Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie musi. wbij wsteczny na zapłonie i idź słuchać czujników. ten, który nie cyka jest uwalony

zapomniałem o tym sposobie
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:wink:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

nie musi. wbij wsteczny na zapłonie i idź słuchać czujników. ten, który nie cyka jest uwalony

mruganie bixem props :kox:

Kaju wieczorem bede w tej sprawie do Ciebie pisal , podmiana MCE i inne graty. Moze sie zgadamy na modzenie w sierpniu jak zawitam w PL
numer masz :wink:

Nie numeru nie mam ale dla mnie lepiej (taniej [emoji38]) jak wysle pw bo ja zagrabanica jestem w UK

jak masz jabłko nadgryzione, to daj swój, na ft ppgadamy :)

Opublikowano

:wink:

mruganie bixem props :kox:

Kaju wieczorem bede w tej sprawie do Ciebie pisal , podmiana MCE i inne graty. Moze sie zgadamy na modzenie w sierpniu jak zawitam w PL
numer masz :wink:

Nie numeru nie mam ale dla mnie lepiej (taniej [emoji38]) jak wysle pw bo ja zagrabanica jestem w UK
jak masz jabłko nadgryzione, to daj swój, na ft ppgadamy :)

??? "jak masz jablko nadgryzione" kuzwa siedze , patrze sie w ten moj telefon jak wryty i drapie po glowie o co Ci chodzi , jakie jablko i to jeszcze nadgryzione ? ??? Kuzwa chyba sie juz starzeje. Nie mam nadgryzionego jablka.

Napisze Ci pw to w wolnej chwili odpiszesz , chyba ze masz telefon stacjonarny to wtedy pogadamy.

Opublikowano

Panowie silniczki klap nawiewów poprawili dopiero w b7 czy jeden wuj?

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

podobno tak, ja wymieniłem wszystkie na te z b7 i narazie mam spokój,jak będziesz chciał mogę dać ci namiar gdzie brałem w dobrej kasie

też poproszę :)
Panowie a co jest powodem czestych problemow z tymi silniczkami od klimy w B6 ?

Pytam gdyz sam od 10 lat jezdze B6tka z 2001r , mam nalatane obecnie 579000km i ani razu jeszcze nie wymienialem zadnego silniczka. Raz tylko z racji uszkodzonego silnika auto stalo nie uzytkowane okolo 4 miesiecy i silniczek od nawiewu na przednia szybe sie zastal ale po przesmarowaniu wszystkich ciegien we wszystkich silniczkach nie ma zadnych problemow. Wspomne tylko , ze u mnie kliwa zawsze jest na AUTO i silniczki same sie ustawiaja tak jak nalezy.

Trochę nalatales tych kilometrow, zacny wynik [emoji3]

Przy silniku bylo cos robione?

Opublikowano

Panowie silniczki klap nawiewów poprawili dopiero w b7 czy jeden wuj?

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

podobno tak, ja wymieniłem wszystkie na te z b7 i narazie mam spokój,jak będziesz chciał mogę dać ci namiar gdzie brałem w dobrej kasie

też poproszę :)
Panowie a co jest powodem czestych problemow z tymi silniczkami od klimy w B6 ?

Pytam gdyz sam od 10 lat jezdze B6tka z 2001r , mam nalatane obecnie 579000km i ani razu jeszcze nie wymienialem zadnego silniczka. Raz tylko z racji uszkodzonego silnika auto stalo nie uzytkowane okolo 4 miesiecy i silniczek od nawiewu na przednia szybe sie zastal ale po przesmarowaniu wszystkich ciegien we wszystkich silniczkach nie ma zadnych problemow. Wspomne tylko , ze u mnie kliwa zawsze jest na AUTO i silniczki same sie ustawiaja tak jak nalezy.

Trochę nalatales tych kilometrow, zacny wynik [emoji3]

Przy silniku bylo cos robione?

Raz byla glowica robiona a to z racji tego , ze postanowilem wymienic komplet popowtryskow. Pojechalem do mechanika bo sam zabardzo jeszcze wtedy nie mialem pojecia co i jak i co sie okazalo po wymianie to owy mechanik nie dokrecil jednej ze srub na tym walku napedzajacym pompki co skutkowalo tym , ze podczas powrotu do domu zeskosowalo owy walek wzgledem walka rozrzadu i wylamalo jedna rolke , ktora napedza krzywka walka. Tym samym zblokowalo walek rozrzadu i jeden zawor uderzyl w tlok. Od tego momentu tylko moje rece tykaja silnik. Po regeneracji glowicy w specjalistycznym warsztacie sam zalozylem glowice i reszte gratow , ustawilem pompki i wsio lata jak trzeba. Nawet w warsztacie , ktory regenerowal mi glowice dali mi duzy upust bo gosciu nie mogl uwierzyc , ze ja nie bedac mechanikiem sam zdjolem glowice i sam wszystko bede skladal do kupy ?

