tomcrack27 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 ja tez poluje na recaro dla bobasa:decayed:
kaju Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Oglądałem z żoną foteliki i widziałem kilka Recarosów ufff ceny nie małe zaczynające się od 7 stówek w górę, ale widać, że wysoka półeczka na brzdąca się kosztów nie liczy
Gość Edyta Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 ja tez poluje na recaro dla bobasa:decayed: mój przystojniak już ma:decayed:
tomcrack27 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 ja tez poluje na recaro dla bobasa:decayed: mój przystojniak już ma:decayed: moja mala tez napewno bedzie miala:wink:a ojciec tez se pewnie walnie recaro co by pasowalo do kompletu:decayed:
Gość Edyta Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 bla bla bla ! jakiś niewyraźny dziś jesteś
kaju Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 bla bla bla ! jakiś niewyraźny dziś jesteś nawet mnie nie denerwuj.
Gość Edyta Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 ja tez poluje na recaro dla bobasa:decayed: mój przystojniak już ma:decayed: moja mala tez napewno bedzie miala:wink:a ojciec tez se pewnie walnie recaro co by pasowalo do kompletu:decayed: czytasz mi w myślach
tomcrack27 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 ja tez poluje na recaro dla bobasa:decayed: mój przystojniak już ma:decayed: moja mala tez napewno bedzie miala:wink:a ojciec tez se pewnie walnie recaro co by pasowalo do kompletu:decayed: czytasz mi w myślach o to to:decayed:
turzol Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Oglądałem z żoną foteliki i widziałem kilka Recarosów ufff ceny nie małe zaczynające się od 7 stówek w górę, ale widać, że wysoka półeczka Mam uzywany fotelik Recaro z bazą isofix na sell, na pewno za mniej niż 700stówek Dodam, że sama baza kosztowała 450pln
Gość Edyta Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 kaju zluzuj posladki józek my się kochamy ,a w małżeństwie bywają kłótnie :polew::polew:
Wandej Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 bla bla bla ! jakiś niewyraźny dziś jesteś nawet mnie nie denerwuj. Opier.ol ramkę rutinoscorbinu:decayed:
kaju Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 kaju zluzuj posladki józek my się kochamy ,a w małżeństwie bywają kłótnie :polew::polew: oo to to to, a po to się kłócimy, bo potem godzenie jest fajne...
MARCIN607 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Oglądałem z żoną foteliki i widziałem kilka Recarosów ufff ceny nie małe zaczynające się od 7 stówek w górę, ale widać, że wysoka półeczka Mam uzywany fotelik Recaro z bazą isofix na sell, na pewno za mniej niż 700stówek Dodam, że sama baza kosztowała 450pln Artur nie sprzedawaj lepiej. Nigdy nie wiadomo coś jeszcse może.się przytrafi
Gość Edyta Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Oglądałem z żoną foteliki i widziałem kilka Recarosów ufff ceny nie małe zaczynające się od 7 stówek w górę, ale widać, że wysoka półeczka Mam uzywany fotelik Recaro z bazą isofix na sell, na pewno za mniej niż 700stówek Dodam, że sama baza kosztowała 450pln Artur nie sprzedawaj lepiej. Nigdy nie wiadomo coś jeszcse może.się przytrafi o to to dokładnie
kaju Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 bla bla bla ! jakiś niewyraźny dziś jesteś nawet mnie nie denerwuj. Opier.ol ramkę rutinoscorbinu:decayed: kolejny nie w temacie truskawek, my nie możemy tak oficjalnie
Gość Edyta Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 truskawek, my nie możemy tak oficjalnie
Rekomendowane odpowiedzi