jozek726 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 chyba nie. cza zamknąć Ty zrób porządek w 1 poście, dostałeś moda to teraz działaj bo nie mogę na to patrzeć
Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Kaju miał coś robić bo tez ma tu moda na dyw. Co tam trzeba zrobić? Jakieś życzenia specjalne?
jozek726 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 kaju on się nadaje do czesania węży a nie do posprzątanie 1 postu żeby to jakoś wyglądało zobacz jak wyglądają np zdjęcia w 1 poście http://allegro.pl/fotele-kanapa-recaro-audi-a4-b6-b7-elektryka-i4807867597.html
Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Faktycznie bałagan. Linki do zdjęć nie działają. Żeby to jakoś doprowadzić do ładu to trzeba by liste osób które są w dyw wraz z fotkami lub inaczej: moja propozycja taka żeby np. nie umieszczać zdjęć w 1 poście w spojlerze tylko zrobić listę osób należących do dyw i obok nicka link do tematu auta. Będzie bardziej czytelniej
slo Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 tez bym coś z tym zrobił bo mnie ch*j strzela jak wchodze gdziekolwiek a tam rozpiz*ziej totalny z linkami i zdjeciami..
jozek726 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 cwiara coś tu by trzeba było wymyśleć bo straszny bałagan, ja to pionek jestem i nie mogę podejmować decyzji jak to ma wyglądać zdjęcia co jakiś czas wygasają i jest bałagan przez to a z drugiej strony zdjęcia fajnie wyglądają
slo Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 dac kilku zaufanym userom moda na tydzień i byłoby po temacie. przez 4 lata moderowałem forum podobnej wielkości, tyle że w phpbb... wystarczy kilka osób, i forum jest posprzątane.
badboy Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Pany ktoś tu nie tak dawno wkleił zdjęcie halogenów oklejonych jakąś folią, tak że powstała taka lekko niebieskawa poświata na halogenie, kojarzy ktoś co to była za folia
Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Ja tez nie chce się tu wpychać ze swoimi pomysłami. Niech zadecyduje szanowna komisja dyw Jak Oni coś wymyślą , ustalą to ja chętnie pomoge ogarnąć
jozek726 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Ja tez nie chce się tu wpychać ze swoimi pomysłami. Niech zadecyduje szanowna komisja dyw Jak Oni coś wymyślą , ustalą to ja chętnie pomoge ogarnąć to niech ktoś coś ustali ja też chętnie pomogę , tym bardziej że spędzam na tym forum grube godziny
Artur82 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Cicho Cwiara temat przegląda Cicho Cwiara temat przegląda To juz nawet poczytać nie można? o proszę jak się Ćwiary boja się nam Ćwiara rozbrykał
Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Toż ja łagodny Artur co myślisz o uporządkowaniu pierwszego postu ?
slo Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 skopiujcie komuś całość pierwszego postu, ktoś się tym zajmie i odeśle poprawioną zawartość..
slo Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 a co do nieinstniejących miniaturek.. bierzecie pierwsze lepsze foto z tematu danego usera i już
Artur82 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Toż ja łagodny Artur co myślisz o uporządkowaniu pierwszego postu ? wez sie za to bo Artur olał temat Sent from my Iphone 6 a Ty co tu skaczesz Ćwiara nikt niech tego nie rusza ogarnę to!!
Gość cwiara Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Toż ja łagodny Artur co myślisz o uporządkowaniu pierwszego postu ? wez sie za to bo Artur olał temat Sent from my Iphone 6 a Ty co tu skaczesz Ćwiara nikt niech tego nie rusza ogarnę to!! Spoko
Artur82 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zostaw nie ruszaj!! Bo popsujesz
Artur82 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Te Marcinek co to za auto ze WSI
badboy Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Pany ktoś tu nie tak dawno wkleił zdjęcie halogenów oklejonych jakąś folią, tak że powstała taka lekko niebieskawa poświata na halogenie, kojarzy ktoś co to była za folia Sent from my Iphone 6 tenkju
Rekomendowane odpowiedzi