kaju Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 A jak to, co to trza czynic by tego tam naklejasa jepnoć na szybasa? ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- Chwalilem sie, że na 80% bede mial syna? Bydzie kolejny fan OOOO dobra robota!
slo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 wyslalem zgloszenie ciekawe czy mnie przygarna do Divisionu No za rok bedziesz mial decyzje
Gość Edyta Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 przyznać się, który tak doczekać się długiego weeku nie mógł
serfin Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Palce se polamal a tego meilasa do zgloszenia w koncu po roku poslal ja i byde czykał se a co
tomcrack27 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja nie pije przez 10 dni:kwasny:
Wandej Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja nie pije przez 10 dni:kwasny: A ja już 4 dzień z rzędu:decayed: Teraz browar + ruda:decayed:
serfin Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 eee ja tam juz zaczął długi weekend i sącze któregoś żywca, żonka już śpi więc spokój jest
Wandej Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 eee ja tam juz zaczął długi weekend i sącze któregoś żywca, żonka już śpi więc spokój jest Twoje zdrowie Daniel:good:
kaju Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 eee ja tam juz zaczął długi weekend i sącze któregoś żywca, żonka już śpi więc spokój jest Twoje zdrowie Daniel:good: mamuśka na zawał nie zjechała?
Wandej Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 eee ja tam juz zaczął długi weekend i sącze któregoś żywca, żonka już śpi więc spokój jest Twoje zdrowie Daniel:good: mamuśka na zawał nie zjechała? Kurfa pytają się kogo ją oszukuje i żebym z tym skończył
serfin Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 ee ta kobitka poszła spać bo nie mogła z zazdrości paczeć jak Danieloo sączy napój bogów hyhy a jak waidomo kobita w stanie błogosławionym nie może sobie na takie przyjemności pozwolić.... i dobrze wiecej dla mnie hyhy
kaju Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 eee ja tam juz zaczął długi weekend i sącze któregoś żywca, żonka już śpi więc spokój jest Twoje zdrowie Daniel:good: mamuśka na zawał nie zjechała? Kurfa pytają się kogo ją oszukuje i żebym z tym skończył
Wandej Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 eee ja tam juz zaczął długi weekend i sącze któregoś żywca, żonka już śpi więc spokój jest Twoje zdrowie Daniel:good: mamuśka na zawał nie zjechała? Kurfa pytają się kogo ją oszukuje i żebym z tym skończył Poczkaj niech no na Ci wysle paczkę jakas:przebiegly: Dzisiaj pod plonskiem czarne evo rozjebane o barierkę Korek kilka km:decayed:
serfin Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 no to pocisnął evo'wym japończykiem, barierkowy drifciarz ---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- cosik na wesoło
Rekomendowane odpowiedzi