Poza tymi perypetiami tylko raz wymienilem szklanki przy przebiegu 300 tys. km.

Od tego momemtu zrobilem jakies 80 tys. km i nic sie zlego nie dzieje.

Edytowane przez marcin9680

Opublikowano

d30200cd9b56dcbb14b2510ef7942412.jpg

ja mam tyle +200k, z czego od września ponad 40... i tylko oleje :)

Opublikowano

d30200cd9b56dcbb14b2510ef7942412.jpg

ja mam tyle +200k, z czego od września ponad 40... i tylko oleje :)

Ja tez tylko olej , filtry regularna wymiana i nie z Tesco na promocji. Poza tym nic zlego sie nie dzieje , wiadomo zawsze cos trzeba wymienic , chocby ostatnio diabli wzieli mechanizm podnoszenia szyby ale wkoncu autko ma juz 15 lat. Teraz przed wyjazdem do PL musze zmienic wszystkie tarcze przod i tyl (S4 przod + 288mm tyl) klocki i zalozyc z przodu dwa nowe przewody w oplocie bo dziwnym trafem jeden pekl mi na przegladzie ? oraz linki recznego bo jedna sie blokuje w pancerzu i czasami nie trzyma na jednym kole.

Edytowane przez marcin9680

Opublikowano

Marcin Pajda ma moduł od gościa z Łodzi o mocy 100% zamiast 30% :wink:

Jak chcesz ledy to pisz do Morsika na Katowickich on ma ledy z rezystorami na sprzedaż

Morsika leda zmienił na żarówki h7,fotka którą wkleiłem to jego :naughty:

Kolego ucho.77 dzieki serdeczne , tak zrobie. Co do modulu to mam taki SD2 30% pod dlugie swiatla ale jak piszecie , ze pod ledami lipnie wyglada to musze poszukac inny.

Jeszcze jedno pytanko a mianowicie jak ma sie sprawa do mrugania dlugimi na tych H7 led ? bo na module 30% i zwyklej zarowce poprostu zarowki sie rozblysna do pelnej mocy , wspomne tylko , ze mam Bixy z soczewkami z B8 a z tego co wiadomo to nie da sie na wylaczonych swiatlach blysnac Bixem w B6 z ta soczewka z B8

na ledzie nie widać migania.jak ci nie zależy na czasie to w przyszlym tygodniu może zrobimy porownanie moich/pajdy i morsika(niebieskie/led/h7 8500k)

Panowie szukajcie silniczkow klap z exeo

A czym się różni morsika h7 LED od pajdy?

Opublikowano

1. Najprawdopodobniej problem z masą (ja tak mialem)

Rozumiem, ze chodzi Ci o masę biegnącą z modułu BT? Ech i znowu wszystko rozbieraj... Miałem nadzieje, ze da się jakoś wymusić systemowo pogłośnienie słuchawki [emoji12]

A jeżeli żaden nie cyka? Za to każdy wydaje dźwięk jakby kabel był słabo do nich podłączony i spięcie się robiło [emoji848] Zaraz na WhatsApp wyślę Ci filmik z kabiny to zobaczysz jak to piszczy w środku.

Wysłane z jabłka

Edytowane przez kaman

Opublikowano

Morsik założył takie żarówki
ĹťarĂłwka H7 55W PLASMA 8500K jak LED AUDI BMW VW (6226336939) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje.

kupilem takie tylko że do halo , fajne są :wink:
Opublikowano

1. Najprawdopodobniej problem z masą (ja tak mialem)

Rozumiem, ze chodzi Ci o masę biegnącą z modułu BT? Ech i znowu wszystko rozbieraj... Miałem nadzieje, ze da się jakoś wymusić systemowo pogłośnienie słuchawki [emoji12]

A jeżeli żaden nie cyka? Za to każdy wydaje dźwięk jakby kabel był słabo do nich podłączony i spięcie się robiło [emoji848] Zaraz na WhatsApp wyślę Ci filmik z kabiny to zobaczysz jak to piszczy w środku.

Wysłane z jabłka

to czytaj błędy, ale obstawiam zwarcie, woda gdzieś poszła na wtyki i mają mokro

Opublikowano

Morsik założył takie żarówki

ĹťarĂłwka H7 55W PLASMA 8500K jak LED AUDI BMW VW (6226336939) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje.

kupilem takie tylko że do halo , fajne są :wink:
A jakiej firmy ?
Opublikowano

nie odbierać tego dwuznacznie :grin:

Opublikowano

A jakiej firmy ?
od tego samego sprzedawcy co w linku
Opublikowano

A jakiej firmy ?

od tego samego sprzedawcy co w linku
Ok dzieki.