wladi Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Mnie się też wydaje że 13mm będzie dobrze bo przymierzałem 17mm i dużo wystawały:kwasny: więc 2mm dużo nie dadzą ale te 13mm już będzie ok co?
rav85 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Panowie dziwna sprawa, wymieniałem olej w aucie w grudniu, potem zresetowałem przyciskami przy zegarach inspekcje olejowa, przejechałem już od tego czasu 2312 Km i dalej po wciśnięciu przycisku z kluczem, mam poziome kreski , nie wskakuje zresetowana informacja o dniach i km do kolejnej wymiany czy o oznaka ze to już ostatni odcięty kupon dla tego silnika i nadaje się już do wymiany? * następnej wymiany już nie będzie? * takie tam wieczorne jajcowanie
JawoR36 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Pany ma ktoś na sprzedaż samą ramkę s-line:naughty: Żart wieczoru
wladi Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Pany ma ktoś na sprzedaż samą ramkę s-line:naughty: Żart wieczoru Spadaj dziadu:grin::grin:
domin79 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Pany ma ktoś na sprzedaż samą ramkę s-line:naughty: Żart wieczoru Spadaj dziadu:grin::grin: :polew::polew:
mlodziak22 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Panowie dziwna sprawa, wymieniałem olej w aucie w grudniu, potem zresetowałem przyciskami przy zegarach inspekcje olejowa, przejechałem już od tego czasu 2312 Km i dalej po wciśnięciu przycisku z kluczem, mam poziome kreski , nie wskakuje zresetowana informacja o dniach i km do kolejnej wymiany czy o oznaka ze to już ostatni odcięty kupon dla tego silnika i nadaje się już do wymiany? * następnej wymiany już nie będzie? * takie tam wieczorne jajcowanie masz vaga??
Wandej Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Ja mam et43 i 8.5j i nie bede chyba dystansu zapodawal:naughty: Na tył by się przydał ale nie chce mi sie kombinować Przód itak siedzi w blotniku:decayed:
rav85 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Panowie dziwna sprawa, wymieniałem olej w aucie w grudniu, potem zresetowałem przyciskami przy zegarach inspekcje olejowa, przejechałem już od tego czasu 2312 Km i dalej po wciśnięciu przycisku z kluczem, mam poziome kreski , nie wskakuje zresetowana informacja o dniach i km do kolejnej wymiany czy o oznaka ze to już ostatni odcięty kupon dla tego silnika i nadaje się już do wymiany? * następnej wymiany już nie będzie? * takie tam wieczorne jajcowanie masz vaga?? vcds lite
wladi Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Ja mam et43 i 8.5j i nie bede chyba dystansu zapodawal:naughty: Na tył by się przydał ale nie chce mi sie kombinować Przód itak siedzi w blotniku:decayed:No ale ja mam 8J więc na tył 13mm będzie chyba si?
mlodziak22 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Panowie dziwna sprawa, wymieniałem olej w aucie w grudniu, potem zresetowałem przyciskami przy zegarach inspekcje olejowa, przejechałem już od tego czasu 2312 Km i dalej po wciśnięciu przycisku z kluczem, mam poziome kreski , nie wskakuje zresetowana informacja o dniach i km do kolejnej wymiany czy o oznaka ze to już ostatni odcięty kupon dla tego silnika i nadaje się już do wymiany? * następnej wymiany już nie będzie? * takie tam wieczorne jajcowanie masz vaga?? vcds lite ustaw sobie wg filmiku
rav85 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Panowie dziwna sprawa, wymieniałem olej w aucie w grudniu, potem zresetowałem przyciskami przy zegarach inspekcje olejowa, przejechałem już od tego czasu 2312 Km i dalej po wciśnięciu przycisku z kluczem, mam poziome kreski , nie wskakuje zresetowana informacja o dniach i km do kolejnej wymiany czy o oznaka ze to już ostatni odcięty kupon dla tego silnika i nadaje się już do wymiany? * następnej wymiany już nie będzie? * takie tam wieczorne jajcowanie masz vaga?? vcds lite ustaw sobie wg filmiku dzieki Masz to Audi? Masz problem. Kradną siedzenia na potęgę - Autokrata.pl
serfin Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Wladi mam tak samo 18" 8J ET43 fele Sline i mysle ze tak na przod 7mm na tył 10mm i bedzie git wyjdzie tyl bedzie tj ET33 a przod ET36 i bedzie super. Wiadomo ze z przodu kola bardziej wystaja na zewnatrz wzgledem tylu ktory jest troszke bardziej schowany ;l
Wandej Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Ja mam et43 i 8.5j i nie bede chyba dystansu zapodawal:naughty: Na tył by się przydał ale nie chce mi sie kombinować Przód itak siedzi w blotniku:decayed:No ale ja mam 8J więc na tył 13mm będzie chyba si? Pewnie bedzie git:wink: I tak masz koze z balonami więc nie masz co się spuszczać i tak będzie ujowo:decayed:
serfin Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Pojechales jemu z tymi baalonami ina sprawa ze mialem 235/45/17 i to krowy byly i po zmianie na 18" 225/40/ roznica w kierowaniu na duzy plus i wygladzie rowoniez
Wandej Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Pojechales jemu z tymi baalonami ina sprawa ze mialem 235/45/17 i to krowy byly i po zmianie na 18" 225/40/ roznica w kierowaniu na duzy plus i wygladzie rowoniez Zaraz mi się odgryzie:decayed:
wladi Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Ja mam et43 i 8.5j i nie bede chyba dystansu zapodawal:naughty: Na tył by się przydał ale nie chce mi sie kombinować Przód itak siedzi w blotniku:decayed:No ale ja mam 8J więc na tył 13mm będzie chyba si? Pewnie bedzie git:wink: I tak masz koze z balonami więc nie masz co się spuszczać i tak będzie ujowo:decayed: Nie pitol spuszczę trochę z wentla i będzie si:grin:
Wandej Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Ja mam et43 i 8.5j i nie bede chyba dystansu zapodawal:naughty: Na tył by się przydał ale nie chce mi sie kombinować Przód itak siedzi w blotniku:decayed:No ale ja mam 8J więc na tył 13mm będzie chyba si? Pewnie bedzie git:wink: I tak masz koze z balonami więc nie masz co się spuszczać i tak będzie ujowo:decayed: Nie pitol spuszczę trochę z wentla i będzie si:grin: Wysłać Ci ukryte wentle? U mnie wyglądają bajerancko:kox:
wladi Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 http://i972.photobucket.com/albums/ae210/wandej9/IMG_1880_zps8c83874c.jpgAle ujnia:facepalm: mam nadzieję że swojego wentla nie masz takiego:polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi