andr3i Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Ma ktos dywanik ori pasazera czarny potrzebuje tylko ten jeden:wink:
serfin Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Dzisiaj posucha na forum hehe, dzieki Andrzeju za info co do oslon silnika odpuszcze sobie w takim razie polowanie na uzywki na alledrogo bo pewnie bez tych dodatkow sprzedaja. Chlopaki maja znizki w ASO to moze nie wyjdzie az tak drogo za obie?
domin79 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 miałeś już nie rezać wzcoraj mu mówiłem ze gwintu szukam i juz załapał
Wandej Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 http://img.tapatalk.com/d/14/03/06/esejeja4.jpgMożecie cos wiecej mi o tym gwincie ?? Coś więcej:decayed:
Marcino87 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 miałeś już nie rezać wzcoraj mu mówiłem ze gwintu szukam i juz załapał Przepraszam Cie bardzo z Marcino23 juz dawno jestem w temacie i gwincie wiec nie siej popyliny ---------- Post dopisany at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany at 11:40 ---------- http://img.tapatalk.com/d/14/03/06/esejeja4.jpgMożecie cos wiecej mi o tym gwincie ?? Coś więcej:decayed: No wlasnie cos wiecej ja chce sie dowiedzieć o tym co za marka i co to jest czy warto ?
domin79 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Przepraszam Cie bardzo z Marcino23 juz dawno jestem w temacie i gwincie wiec nie siej popyliny czyli od wczoraj:grin:
Wandej Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 No najwyższa półka to to nie jest:kwasny: Pewnie ponad 1k nowy.Według mnie lepiej poszukać trochę używek jakiegoś H&R czy Vogtland`a , KW , Weitec:wink: Za 1k powinieneś bez problemu w miarę używkę znaleźć. Co do użytowania FK zapytaj w battalionie oni mają tam wszystkie maści:decayed:
Marcino87 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Przepraszam Cie bardzo z Marcino23 juz dawno jestem w temacie i gwincie wiec nie siej popyliny czyli od wczoraj:grin: Jestes w błędzie
domin79 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Przepraszam Cie bardzo z Marcino23 juz dawno jestem w temacie i gwincie wiec nie siej popyliny czyli od wczoraj:grin: Jestes w błędzie
Rekomendowane odpowiedzi