jozek726 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Tak, tylko w aso może być taniej. [emoji12] aso nie mam obok siebie, a to tam śrubki i taki pierdoły są , dużo drożej jest w IC ?
dziadek Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Tak, tylko w aso może być taniej. [emoji12]aso nie mam obok siebie, a to tam śrubki i taki pierdoły są , dużo drożej jest w IC ? Jak znasz rozmiary śrub to lepiej idź do dobrego sklepu z narzędziami , śrubami itp i ci dobiorą jakie chcesz... Nawet często jak im sie powie do czego to ogarniają temat jakie maja byc itp ...np do wahaczy
Wandej Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Panowie Inter cars po numerze czesci sprowadzi mi ją do siebie tak ? Jak chcesz to mam znajomego w serwisie vw.Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Józek też ma znajomych Edytowane 12 Października 2014 przez wladi
jozek726 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 fajne czapki mają ja bym się nie chwalił takimi znajomościami
POWER-KRIS Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Edytowane 12 Października 2014 przez POWER-KRIS
Wandej Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Józek też ma znajomych Jak oni wywozke zrobią to każdy mieknie:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Bielun22 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Siemka Panowie potrzebuje PILNIE boczek skórzany siedzenia czarny lewy ten co przy pasie leci nr 8E9885704 ... niestety garaz nie zamkniety zostawiłem i i pies go zjadł :/ gdzie moge takie cos dostać... Prosze POMOCY Pomoze ktoś?
Wandej Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Siemka Panowie potrzebuje PILNIE boczek skórzany siedzenia czarny lewy ten co przy pasie leci nr 8E9885704 ... niestety garaz nie zamkniety zostawiłem i i pies go zjadł :/ gdzie moge takie cos dostać... Prosze POMOCY Pomoze ktoś?Ty to masz problemy rodem z "amazing videos" niemożliwe ale stało się
Ra4al Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Józek też ma znajomych Jak oni wywozke zrobią to każdy mieknie:decayed: Miałem okazję się przejechać karawanem, jako pasażer przestrzeni bagażowej, dodatkowo w plastikowym worku na trupy Nie wnikajcie jaka była to okazja, ale przyznam iż było to błogie i miłe uczucie . Edytowane 12 Października 2014 przez Ra4al
Bielun22 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Siemka Panowie potrzebuje PILNIE boczek skórzany siedzenia czarny lewy ten co przy pasie leci nr 8E9885704 ... niestety garaz nie zamkniety zostawiłem i i pies go zjadł :/ gdzie moge takie cos dostać... Prosze POMOCY Pomoze ktoś?Ty to masz problemy rodem z "amazing videos" niemożliwe ale stało się Powiem Ci ze całe szczeście ze pies sie za tylną kanape nie wziął bo bym najpierw powiesił psa potem siebie
Gość Edyta Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Miałem okazję się przejechać karawanem, jako pasażer przestrzeni bagażowej, dodatkowo w plastikowym worku na trupy Nie wnikajcie jaka była to okazja, ale przyznam iż było to błogie i miłe uczucie . trochę dziwne masz upodobania
jozek726 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Miałem okazję się przejechać karawanem, jako pasażer przestrzeni bagażowej, dodatkowo w plastikowym worku na trupy Nie wnikajcie jaka była to okazja, ale przyznam iż było to błogie i miłe uczucie . trochę dziwne masz upodobania a ja bym chciał wiedzieć co to była za okazja, pracuje w tej branży i jestem ciekawy
Ra4al Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 trochę dziwne masz upodobania Heh wydało się iż jestem nienormalny oraz że mam dość poważne odchyły . Lecz po godzinnym leżeniu w -10*C na mokrym asfalcie z gołym torsem to była na prawdę luksusowa opcja
kaju Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Miałem okazję się przejechać karawanem, jako pasażer przestrzeni bagażowej, dodatkowo w plastikowym worku na trupy Nie wnikajcie jaka była to okazja, ale przyznam iż było to błogie i miłe uczucie . trochę dziwne masz upodobania a ja bym chciał wiedzieć co to była za okazja, pracuje w tej branży i jestem ciekawy podejrzewam, że to gruby zakład był
Ra4al Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Pokaz służb ratowniczych na WOŚP, byłem pozorantem i na ochotnika zgodziłem grać się trupa . Od razu odpowiem, tak jestem strażakiem ochotnikiem i żadna głupota nie jest mi obca
kaju Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 jestem strażakiem ochotnikiemw takim układzie czapki z głów
Ra4al Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Taka pasja i mentalność aby pomagać innym bezinteresownie .
Rekomendowane odpowiedzi