Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ogarnął ktoś TV cyfrową w tunerze jakimkolwiek, żeby to dobrze odbierało ? Chodzi mi o antenę głównie

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

2 kenwoody na tylnych bocznych szybach łapią w promieniu ok 40 km od miasta bez zmiany nadajnika, oczywiście podczas jazdy.

Opublikowano
Pany

orientujecie się może czy wiązka od air bag off jest podciągnieta do podsufitki a4 b6 z maja 2002r ?

watpie aby w naszych autach były jakiekolwiek gratisy :facepalm:

mój jest z grudnia 2002 i nie ma

bo twój jest modelowy 2003 a tam opcja kontrolki szła zamiast wizytownika a nie jak w modelowych 2002 do wyświetlacza w lampce podsufitki... no nic jak nikt sie nie orientuje to trza by tunel wywalić i sprawdzić piny w module airbag :facepalm:

Opublikowano
józef evrybady na czerwono :decayed::banan:

:naughty::kox::banan::friends::friends::dance::dance2::thumbup1::kox::jerk::drunk::drunk::drunk::drunk::drinks::drinks::drinks:

Opublikowano
józef evrybady na czerwono :decayed::banan:

no i teraz "młody" różowy stawia!! :decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

trzeba by było opić więc chyba sobie piwko pierdzielne :grin:

Opublikowano

Dawaj co trzeba i gdzie należy teraz, a nie się k**wa za piwkowanie bierzesz! :punish: a tutaj ma disco lecieć różowa fajo :banan:

Opublikowano
Dawaj co trzeba i gdzie należy teraz, a nie się k**wa za piwkowanie bierzesz! :punish: a tutaj ma disco lecieć różowa fajo :banan:

o to to to :decayed:

Opublikowano

o to to to :decayed:

to to to , wszystko jest :banan:

Opublikowano

Ja tam 3 piwko siorbie przy meczyku bayer - munchester :D juz jest 3:1

Opublikowano

jozek.... mało! :polew:

Opublikowano
Toz chyba 7 kwietnia poszedl kompletny gwint KW w licytacji za 800zl na alledrogo i to ktorys z kolegow z forum chwycil :D

Karwasz twarz, muszę wertować teraz alldrogo :decayed:

Opublikowano

Pany i Panie szukam nazwy dla firmy swojej. Podrzućcie propozycję bo mam mentlik w głowie:wink: Mechanika + sprzedaż części

Myślałem nad auto-unia ale nie wiem czy to już nie zastrzeżone:whistling:A i niech mi któryś tylko tarcz ode mnie nie kupi:decayed:

Opublikowano
Pany i Panie szukam nazwy dla firmy swojej. Podrzućcie propozycję bo mam mentlik w głowie:wink: Mechanika + sprzedaż części

Myślałem nad auto-unia ale nie wiem czy to już nie zastrzeżone:whistling:A i niech mi któryś tylko tarcz ode mnie nie kupi:decayed:

"Wandrzej Oszukista - płać i płacz" :kox::banan::banan::banan:

Opublikowano

:polew::polew: Kaju ja jednak chcę coś zarobić:decayed:

Opublikowano

:polew::polew: Kaju ja jednak chcę coś zarobić:decayed:

pamiętaj synuś, ze mną nie zginiesz :buziak:

Opublikowano

Auto-division i jest git

Opublikowano

Wandrzej, za dzisiejszy dil masz pokój z Wladim na OEMie - żebyście sobie mogli w ciszy i spokoju popcornu stukać ile wlezie :brzydkibanan::banan:

Opublikowano
Auto-division i jest git

O to nie głupie je:whistling:

Reszta :ssij: `cie wiedziałem że będzie szydera:przebiegly: