kaju Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ty oszukisto ćfikaj te 40% (czyt. przelew:decayed:) i dawaj adres, bo wysył czeka przyszykowany potem jak wejdziesz w kolejke, to miesiąc będziesz czekał
Patryś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ----------
Wandej Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ty oszukisto ćfikaj te 40% (czyt. przelew:decayed:) i dawaj adres, bo wysył czeka przyszykowany potem jak wejdziesz w kolejke, to miesiąc będziesz czekał Kurfa kajosław zapomniałem na śmierc:doh: Zara robie
Patryś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=K2OJ3-Pckpo
fantowski Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 a ja musze Wam powiedzieć że jednak żałuje, że nie poszedłem w 19 cali i dzisiaj zajawiłem się luftem... i tak jak miałem już nic nie rezać tak widzę, że chyba pójdę torem - Nie sprzedam, będę robił.. Airride mader faker musi być :kox: bo straszna koza na tym gwincie btw kto mi opedorli dokładkę sline na przód w przyzwoitej klubowej cenie ??
jozek726 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 jak dlugo czeka sie na odp z B6D? Ja jestem ze, to nic że nie ma mnie w komisji ale i tak mam najwięcej do powiedzenia
serfin Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Kaju no i reszta speców wiecie coś może na temat przepalających się lampek w licznikach w B5tkach? siostra pisała mi, że już tylko jedna lampeczka świeci w jej B5 z 1996 dieselku i podczas jazdy nocą jest lipa na liczniku. idzie to jakos samemu ogarnac? tzn zakupic lampki i wymienic czy jakis inny powod jest takiego stanu rzeczy? pytam tu bo kilku z Was przesiadło się z B5 na B6 i temat może być wam znany.
kaju Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Kurfa kajosław zapomniałem na śmierc:doh: Zara robie Od razu do miecza klękaj kto mi opjerdoli kolbe za sline na przód w przyzwoitej klubowej cenie ?? Wladi jest na etacie jak dlugo czeka sie na odp z B6D? Ja jestem ze, to nic że nie ma mnie w komisji ale i tak mam najwięcej do powiedzenia paczcie go jaki fifarafa
Wandej Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 a ja musze Wam powiedzieć że jednak żałuje, że nie poszedłem w 19 cali i dzisiaj zajawiłem się luftem... i tak jak miałem już nic nie rezać tak widzę, że chyba pójdę torem - Nie sprzedam, będę robił.. Airride mader faker musi być :kox: bo straszna koza na tym gwincie btw kto mi opedorli dokładkę sline na przód w przyzwoitej klubowej cenie ?? Wrzucałem dzisiaj link przód za czysta a tyl bez wydechód za 360 cały zdes:naughty:
kaju Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Kaju no i reszta speców wiecie coś może na temat przepalających się lampek w licznikach w B5tkach? siostra pisała mi, że już tylko jedna lampeczka świeci w jej B5 z 1996 dieselku i podczas jazdy nocą jest lipa na liczniku. idzie to jakos samemu ogarnac? tzn zakupic lampki i wymienic czy jakis inny powod jest takiego stanu rzeczy? pytam tu bo kilku z Was przesiadło się z B5 na B6 i temat może być wam znany. ma licznik na żarówkach, więc to żadna nowość, jak zgasną wszystkie i wymiana nic nie daje, to wtedy się trzeba martwić i szukać licznika, bo ścieżki na płycie poprzepalane, ale tak, to kupujesz 8 albo 10 żarówek (nie pamiętam jakie, zapytaj u nas w Battalionie) i sam to ogarniesz.
fantowski Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 a ja musze Wam powiedzieć że jednak żałuje, że nie poszedłem w 19 cali i dzisiaj zajawiłem się luftem... i tak jak miałem już nic nie rezać tak widzę, że chyba pójdę torem - Nie sprzedam, będę robił.. Airride mader faker musi być :kox: bo straszna koza na tym gwincie btw kto mi opedorli dokładkę sline na przód w przyzwoitej klubowej cenie ?? Wrzucałem dzisiaj link przód za czysta a tyl bez wydechód za 360 cały zdes:naughty: podeślij Panie
Gość Edyta Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 fanta leniu w ciekawych masz Dokladka zderzaka Spojler s line Audi A4 8e0 B6. (4143024028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wandej Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 http://a4-klub.pl/b6-division-175/ciekawe-aukcje-allegro-ebay-all-b6-263182/index44.html#post4217762
serfin Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 i dzieki Kaju za odp (tak liczyłem, że właśnie Ty udzielisz sie w tym Temacie) to czekam na wtyczki od Ciebie i zabieram sie za mod wiazki F z wtyczkami z B7 i puszczam tył w elektrykę
wladi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wpadł Kał(j) i pozamiatał(j) :polew: kutfa Fanta poyebało Was jeszcze trochę to air już będzie jak koza:polew::polew:
Patryś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Łooo Pany co ja by tu dzisiaj nawrzucał. Otworzyłem folder z dawno nie słuchanymi nutkami. Jutro zabieram wszystko do auta.
fantowski Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 fanta leniu w ciekawych masz Dokladka zderzaka Spojler s line Audi A4 8e0 B6. (4143024028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dopiero teraz przed kompa siadłem droga, tańszą chce a tył to pod dwururke i z pdc
kaju Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wpadł Kał(j) i pozamiatał(j) :polew: kutfa Fanta poyebało Was jeszcze trochę to air już będzie jak koza:polew::polew: poczkaj Ty, przyjadziesz do mnie na działkje, to Ci siódemkje zaplikuje dodupnie na dziń dybry dobra pany zawijam bo rano do gebelsów zawijam
Wandej Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 fanta leniu w ciekawych masz Dokladka zderzaka Spojler s line Audi A4 8e0 B6. (4143024028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dopiero teraz przed kompa siadłem droga, tańszą chce a tył to pod dwururke i z pdc Poruchać za darmo może jeszcze być chciał?
Rekomendowane odpowiedzi