Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

są czasami na allegro ale czasami :wink:

Jak klubowicz pisze "czasami" to mam wrażenie, że mówi o okresie +/- pół roku :grin:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mówiłem Ci przecież że czasem można wyrwać :decayed:

Opublikowano

Mówiłem Ci przecież że czasem można wyrwać :decayed:

Aj tam, wyrwać to ja sobie mogę gimbazjalistki na tą Navi, a nie panel.. Panel to musi być na już :grin:

Opublikowano

są czasami na allegro ale czasami :wink:

Jak klubowicz pisze "czasami" to mam wrażenie, że mówi o okresie +/- pół roku :grin:

No coś koło tego :decayed:

Opublikowano

Andrzeju albo mod na przetwornice Koito z Toyoty Avensis (nieDoZajechania)

taki c**j, że nie do zajechania. u cwiary i u mnie na prawej lampie jakaś bzdura - zgaśnie i odpali się dopiero po zgaszeniu i odpaleniu auta, a teraz doszła mi jeszcze w lewej lampie dyskoteka. żarniki nowe i pewne. niech c**j zastrzeli te koito. kupię ori valeo, jakby ktoś coś to zapraszam

Opublikowano

taki c**j, że nie do zajechania. u cwiary i u mnie na prawej lampie jakaś bzdura - zgaśnie i odpali się dopiero po zgaszeniu i odpaleniu auta, a teraz doszła mi jeszcze w lewej lampie dyskoteka. żarniki nowe i pewne. niech c**j zastrzeli te koito. kupię ori valeo, jakby ktoś coś to zapraszam

U mnie tylko raz zgasła jak Ty jechaleś za kólkiem moim autem :grin: Teraz działa bez zarzutów. Jak coś to mam kpl przetwornic 12 pin valeo.

Opublikowano

reszte na pw dogadamy

Edytowane przez kaju

Opublikowano

U mnie tylko raz zgasła jak Ty jechaleś za kólkiem moim autem :grin: Teraz działa bez zarzutów. Jak coś to mam kpl przetwornic 12 pin valeo.

Kaju pewno promieniuje czymś i zakłóca działanie xenonów :grin: Tylko czym promieniuje?

Głupotą pewnie :D

Opublikowano

młody jak Ci zaraz wypierdole :grin: i już sobie pojebałeś ceny stretchu :grin:

Opublikowano

Ceny po negocjujemy w towarzystwie Jacka :guma:

Opublikowano

Ceny po negocjujemy w towarzystwie Jacka :guma:

ot mądrze gadasz :cygaro:
Opublikowano

Ja mam 6 pin valeo tylko chyba w 2001eok montowane d2s:facepalm:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ku*** tak latam po allegro w poszukiwaniu kratek, halogenów do s4 bądź s-line i nie wierzę w te chore ceny. Ci ludzie nie patrzą ile nówka sztuka w ASO kosztuje? Kto im kupi używkę w cenie nowej kratki? Chciwość czy głupota?

Opublikowano

To szukasz S4 czy sline bo jest różnica :D

Opublikowano

Podoba mi się S4 ale oceniam co wyjdzie korzystniej cenowo. Do s-line widzę większą dostępność części używanych jeżeli bym kupił golasa. A do S4 ani kratek ani halogenów w używce nie widać.
Opublikowano

Podoba mi się S4 ale oceniam co wyjdzie korzystniej cenowo. Do s-line widzę większą dostępność części używanych jeżeli bym kupił golasa. A do S4 ani kratek ani halogenów w używce nie widać.

Rozwiążę Ci problem : Kup zderzak S-Line kompletny i z głowy, kompletny ok 1300 na allegro. Gorzej ze zderzakiem do S4, bo do S4 ogólnie mało części, ale nie dziwota, skoro w Niemczech trzymają cholernie cenę, a w Anglii jak już się dostanie to w cenie sprawnej EU.

Opublikowano

Rozwiążę Ci problem : Kup zderzak S-Line kompletny i z głowy, kompletny ok 1300 na allegro. Gorzej ze zderzakiem do S4, bo do S4 ogólnie mało części, ale nie dziwota, skoro w Niemczech trzymają cholernie cenę, a w Anglii jak już się dostanie to w cenie sprawnej EU.
Wertuje allegro i nic nie ma w takiej cenie. Jak masz to podrzuć linka do zderzaka s-line ze spryskami za 1300:) dojście do S4 mam ale za 1600 i niekompletny, bez kratki środkowej i bocznej.
Opublikowano

Wertuje allegro i nic nie ma w takiej cenie. Jak masz to podrzuć linka do zderzaka s-line ze spryskami za 1300:) dojście do S4 mam ale za 1600 i niekompletny, bez kratki środkowej i bocznej.

Ze spryskami S-line kosztuje więcej po od 1500-1900zł. Osobiście sprzedałem za 2000zł, a co do zderzaka za 1600zł, to przestań wertować już tak te allegro i zapraszam go w końcu odebrać kolego :huh:

Opublikowano

ja pierdile Ric, to Ty nawet nie wiesz, że to Jawora zderzak? :nabijasie: nawet przez telefon Ci dzisiaj mówiłem :grin:

ja pierdile Ric, to Ty nawet nie wiesz, że to Jawora zderzak? :nabijasie: nawet przez telefon Ci dzisiaj mówiłem :grin: