Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany z tymi hamulcami to jest długa historia ja tez tak miałem ze raz pedał był miękki jak kupa a innym razem twardy... i zaczęliśmy zabawe w odszukanie problemu ..na pierwszy ogien poszedł czujnik hamulca i niestety nie trafilismy... potem sprawdzenie vacum pompy i niestety znowu kibel.. no to mowimy jak nie servo to już się poddaje... wymieniliśmy servo na nowe... no i co ...no i gów....no... co się okazało na tym wężyku metalowym miedzy servem a vacum była dziureczka tak jak by ktoś igłą przekuł ( na mierniku do podciśnienia wszystko było ok)... wężyk wymieniony i wszystko hula jak trzeba... wiec powód dlaczego hamulec jest twardy nie jest łatwy do zdiagnozowania ...

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie skasowanie błedu chyba raczej nie podziałało , świeci się kontrolka od esp i mam wrażenie, że hamulce delikatnie trzymaja

Opublikowano

Koledzy, czy taki czytnik audi multimedia jest cos wart? Udalo mi sie go kupic za grosze i niewiem czy to da rade sprzedac czy moze jakos u siebie wykorzystac?

http://www.directupload.net/file/d/3760/6ro63vx9_jpg.htm

Nr czesci: 8r1035652d

Opublikowano

Witam kolegów czy włącznik świateł auto da rady włożyć od a6c6 do naszych b6, b7 jak nie to z jakiego mozna podebrać zeby był ładniejszy :)

Opublikowano

sam front z tego co kojarzę z przełącznika a6 c6 można przełożyć do a4 b6/b7 ale to już kogoś po modyfikacji pytaj bo takiego moda jeszcze nie robilem

Opublikowano

Patryk 10015 a to masz głośniki BOSE czy standard? Jakby były BOSE to bym przygarnął centralny...

Opublikowano

przełącznik od b6/b7 a środek pokrętło od a6 /a3 z chromem.... mogę się pochwalić tez będę miał wkrótce :banan:

Opublikowano

Panowie, jeśli robić przód s-line to co byście wybrali
1. Ori zderzak, dokładka s-line, atrape a6 + szukanie kratek
2. szukanie kompletu ori s-line

Pierwsza opcja na pewno wyjdzie taniej, ale bedzie też trochę zabawy, druga raczej ciężka do znalezienia w jakiejś promocji cenowej.
Ile według Was wyjdzie za rezanie - chodzi mi te kilka części jak dokładki grille itp. Bo mam dylemat na czym się skupić :D

Opublikowano

Patryk 10015 a to masz głośniki BOSE czy standard? Jakby były BOSE to bym przygarnął centralny...

podaj numer centralnego syczka bose to ci sprawdzę i powiem ale chyba standard bo cena naprawdę okazyjna mi głównie zależało na subie i wzmaku

Opublikowano

Dzień dobry

Patryk pare postów wcześniej ktos wrzucił ten numer...na telefonie nie mogę znalesc:/

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

siemka

Opublikowano

Bry

Opublikowano

Forum padli wczoraj i się posty nie zapisały:kwasny: i moje cenne pw też:facepalm: Siema z rana:hi:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Dzień dobry

Patryk pare postów wcześniej ktos wrzucił ten numer...na telefonie nie mogę znalesc:/

posty z wczoraj zniknęły i usunęło mojego posta, numer 8H0035362A

:hi:

Siemka ltos chce mam kolejne autko na handelek ;)

avf avant koniec 4 roku bose 4 prądy wew s line rns ...

Sent from my телефон

Chciałeś Avanta to się zamieniaj ;)

Opublikowano

:hi: i po wymianie zderzaczka tylnego pełny zewnętrzny s-line zrobiony :banan:

jednak standard (nie bose) ale wiedziałem że za tą cenę to bose to nie będzie głównie zależało mi na subie i wzmaku bo nie mam w tylnej półce

Opublikowano

Koledzy, czy taki czytnik audi multimedia jest cos wart? Udalo mi sie go kupic za grosze i niewiem czy to da rade sprzedac czy moze jakos u siebie wykorzystac?

http://www.directupload.net/file/d/3760/6ro63vx9_jpg.htm

Nr czesci: 8r1035652d

Podpowie ktos?
Opublikowano

Napisz na Troop8 to Ci od razu dadzą odpowiedź ;)

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

Napisz na Troop8 to Ci od razu dadzą odpowiedź ;)

memory five wladi i wszystko jasne :-)

a tam się w ogóle coś dzieje?
Opublikowano

Kaju wyciągnąłem aku jakaś patologia normalnie