tomcrack27 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ładny panoramix wujek! ja vol heeeej hoooo! wiruje cały śfjaaat! chciałabym chciala aaaajj aaaj w sercu mi graj! miodddd malinaaaa wszyscy tańczo skaczo i śpiewajo! bo ja tanczyc chce ..... albo nie pic mnie sie chce Doniek a walczyles juz moze z MCE z b7?bo mam male pytanko
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 no właśnie jak jadę na dziennych to mi mruga czasem , dlatego pisałem Domin w pierwszym poście bo On mi rezał tego moda mijania WYŁĄCZONE tego jeszcze nie grali
domin79 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 no właśnie jak jadę na dziennych to mi mruga czasem , dlatego pisałem Domin w pierwszym poście bo On mi rezał tego moda mijania WYŁĄCZONE dziewnie kurde te moduły do swiatel dziennych coraz to ulepszai coraz nowe kwiatki wychodza Maniek tak na szybko mozna zdjac połke , odnalezc brazowy przewód od modulu i wpiac go we wlacznik swiateł pod pin 13
wladi Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Teraz Doniek siedzi cicho bo wie że coś spier....:grin:
domin79 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Doniek a walczyles juz moze z MCE z b7?bo mam male pytanko niomm
MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 no właśnie jak jadę na dziennych to mi mruga czasem , dlatego pisałem Domin w pierwszym poście bo On mi rezał tego moda mijania WYŁĄCZONE tego jeszcze nie grali poważnie jak jechałem do BT to ludzie czasem mówili mi że widzą w lusterku jak mruga - nie wierzyłem, ale dziś widziałem na własne piękne oczy na przeglądzie w lustrze na wrotach wyjazdowych od stacji diagnostycznej
domin79 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Teraz Doniek siedzi cicho bo wie że coś spier....:grin: te te z wampa
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 no właśnie jak jadę na dziennych to mi mruga czasem , dlatego pisałem Domin w pierwszym poście bo On mi rezał tego moda mijania WYŁĄCZONE tego jeszcze nie grali poważnie jak jechałem do BT to ludzie czasem mówili mi że widzą w lusterku jak mruga - nie wierzyłem, ale dziś widziałem na własne piękne oczy na przeglądzie w lustrze na wrotach wyjazdowych od stacji diagnostycznej narcyz
tomcrack27 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Doniek a walczyles juz moze z MCE z b7?bo mam male pytanko niomm to powiedz mi co to moze byc ze jak mialem swoj stary mce i wlacznik swiatel to z bixami bylo wszystko w porzadku a po zmianie mce i wlacznika na auto po przekreceniu stacyjki pojawia sie jednorazowe mrugniecie bixem a jak przelacze wlacznik swiatla na auto to juz tego nie ma i ujj wie o co kaman:kwasny:spotkales sie z czyms takim???
MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 no właśnie jak jadę na dziennych to mi mruga czasem , dlatego pisałem Domin w pierwszym poście bo On mi rezał tego moda mijania WYŁĄCZONE dziewnie kurde te moduły do swiatel dziennych coraz to ulepszai coraz nowe kwiatki wychodza Maniek tak na szybko mozna zdjac połke , odnalezc brazowy przewód od modulu i wpiac go we wlacznik swiateł pod pin 13 Domin Ty mi nie mów o kabelkach co gdzie podlączyć bo auto spalę mówiłem Ci jak odłączałem tylko samo radio od auta firmowego
Artur82 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ale nie używam xenonów tylko dziennych (30% długich) a xenon i tak mryga czasem ...ebany może tak być jesli masz d1s to na 99% zarnik tak twierdzi Grześiu Gwerty
domin79 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Doniek a walczyles juz moze z MCE z b7?bo mam male pytanko niomm to powiedz mi co to moze byc ze jak mialem swoj stary mce i wlacznik swiatel to z bixami bylo wszystko w porzadku a po zmianie mce i wlacznika na auto po przekreceniu stacyjki pojawia sie jednorazowe mrugniecie bixem a jak przelacze wlacznik swiatla na auto to juz tego nie ma i ujj wie o co kaman:kwasny:spotkales sie z czyms takim??? masz nadal podłaczona i zarówke długich i przeslone bix ze soba:wink:
MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ale nie używam xenonów tylko dziennych (30% długich) a xenon i tak mryga czasem ...ebany może tak być jesli masz d1s to na 99% zarnik tak twierdzi Grześiu Gwerty kuleje - do wymiany ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- czyli teoretycznie jak bym zamienił żarniki to powinna druga lampa mrugać :eusathink:jutro zrobię testa
Artur82 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ale nie używam xenonów tylko dziennych (30% długich) a xenon i tak mryga czasem ...ebany może tak być jesli masz d1s to na 99% zarnik tak twierdzi Grześiu Gwerty kuleje - do wymiany ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- czyli teoretycznie jak bym zamienił żarniki to powinna druga lampa mrugać :eusathink:jutro zrobię testa dokładnie zmień stronami i bedziesz wszystko wiedział
tomcrack27 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Doniek a walczyles juz moze z MCE z b7?bo mam male pytanko niomm to powiedz mi co to moze byc ze jak mialem swoj stary mce i wlacznik swiatel to z bixami bylo wszystko w porzadku a po zmianie mce i wlacznika na auto po przekreceniu stacyjki pojawia sie jednorazowe mrugniecie bixem a jak przelacze wlacznik swiatla na auto to juz tego nie ma i ujj wie o co kaman:kwasny:spotkales sie z czyms takim??? masz nadal podłaczona i zarówke długich i przeslone bix ze soba:wink: nom.czy to moze tam tkwic problem?
domin79 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Doniek a walczyles juz moze z MCE z b7?bo mam male pytanko niomm to powiedz mi co to moze byc ze jak mialem swoj stary mce i wlacznik swiatel to z bixami bylo wszystko w porzadku a po zmianie mce i wlacznika na auto po przekreceniu stacyjki pojawia sie jednorazowe mrugniecie bixem a jak przelacze wlacznik swiatla na auto to juz tego nie ma i ujj wie o co kaman:kwasny:spotkales sie z czyms takim??? masz nadal podłaczona i zarówke długich i przeslone bix ze soba:wink: nom.czy to moze tam tkwic problem? nom
tomcrack27 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 no to juz jestem ciut madrzejszy:decayed:
MarianekZg Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 dobra Pany postaram się jutro zrobić testa, może coś nakręcę i dam znak/sygnał co i jak Narka ewry bady i miłego wieczorku
Marcino87 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Teraz Doniek siedzi cicho bo wie że coś spier....:grin: te te z wampa Jeju z wampa
Rekomendowane odpowiedzi