kaju Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 aż mnie wątroba zaswędziała na razie jest zapowiedź. wyświetla Wam się czcionka battalionu po otworzeniu spojlera?
kaju Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 no to gitara, na razie test. zaraz jozek dostanie wszystkie wybrane fotki do obróbki. jutro jak wrócę z trasy kończę member list. Wandej PW whatsapp
Artur82 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 No tak racja ale ciężko o takie Domin ma takie Ku....wa co jest ja nadal nie moge nic zmienic pier**le takia robote !!
Gość Edyta Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Józek, mówili w tv że w Bytowie bankomat ukradli. Wiesz coś o tym? 200 tys zł na mody.. Mówili że traktorem wyrwał także auto jozka by się kwalifikowalo i Truskawki tez:kox:Tapnięte z SGS5 grabisz sobie..... Józek, mówili w tv że w Bytowie bankomat ukradli. Wiesz coś o tym? 200 tys zł na mody.. Edyta coś wspominała jakiś czas temu, że B8FL się szykuje...
kaju Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 No tak racja ale ciężko o takie Domin ma takieKu....wa co jest ja nadal nie moge nic zmienic pier**le takia robote !! już pozamiatane, od nowa będzie budowane
Artur82 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 No tak racja ale ciężko o takie Domin ma takieKu....wa co jest ja nadal nie moge nic zmienic pier**le takia robote !! już pozamiatane, od nowa będzie budowane Kaju z całym szacunkiem ale mnie to osobiscie dziwi, że nie moge dostac uprawnien ktore mialem...choc skoro tak to mam nadzieze ze zajmniesz sie tym nalezycie
Gość Edyta Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 No tak racja ale ciężko o takie Domin ma takieKu....wa co jest ja nadal nie moge nic zmienic pier**le takia robote !! już pozamiatane, od nowa będzie budowane Kaju z całym szacunkiem ale mnie to osobiscie dziwi, że nie moge dostac uprawnien ktore mialem...choc skoro tak to mam nadzieze ze zajmniesz sie tym nalezycie nie tylko Ciebie to dziwi
Gość cwiara Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Artur ale Ty jesteś jako moderator działu division. Po prawej stronie na dole jak wejdziesz w główny dział division są osoby które maja moderację. Problem nastąpił po zmianie silnika forum. Albo coś przeglądarka nie działa jak trzeba albo przy przeprowadzce nastąpił błąd przy nadawaniu uprawnień.
jozek726 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Artur ale Ty jesteś jako moderator działu division. Po prawej stronie na dole jak wejdziesz w główny dział division są osoby które maja moderację. Problem nastąpił po zmianie silnika forum. Albo coś przeglądarka nie działa jak trzeba albo przy przeprowadzce nastąpił błąd przy nadawaniu uprawnień. Ja się pytam dlaczego mnie tam nie ma ?
Gość cwiara Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 To chyba nie do mnie to pytanie
jozek726 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Cwiara więcej pepsi nie dostaniesz [emoji14] Artur spróbuj na innej przeglądarce albo na innym kompie nawet
kaju Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 No tak racja ale ciężko o takie Domin ma takieKu....wa co jest ja nadal nie moge nic zmienic pier**le takia robote !! już pozamiatane, od nowa będzie budowane Kaju z całym szacunkiem ale mnie to osobiscie dziwi, że nie moge dostac uprawnien ktore mialem...choc skoro tak to mam nadzieze ze zajmniesz sie tym nalezycie nie tylko Ciebie to dziwiz całym szacunkiem, ale nie to mnie te zdziwienia, bo nie ode mnie to zależy. któryś raz już z kolei są upomnienia o porządek w pierwszym poście, więc się za to zabrałem, bo mam uprawnienia. Jeśli komuś to osobiście nie odpowiada, zapraszam na PW do Prezesa. No tak racja ale ciężko o takie Domin ma takieKu....wa co jest ja nadal nie moge nic zmienic pier**le takia robote !! już pozamiatane, od nowa będzie budowane Kaju z całym szacunkiem ale mnie to osobiscie dziwi, że nie moge dostac uprawnien ktore mialem...choc skoro tak to mam nadzieze ze zajmniesz sie tym nalezycie nie tylko Ciebie to dziwiz całym szacunkiem, ale nie to mnie te zdziwienia, bo nie ode mnie to zależy. któryś raz już z kolei są upomnienia o porządek w pierwszym poście, więc się za to zabrałem, bo mam uprawnienia. Jeśli komuś to osobiście nie odpowiada, zapraszam na PW do Prezesa. BTW, z całym szacunkiem Artur do Ciebie, ale jakiś czas temu cwiara chciał się za to zabrać, to kazałeś mu nie ruszać i deklarowałeś, że Ty się tym zajmiesz. Było sporo czasu, żeby z Prezesem dogadać co jest nie tak z Twoimi uprawnieniami, a raczej na Twoim miejscu przejrzałbym u Ciebie na kompie gdzie leży problem, bo ja też widzę Cie jako moderatora.
Bielun22 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 z Całym Szacunkiem mowie Dzień Dobry ostatni dzień w pracy a potem komu w drogę temu awiomarin
Rekomendowane odpowiedzi