Gość Edyta Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 wy chyba macie jakieś braki jakie braki to jest taki slang wsrod facetow prawdziwych facetow wandej prawdziwi faceci zajmują się "kukurydzą" będę się czuć spokojnie jako kobieta w waszym towarzystwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 wy chyba macie jakieś braki jakie braki to jest taki slang wsrod facetow prawdziwych facetow wandej Aaa... To dlatego nie kumasz często moich wypowiedzi:decayed:Truskawa dlaczego nie masz nadal w aucie hamulcy? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 wy chyba macie jakieś braki jakie braki to jest taki slang wsrod facetow prawdziwych facetow wandej Aaa... To dlatego nie kumasz często moich wypowiedzi:decayed:Truskawa dlaczego nie masz nadal w aucie hamulcy? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 wandej czesto wielu nie kuma twoich wypowiedzi wy chyba macie jakieś braki jakie braki to jest taki slang wsrod facetow prawdziwych facetow wandej prawdziwi faceci zajmują się "kukurydzą" będę się czuć spokojnie jako kobieta w waszym towarzystwie tak w naszym towarzystwie bedzie najbezpieczniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Tom co mi zrobisz jak mnie złapiesz tak Wandej bez lepsza jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Tom co mi zrobisz jak mnie złapiesz tak Wandej bez lepsza jazda dokladnie to niespodzianka do konca nie bedziesz wiedziala co ci zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Tom co mi zrobisz jak mnie złapiesz tak Wandej bez lepsza jazda Czyli planujesz rodzenstwo dla Przemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Tom co mi zrobisz jak mnie złapiesz tak Wandej bez lepsza jazda Czyli planujesz rodzenstwo dla Przemka ale jak juz za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 wandej sie nie interesuj to sparawy doroslych siusiaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 wandej sie nie interesuj to sparawy doroslych siusiaku Fakt jeżeli chcesz porozmawiać o impotencji to nie ze mna :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 wandej sie nie interesuj to sparawy doroslych siusiaku Fakt jeżeli chcesz porozmawiać o impotencji to nie ze mna :polew: Ty tylko Wladi zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 wandej sie nie interesuj to sparawy doroslych siusiaku Fakt jeżeli chcesz porozmawiać o impotencji to nie ze mna :polew: wiem bo masz pipke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 oj panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 jest wekeend wiec mozna se pozwolic na nieco wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) chłopaki rozkrętaki, kurde nie przypominajcie mi, że zaczął się weekend, bo nie... którzy spędzą go w sob i nd do 20:00 w robocie grrr :/ z innej beczki czy ori pokrętło świateł o nr 8E0941531C będzie wymagało ode mnie przestawiania jakiś pinów w gnieździe za włacznikem ? Edytowane 17 Października 2014 przez serfin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 chłopaki rozkrętaki, kurde nie przypominajcie mi, że zaczął się weekend, bo nie... którzy spędzą go w sob i nd do 20:00 w robocie grrr :/ z innej beczki czy ori pokrętło świateł o nr 8E0941531C będzie wymagało ode mnie przestawiania jakiś pinów w gnieździe za włacznikem ? masz na mysli przelacznik auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) wandej sie nie interesuj to sparawy doroslych siusiaku Fakt jeżeli chcesz porozmawiać o impotencji to nie ze mna :polew: Ty tylko Wladi zostaje. Ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem co to cipka.....pomijając Ciebie :grin: Edytowane 17 Października 2014 przez wladi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 wandej sie nie interesuj to sparawy doroslych siusiaku Fakt jeżeli chcesz porozmawiać o impotencji to nie ze mna :polew: Ty tylko Wladi zostaje. Ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem co to cipka.....pomijając Ciebie :grin: Jasne, jasne. Wiesz co to swoja, miedzy nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 nie gryzc sie koty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 wandej sie nie interesuj to sparawy doroslych siusiaku Fakt jeżeli chcesz porozmawiać o impotencji to nie ze mna :polew: Ty tylko Wladi zostaje. Ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem co to cipka.....pomijając Ciebie :grin: Jasne, jasne. Wiesz co to swoja, miedzy nogami Noo moja pała Twoja cipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi