Opublikowano 26 Września 201411 l Nie chce który nowych dywaników welur czarnych na tył ? Oddam za pół ceny ASO
Opublikowano 27 Września 201411 l Panowie mam jeszcze 5 mm klocków a zapaliła mi się kontrolka wymiany, możliwe?
Opublikowano 27 Września 201411 l nie pasuje do tego słabego jasnego środka całkiem inaczej by wyglądał u mnie w aucie ten RNS-e Jest git u mnie za 2 tygodnie będzie
Opublikowano 27 Września 201411 l Wszystko przez wandeja, to jego wina ile zrobię na tym km jeszcze?Ze 3k:whistling: Także już zacieram ręce:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 27 Września 201411 l Nie chcesz w rozliczenie lustra z kompasem ? gdybym na tym zarabiał to bym chciał ale na Tobie to idzie sam wiesz za ile:decayed:To samo co bym kupił je od Ciebie:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 27 Września 201411 l Orientuje się ktoś czy na hamulce 320mm z B7 założę 5 ramienne zwykłe felgi z B5 16cali? Założysz [emoji106]
Opublikowano 27 Września 201411 l jakby sie komuś spodobało to prosiłbym o Lajka https://www.facebook.com/MebleMagic
Opublikowano 27 Września 201411 l pany wczoraj troche zderzak tylni przyrysowałem więc natrafiła się okazja na rezanie zderzaka tylnego s-line i będzie z zewnątrz komplet zauważył może ktoś coś najlepiej bez dwóch kominów i w stanie idealnym i kolor LZ9W żebym nie musiał po lakiernikach jeździć może być z pdc może być również bez
Opublikowano 27 Września 201411 l Ja mam na sprzedaz swoj zderzak bez dokladki pod PDC, kolor LZ9W malowany w tamtym roku
Opublikowano 27 Września 201411 l ale pewnie od avanta? a ja do sedana potrzebuje pdc nie jest priorytetem
Opublikowano 27 Września 201411 l Pany czy można gdzieś kupić obudowę kluczyka? Ulamalo mi się mocowanie i wypadl grot:facepalm: Trzeba całość zmieniać? Immo w której części jest? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 27 Września 201411 l Pany czy można gdzieś kupić obudowę kluczyka? Ulamalo mi się mocowanie i wypadl grot:facepalm: Trzeba całość zmieniać? Immo w której części jest? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 mam jak chcesz ori klucze, wsadzasz baterie, pestke czystą i kodujesz...
Opublikowano 27 Września 201411 l Nie chcesz w rozliczenie lustra z kompasem ? gdybym na tym zarabiał to bym chciał ale na Tobie to idzie sam wiesz za ile:decayed:To samo co bym kupił je od Ciebie:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 wiem mordo dlatego zawsze wszystko od Ciebie