Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wygrasz w lotka to chce RS4 b5 czerwoną :decayed:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chłopaki kto pomoże w dorwaniu 3 wtyczek gołe bez pinów do przyciskow szyb w drzwiach pasazerów z B6 od 2003r i z B7? tj na 4 piny

lwdhpqpyn

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

Józek masz jak w Banku, może być i RS4 B5, ale prawdopodobieństwo, że wygram jest baaardzo no ten tego :polew:

Opublikowano
chłopaki kto pomoże w dorwaniu 3 wtyczek gołe bez pinów do przyciskow szyb w drzwiach pasazerów z B6 od 2003r i z B7? tj na 4 piny

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

Józek masz jak w Banku, może być i RS4 B5, ale prawdopodobieństwo, że wygram jest baaardzo no ten tego :polew:

z tymi wtyczkami zobaczę gdzieś za półtora tygodnia - zapisuję na listę rzeczy potrzebnych :hi:

Opublikowano

Piękne jest :)

Opublikowano

dzieki Kaju, patrze, że wszystkie graty zgrają mi się jakos w drugiej polowie kwietnia, z Wiednia dudas307 wiezie mi czesc gratow do fotochromu, Tomcrack27 fajny MCE pod fotochromik i CLH, jutro bedzie full MK aby tylne szybki obsluzyl. no i tu ta niespodzianka z wtyczkami pod przyciski do szyb :/ niesmak ide po browca z lodówki by nerw ochłodzić :grin: jutro wolne od roboty :decayed:

Opublikowano

weeeeeekeeeeend:decayed: ps. chciałem przeczytać caly spam z 3 dni ale nie dalem rady...:grin::grin::grin:

Opublikowano

siema:hi:

auto spakowane no i ruszam na mazury:decayed:

Opublikowano
Panowie ogarniał ktoś z was swapa przedniego zderzaka(seria) z dokładką sline? jak to ma się w codziennej eksploatacji?

:facepalm: bo szybciej znajdę igłę w stogu siana niż taki jak mi trzeba:grin:

Ja zakładałem w 2006 roku i trzymała sie elegancko u mnie przez 5 lat, teraz u nowej właścicielki leży krzywo bo losie przy zmianie rozrzadu złe złożyli, ja kupiłem cały ori sline zderzak ze spryskami i PDc, góra mi została i

Wystawialem ja w latach 2007-2009 kilka razy na sprzedaż za 100zl ale nikt nie chciał i poszła na śmieci :))))

Opublikowano
:bry: a ja już mam wekend:banan:

Ja już prawie rok mam weekend :decayed:

Opublikowano

ma ktos tylna lampe do avanta w rozsadnej kasie??

Opublikowano
ma ktos tylna lampe do avanta w rozsadnej kasie??

podrzuć mi na whatsappie fotke, może będzie

Opublikowano

teledysk jak najbardziej weekendowy:naughty:

Opublikowano

No Tomku dajesz dajesz na te Nasze Mazury :D czekam na suweniry hyhy no i pwko chlodzi sie :D a tak wogole witam maniakow A4 :P

Wskoczylo kilka fotek z kolejnych modow hyhy

---------- Post dopisany at 12:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

Jaki tu Silence... Wszyscy chyba w pracy spinają sie przed weekendem :P