Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ale sie działo na forum ostatnio, kto ma w telefonie apke z powiadomieniami ten napewno widział zanim góra wszystko poblokowała i pokasowała Mam nadzieje ze już wszystko wróciło do normy Wysłane z Ipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No to wracamy do życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Szczerze to... na szczescie ugryzlem sie w język tzn w palec...zabraklo mi tzw glosowania kto za kto przeciw i rodzaj kary. Niby jest sie tu ale bez prawa głosu niestety nie zdążyłem przeczytac pewnych tresci, ktore krotko byly wyswietlane i nie moge wydac rzetelnej oceny obecnego stanu. Bedzie jakies tresciwie oficjalne oswiadczenie zalogi "władzy forum" na ten temat, czy raczej ma byc cos typu zamknij dziub i cicho siedz..? Jak cos zapraszam do dyskusji na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Co najmniej jedno A4 ocale przed najeźdźcą ze wschodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Patrz by kulka z różowa farbką nie siegnęła twojej A4 badz tez Ciebie samego [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 To nie paint to soft . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Moj P99 nie jest soft, a to co jest tam na zdjeciu, to wole przyjac do wiadomosci, ze jest to tylko zabawka imitacja karabinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Hehe mam jeszcze 5 innych ale ten wali celnie na 100 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A masz na te srutowki pozwolenia? Czy maja moc ponizej wymaganej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 To na kulki z kompozytu . Ustawione na moc dopuszczalna do strzelanek w lesie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No to nie obronisz tym przed Putinem i jego kolegami separatystami aka zielonymi ludkami szybciej ja dostane kałacha, PeeMa "garść ołowiu" i bedzie "Let's dance" :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3ns Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A ostatnio rezerwistów wzywali na ćwiczenia chyba coś dla Ciebie Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja swoje już odsłużyłem a z softa musze poprostu w oko celować hahahaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3ns Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Niby z tym że łapali się właśnie za tych co już służyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Któryś z Was szukał zderzaka s-line pod spryski i pdc do B6 ? Sama skorupa jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Wiem wiem ja teraz robie w woju ale jako cywil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Któryś z Was szukał zderzaka s-line pod spryski i pdc do B6 ? Sama skorupa jest.Kaj i za wiela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Któryś z Was szukał zderzaka s-line pod spryski i pdc do B6 ? Sama skorupa jest.Szukał szukał i w końcu kupił zwykły slajn ;-) a z ciekawości wiele chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi