z tym silnikiem, to coś w nim delikatnie terkocze misiaczku A co może delikatnie terkotać w 1.8T 225KM?
kaju Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 A co może delikatnie terkotać w 1.8T 225KM? S3 szarpiesz?
JawoR36 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 A co może delikatnie terkotać w 1.8T 225KM? S3 szarpiesz?
wladi Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Ale na deskę chyba się nie z fajdałeś?:polew:
tomcrack27 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 jak bym dostal sie przejechac takim lambo to pewnie nita w gaciach murowana:grin:
JawoR36 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 zawieche zlapales chyba:grin: On już myślał, za ile spienięży Navi do Lambo
Rekomendowane odpowiedzi