Patryś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 A mi sie nudzi kuwa pojechałbym gdzies zjadl cos nail sie piwka ale nie ma z kim.
POWER-KRIS Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Uwierz ze nie to samo bo chciałbym żeby zona pisała jak się wscieknie na mnie. ☺ Tapatalk Sony Xperia.
Gość Edyta Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Uwierz ze nie to samo bo chciałbym żeby zona pisała jak się wscieknie na mnie. ☺Tapatalk Sony Xperia. Tego nie brałam pod uwagę he he
kaju Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 disco polo skonczylo sie w Połowie lat 90tych i amen temu gatunkowi muzycznemu, tj biały miś.. dziś jest Armin Tiesto Colonia itp i tu podaje kierunku muzyczne ktore czesc moich starych znajomych okreslilaby jako wypaczenie... bo mialo sie piec gitare skore i jezdzilo na koncerty gdzie dawalo sie w pier**l ostrymi Wattami, ale ja wylewny jestem i slucham wsystkiego chocby '"czerwonej jaźebiny: nigdy w życiu...
andr3i Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 A mi sie nudzi kuwa pojechałbym gdzies zjadl cos nail sie piwka ale nie ma z kim. Tez tak mialem niedawno....
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 bo ja po wiekszej ilosci alco wylewny jestem a tak to cichy bill
POWER-KRIS Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Wlaczuje TV i mam chyba telewizor z lat 90..... Zibo, Masters itp itd. Ale jak idą w kierunku Dance to przejdzie taka nuta na libe. Pamiętam metali z klasy na imprezie się okazało ze Boysow wszystkie teksty na pamięć znali i cala bibe śpiewali. A po trzezwemu polo Ble. Tapatalk Sony Xperia.
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 ja chowany bylem na disco bo starszyzna zjeżdzala sie co wakejszon na mazurejszon i w tube walili wiec disco polo królowało ale na codzien rock rządził, potem studia i pojawił się na stancji współlokator co słuchał disco zresztą Białystok to stolica disco polo wiec się zatrułem tym bardziej ale miało się długie hairy i woziło do Katowic do spodka na Metalmanie i nikt mi nie powie że jestem zaszufladkowany
kajzera Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Pany chyba jakaś mgła mi na oczy zaszła i nie moge znaleść wskazówek jak podłączyć parktronic tył :) pomużta biedakowi :)
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 gdyby nie to że żona mi potomka wyda w sierpniu właśnie i to że chate kupiłem u developka na dniach dopiero co i trzeba ją szykować powoli.... to bym zjechał na ten zjazd sierpniowy bo mam "niedaleko" ale musze obejść sie ze smakiem. może za rok zjade z Tomkiem na bukowinę i damy w palnik z resztą
kaju Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Wlaczuje TV i mam chyba telewizor z lat 90..... Zibo, Masters itp itd. Ale jak idą w kierunku Dance to przejdzie taka nuta na libe. Pamiętam metali z klasy na imprezie się okazało ze Boysow wszystkie teksty na pamięć znali i cala bibe śpiewali. A po trzezwemu polo Ble. Tapatalk Sony Xperia. taki naród i wk***ia mnie to. przed piciem bohatery kuźwa, ale po trzech piwach jak ktoś coś zapuści to nagle cały tekst zna. no jakby w łeb nie pierdolnął
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 kajzera zasada jedna w weekend a tym bardziej o późnych hours nie zadaje się takich cięzkich pytań w tym wątku bo prawdopodobieństwo że padnie jakakolwiek odpowiedz na takie "złożone" question jest wątpliwa? ---------- Post dopisany at 01:05 ---------- Poprzedni post napisany at 01:00 ---------- ok Kaju no to śpiewam... kawałek D-Bomb zaczynamy: BOMBA-A-A-A-A-A BOMBA-A-A-A-A-A Ja jestem bomba, ja jestem bomba (bomba), ja jestem bomba Ja jestem bomba, ja jestem bomba (bomba), ja jestem bomba Ja jestem bomba, ja jestem bomba (bomba), ja jestem bomba Ja jestem bomba, ja jestem bomba (bomba), ja jestem bomba Hej, jesteście tutaj? Nie słyszę was Łapy w górę Jazda, jazda, jazda, jaaaaazzzdddaaaa Jazda, jazda Bomba - a-a-a-a-a-a Bomba - a-a-a-a-a-a Booooomba UPS i to by była cała piosenka ale nie powiem bo zdrowo wstawiony skakałem i przy tym na bstockich parkietach lat kilkanascie temu
kajzera Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 serfin - nie tylko ty skakałes przy tych kawalka hahahah :) ps. przyjołem do wiadomości :)
andr3i Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Pany chyba jakaś mgła mi na oczy zaszła i nie moge znaleść wskazówek jak podłączyć parktronic tył :) pomużta biedakowi :) koniec 1 posta http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-upgrade-systemu-pdc-parktronic-czujniki-przodu-zdalne-zalaczanie-97008/
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Andrzeju u Ciebie chyba weekend zaczął sie bez procentowo haha ja z dużą uwagą pacze w klawe by nie robic z byt duzych bugów.. ach przydało sie doswiadczenie po pracy na błękitnej linii TPSA za czasów studiowania w Olsztynie nie zapomnę jak wdzwonił mi sie jeden pan, ja przywitałem się i zapytałem z kim mam przyjemność kolo powiedział ....Stolec zawiesiłem sie zaniemówiłem myślałem że pirdolnę z krzesła jak to usłyszał,,, to kolo nie słyszał że można zmienic nazwisko jezeli jest obraźliwe? przecie PL prawo na to zezwala Hi I'm Mr. Stolec ...no way... omg f*ck noo i dont believe really? shotgun and shot into --->head ---------- Post dopisany at 01:23 ---------- Poprzedni post napisany at 01:21 ---------- Edytka odezwała się przez chwilę i fly away... chyba na dziś wątek kaput?
andr3i Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 % wlasnie sa ale jak mowa byla wczesniej te butelki sa male:decayed:
serfin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 mi nawet 650ml za małe dziś są :/ bo ja tak qr** mam, czasami mi wystarczą 2 sztuki by poczuć chillout a czasami człek leje w siebie i ni uja nie zakołysze, oby na dzisiejszym weselichu wlewało się mi bez limitu to będzie GiTT musze teścia pogrążyć chlejusa moczygębę
Rekomendowane odpowiedzi