slo Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Panowie ogarnął ktoś TV cyfrową w tunerze jakimkolwiek, żeby to dobrze odbierało ? Chodzi mi o antenę głównie
reid Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 2 kenwoody na tylnych bocznych szybach łapią w promieniu ok 40 km od miasta bez zmiany nadajnika, oczywiście podczas jazdy.
aleksbend Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Panyorientujecie się może czy wiązka od air bag off jest podciągnieta do podsufitki a4 b6 z maja 2002r ? watpie aby w naszych autach były jakiekolwiek gratisy mój jest z grudnia 2002 i nie ma bo twój jest modelowy 2003 a tam opcja kontrolki szła zamiast wizytownika a nie jak w modelowych 2002 do wyświetlacza w lampce podsufitki... no nic jak nikt sie nie orientuje to trza by tunel wywalić i sprawdzić piny w module airbag
jozek726 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 józef evrybady na czerwono :friends::drunk::drunk::drinks:
Artur82 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 józef evrybady na czerwono no i teraz "młody" różowy stawia!! :decayed::decayed:
jozek726 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 trzeba by było opić więc chyba sobie piwko pierdzielne
kaju Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dawaj co trzeba i gdzie należy teraz, a nie się k**wa za piwkowanie bierzesz! a tutaj ma disco lecieć różowa fajo
Artur82 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dawaj co trzeba i gdzie należy teraz, a nie się k**wa za piwkowanie bierzesz! a tutaj ma disco lecieć różowa fajo o to to to
jozek726 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dawaj co trzeba i gdzie należy teraz, a nie się k**wa za piwkowanie bierzesz! a tutaj ma disco lecieć różowa fajo o to to to to to to , wszystko jest
serfin Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ja tam 3 piwko siorbie przy meczyku bayer - munchester juz jest 3:1
Fr0styyy. Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Toz chyba 7 kwietnia poszedl kompletny gwint KW w licytacji za 800zl na alledrogo i to ktorys z kolegow z forum chwycil Karwasz twarz, muszę wertować teraz alldrogo
Wandej Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Pany i Panie szukam nazwy dla firmy swojej. Podrzućcie propozycję bo mam mentlik w głowie:wink: Mechanika + sprzedaż części Myślałem nad auto-unia ale nie wiem czy to już nie zastrzeżone:whistling:A i niech mi któryś tylko tarcz ode mnie nie kupi:decayed:
kaju Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Pany i Panie szukam nazwy dla firmy swojej. Podrzućcie propozycję bo mam mentlik w głowie:wink: Mechanika + sprzedaż częściMyślałem nad auto-unia ale nie wiem czy to już nie zastrzeżone:whistling:A i niech mi któryś tylko tarcz ode mnie nie kupi:decayed: "Wandrzej Oszukista - płać i płacz" :banan:
Wandej Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Pany i Panie szukam nazwy dla firmy swojej. Podrzućcie propozycję bo mam mentlik w głowie:wink: Mechanika + sprzedaż częściMyślałem nad auto-unia ale nie wiem czy to już nie zastrzeżone:whistling:A i niech mi któryś tylko tarcz ode mnie nie kupi:decayed: "Wandrzej Oszukista - płać i płacz" :banan: :polew: Kaju ja jednak chcę coś zarobić
kaju Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Pany i Panie szukam nazwy dla firmy swojej. Podrzućcie propozycję bo mam mentlik w głowie:wink: Mechanika + sprzedaż częściMyślałem nad auto-unia ale nie wiem czy to już nie zastrzeżone:whistling:A i niech mi któryś tylko tarcz ode mnie nie kupi:decayed: "Wandrzej Oszukista - płać i płacz" :banan: :polew: Kaju ja jednak chcę coś zarobić pamiętaj synuś, ze mną nie zginiesz
kaju Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Wandrzej, za dzisiejszy dil masz pokój z Wladim na OEMie - żebyście sobie mogli w ciszy i spokoju popcornu stukać ile wlezie
Wandej Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Auto-division i jest git O to nie głupie je:whistling: Reszta `cie wiedziałem że będzie szydera:przebiegly:
Rekomendowane odpowiedzi