RicS3 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 nie chcę kupować klocków pod 245mm, szkoda kasy musi to w końcu zacząć hamować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Troche sledze ostatnio temat. Oczywiscie nie mowimy tu o markach typu sagitar, antyre czy inne rackstony Bierze federala 595evo. Opona dobra fchój i w miarę tania To ja już chyba te Nankang wezme Dużo gorsze miałem i nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nie chodzi o szybką jazdę czy coś mordo Głośne były i co 2 miechy musiałem jeździć wyważać koła A felgi były proste Federale bajka ciche trzymają się ładnie no i 19 po 340zł kupowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No wlasnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Pany jakie wielkości tarcz miała a4 b6 w wersji silnikowe 1.9tdi avf? Na przodzie pewnie 288mm a tył?245 umnie w quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Pany, były klapy US w Avancie? czy to sprawka spawacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No kupowałem jak chcecie to wam sprawdzę po ile moge mieć ale to odbiór osobisty po nie mam ceny na wysyłanie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Pany, były klapy US w Avancie? czy to sprawka spawacza? Oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Pany ma ktoś dojście do przeplywek w dobrym prajsie? Moja zawyza pomiar i auto zmulone jest, byłem dziś w ASO i cena nowej to 1200 papiera przy moim rabacie ... Z tego co widzę to w oryginale siedzi Bosch i taka sama mi trzeba Edytowane 4 Marca 2015 przez turzol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Wladi tu masz jakies Daytony za 950 komplet http://olx.pl/oferta/225-40-18-dayton-gr-bridgestone-nowe-2014-CID5-ID8UPi1.html#27528ecb91 na h*j przepłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No kupowałem jak chcecie to wam sprawdzę po ile moge mieć ale to odbiór osobisty po nie mam ceny na wysyłanie tego 316 zł dobra cena za 18"? 235/40 po 295zł mogę mieć już w sprzedaży a jak zrobisz kolbę jeszcze taniej Wladi tu masz jakies Daytony za 950 komplet http://olx.pl/oferta/225-40-18-dayton-gr-bridgestone-nowe-2014-CID5-ID8UPi1.html#27528ecb91 na h*j przepłacać Gumy z wyprzedaży z inter carsu sam taki 1 kpl nabyłem Gośc je kupił po 220zł więc sporo chce zarobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Wandej dzięki za mini spota wkońcu zobaczyłem twoją nunię ale nie mamy szczęścia żeby pogadać jak nie twoja robota to dzisiaj pogoda do kitu Mogliśmy foto cyknac furek:naughty:Tapnięte z SGS5 następnym razem cykniemy jak pogoda będzie ładniejsza i będę po olej i filtry u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Turzol polecam Bosch regeneracja Śmiga już 4 rok u mnie i sporo tańszy od całkiem nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Z oponek to chyba jeszcze Vikingi sa nie najgorsze? wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Z oponek to chyba jeszcze Vikingi sa nie najgorsze? wysłane z Galaktycznej S5 Tak dokładnie Daniel dosyć dobre i tanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Co gosciowi bronisz zarobku a cena i tak spoko Wladi tu masz bridgestony w dobrej cenie http://olx.pl/oferta/225-40-r18-bridgestone-re-050a-nowe-CID5-ID8JDuN.html#ef8ed29bb0 Edytowane 4 Marca 2015 przez kkrawat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Turzol polecam Bosch regeneracja Śmiga już 4 rok u mnie i sporo tańszy od całkiem nowego Masz takie do avf? Mówisz ze regenerowana i daje rade? Huh nie wiedziałem ze to regenerowalne jest Jakoś do tej pory nie mam szczęścia do regenerowanych tajli i po ostatnim razie stwierdzilem ze nie kupuje już takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Z oponek to chyba jeszcze Vikingi sa nie najgorsze? wysłane z Galaktycznej S5 Tak dokładnie Daniel dosyć dobre i tanie ja na ten sezon wziąłem nexeny su1 bo kumpel polecił tą markę z budżetowy ponoć są adekwatne jakością do ceny a opona w okolicach 320zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Moim zdaniem lepsze niż wszystkie chinki razem wziete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Turzol polecam Bosch regeneracja Śmiga już 4 rok u mnie i sporo tańszy od całkiem nowego Masz takie do avf? Mówisz ze regenerowana i daje rade? Huh nie wiedziałem ze to regenerowalne jest Jakoś do tej pory nie mam szczęścia do regenerowanych tajli i po ostatnim razie stwierdzilem ze nie kupuje już takich Sprawdzę jutro i dam info. Tutaj to idzie do fabryki do niemiec i tam regerują także myślę że jest jak nowy. Tyle że cąły odlem zostaje a wymieniają elektronikę Wladi ja bym wolał Federala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi