Artur82 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 http://ww3.autoscout24.de/classified/268911519 http://otomoto.pl/audi-a4-rs4-quattro-ladny-ksenon-felga-okazja-C36538676.html ostatnio w Bydgoszczy widziałem niebieskiego DTM'a... chyba ktoś kupił od dawna jeździ o żeby było śmieszniej to fajna laska tym śmiga
Rafi78 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Siemka po banicji ej jest tu jakiś bieniek co ma mordę jak pieniek bo słyszałem, że fajnie gościu sprząta to może by mi chatę ogarnął przed świętami już wiecie dla kogo wymyśliłem nową kategorię vipa ...nie bieniek Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Rafi78
jedrekx Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) http://ww3.autoscout24.de/classified/268911519 http://otomoto.pl/audi-a4-rs4-quattro-ladny-ksenon-felga-okazja-C36538676.html ostatnio w Bydgoszczy widziałem niebieskiego DTM'a... chyba ktoś kupił od dawna jeździ o żeby było śmieszniej to fajna laska tym śmiga o proszę, ja widziałem faceta w Fordonie w zeszły piątek (może wziął od laski). auto robiło niesamowite wrażenie niestety nie zwróciłem uwagi na blachy Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez jedrekx
biggman Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 weźta się chłopy jakoś dogadajcie, albo ustawcie i dajcie po ryju i skończcie się tak spinać, bo to do niczego dobrego nie prowadzi
Animal Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Wladi dostał bana? i co Cie bawi? Nic nic... Po prostu jeden dzień nie zaglądałem na forum a tu Wladi zbanowany więc się zastanawiam czym sobie tak zasłużył
Artur82 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Wladi dostał bana? i co Cie bawi? Nic nic... Po prostu jeden dzień nie zaglądałem na forum a tu Wladi zbanowany więc się zastanawiam czym sobie tak zasłużył ponoć w BT sobie zasłużył...ale nikt tego nie widział poza ZK
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Siema rezacze trzymaj się stary... na łączach
serfin Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Załoga mam propozycje by na 1 stronie zrobic porzadek tj zmodyfikowac/poprawic sposob wyswietlania sie listy z członkami B6D. A mianowicie przegladajac za pomoca Tapatalk wciskajac spojler wyswietla sie jedynie lista zdjec . Nacisniecie zdjecia niczym nie skutkuje procz wyswietlenia obrazka. Proponuje pod kazdym zdjeciem z fura podpisac nickiem wlasciciela i pod nick podpiac link do profilu z jego autem. Byloby bardziej czytelne latwiejsze w obsludze
serfin Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Siema Lukasz żeś zamieszał z tym żywotem po opuszczeniu Mazur. Ale kotwica poszła w dół wiec teraz powoli pomajstruj nad potomkiem
ŁukaszA4 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Siema Lukasz żeś zamieszał z tym żywotem po opuszczeniu Mazur. Ale kotwica poszła w dół wiec teraz powoli pomajstruj nad potomkiem Nawet nie wiesz jak żałuję, hmm, moja chce dopiero po ślubie, chyba że coś prędzej się uda Chcę odwiedzić Mazury w tym roku i się spotkać, pogadać, wypić cuś, zobaczyć Twojego potomka Ważne że Ty sobie ułożyłeś po swojemu... W Ełku sobie mieszkanie urządziłeś?
serfin Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Taaa Ełk nieopodal wieży ciśnień na psoedlu Tuwima"dość blisko" jeziora
ŁukaszA4 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Hmm, nie kojarzę tej wieży ciśnień, na pewno gdy będę się wybierał to się zdzwonimy To jest niedaleko tego dużego ronda na początku Ełku? Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez ?ukaszA4
kaju Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Załoga mam propozycje by na 1 stronie zrobic porzadek tj zmodyfikowac/poprawic sposob wyswietlania sie listy z członkami B6D. A mianowicie przegladajac za pomoca Tapatalk wciskajac spojler wyswietla sie jedynie lista zdjec . Nacisniecie zdjecia niczym nie skutkuje procz wyswietlenia obrazka. Proponuje pod kazdym zdjeciem z fura podpisac nickiem wlasciciela i pod nick podpiac link do profilu z jego autem. Byloby bardziej czytelne latwiejsze w obsludzewalczyłem żeby hulało to na kompue i tam hula. z tapatalkiem nic nie zrobię. były kiedyś nicki i był tylko bajzel pod tymi zdjęciami. jest dobrze jak jest.
Suli Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 macie chłopy nie wiem po co na forum o to pytać wystarczy drzwi otworzyć naciepane z GT-I9195 Byłbym gotów przysiąc, że u mnie jest 2,3 Zrobię zdjęcie i wkleję wieczorem Bez przesady. Standardowe ciśnienie dla 235/45/17 przy dwóch osobach to przecież 2.3. Przy 3 osobach i bez większego ładunku - a jednocześnie niższym profilu opony,nie pompowałbym więcej niż 2.4, max 2.5. Zależy jeszcze , jak ciężkie te osoby. Ja przy dwóch osobach i bez ładunku jeżdżę zazwyczaj przy 2.4. i to po mieście ze zwalonymi krawężniaki i koszmarnymi torami tramwajowymi. True. 2.6 to już beton na cienkiej gumie Co Ty swirujesz! Ja mam 225/40 r18 i wiatru 2.6 i jest zaje***** ;-) kiedyś jeździłem na 3.0 ale trochę twardo było... Kolego 225 a 235 to jest zasadnicza różnica. Ja w eSie B5 przy szerokości 225/40/18 też nie schodziłem poniżej 2,5 - 2,6.
Rekomendowane odpowiedzi