Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aż mnie wątroba zaswędziała :grin:

na razie jest zapowiedź. wyświetla Wam się czcionka battalionu po otworzeniu spojlera? :naughty:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to gitara, na razie test. zaraz jozek dostanie wszystkie wybrane fotki do obróbki. jutro jak wrócę z trasy kończę member list. Wandej PW whatsapp

Opublikowano

No tak racja ale ciężko o takie :decayed:

Domin ma takie

Ku....wa co jest ja nadal nie moge nic zmienic pier**le takia robote !!

Opublikowano

Józek, mówili w tv że w Bytowie bankomat ukradli. Wiesz coś o tym? :decayed: 200 tys zł na mody.. :lol:

Mówili że traktorem wyrwał także auto jozka by się kwalifikowalo i Truskawki tez:kox:

Tapnięte z SGS5

grabisz sobie.....

Józek, mówili w tv że w Bytowie bankomat ukradli. Wiesz coś o tym? :decayed: 200 tys zł na mody.. :lol:

Edyta coś wspominała jakiś czas temu, że B8FL się szykuje... :ph34r:

:facepalm:

Opublikowano

Domin ma takie

już pozamiatane, od nowa będzie budowane :wink:
Opublikowano

Domin ma takie

Kaju z całym szacunkiem ale mnie to osobiscie dziwi, że nie moge dostac uprawnien ktore mialem...choc skoro tak to mam nadzieze ze zajmniesz sie tym nalezycie

Opublikowano

Domin ma takie

Kaju z całym szacunkiem ale mnie to osobiscie dziwi, że nie moge dostac uprawnien ktore mialem...choc skoro tak to mam nadzieze ze zajmniesz sie tym nalezycie

nie tylko Ciebie to dziwi

Opublikowano

Artur ale Ty jesteś jako moderator działu division. Po prawej stronie na dole jak wejdziesz w główny dział division są osoby które maja moderację. Problem nastąpił po zmianie silnika forum. Albo coś przeglądarka nie działa jak trzeba albo przy przeprowadzce nastąpił błąd przy nadawaniu uprawnień.

Opublikowano

Artur ale Ty jesteś jako moderator działu division. Po prawej stronie na dole jak wejdziesz w główny dział division są osoby które maja moderację. Problem nastąpił po zmianie silnika forum. Albo coś przeglądarka nie działa jak trzeba albo przy przeprowadzce nastąpił błąd przy nadawaniu uprawnień.

Ja się pytam dlaczego mnie tam nie ma ? :decayed:

Opublikowano

Cwiara więcej pepsi nie dostaniesz [emoji14]

Artur spróbuj na innej przeglądarce albo na innym kompie nawet ;)

Opublikowano

To już w % się zamieniło ;)

Opublikowano

A jak by inaczej :kox:

Opublikowano

:hi:

Wysłane z mojego LG-D802

Opublikowano

Domin ma takie

z całym szacunkiem, ale nie to mnie te zdziwienia, bo nie ode mnie to zależy. któryś raz już z kolei są upomnienia o porządek w pierwszym poście, więc się za to zabrałem, bo mam uprawnienia. Jeśli komuś to osobiście nie odpowiada, zapraszam na PW do Prezesa.

Domin ma takie

z całym szacunkiem, ale nie to mnie te zdziwienia, bo nie ode mnie to zależy. któryś raz już z kolei są upomnienia o porządek w pierwszym poście, więc się za to zabrałem, bo mam uprawnienia. Jeśli komuś to osobiście nie odpowiada, zapraszam na PW do Prezesa.

BTW, z całym szacunkiem Artur do Ciebie, ale jakiś czas temu cwiara chciał się za to zabrać, to kazałeś mu nie ruszać i deklarowałeś, że Ty się tym zajmiesz. Było sporo czasu, żeby z Prezesem dogadać co jest nie tak z Twoimi uprawnieniami, a raczej na Twoim miejscu przejrzałbym u Ciebie na kompie gdzie leży problem, bo ja też widzę Cie jako moderatora.

Opublikowano

z Całym Szacunkiem mowie Dzień Dobry :hi: ostatni dzień w pracy :) a potem komu w drogę temu awiomarin :)