Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak w nocy wyglądają

muz32y3x.jpg

Ladnie swieca.
No fajnie świeci, ciekawe jak to będzie wyglądało na 30% mocy w długich.
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

według mnie do doopy. mialem przez chwile - może i barwa ok, ale wieczorem jak się przejechałem, to przy bixenonie ginęly...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

mowa o h7 na 30%.

Opublikowano

dziś tu wkleiłem fotę drl :wink:

Edytowane przez ucho.77

Opublikowano

dziś tu wkleiłem fotę drl :wink:

Ale to foto jest na 30% mocy? Jak tak to całkiem spoko to wygląda i jakoś wydaje się, że mocno świeci.
Opublikowano

Z tego co kojarzę to Morsik ma 40%, po Niedzieli będą lepsze foty bo On bawi się teraz na weselu :)

Opublikowano

według mnie do doopy. mialem przez chwile - może i barwa ok, ale wieczorem jak się przejechałem, to przy bixenonie ginęly...

bix to bix nie ma co porównywać , zreszta jak dałeś na drogowe to i tak ci zarowki swiecily na caly gwizdek a nie 30%
Opublikowano

no i ten gwizdek nie zrobił "ŁAŁ" - dużo więcej światła odczułem na zwykłych H7...

Opublikowano

:hi:

Panowie, ile trzeba cm/m przewodów podciśnieniowych do 1.9tdi i jakiej średnicy? :)

Opublikowano

Cześć miśki... możecie podpowiedzieć czy ktoś u nas na forum handluje karoserią? Potrzebuję drzwi kierowcy w lakierze Czarny Ebony Perłowy czyli Z9W.

Opublikowano

Sprawdzę w poniedziałek lub wtorek

Opublikowano

Jakbyś miał więcej w stanie bdb do założenia to ja też chętny :)

Opublikowano

Pany, mam znowu pytanie odnośnie klimy... bede wymieniał te sprzęgiełko i jest ono dostępne na allegro za te 75zł

http://allegro.pl/sprezarka-klimatyzacji-tarcza-sprzegla-a4-b5-00-05-i6307067005.html

ale z tego co czytam to w tym zestawie z allegro brakuję tej gumki amortyzującej badz tez tego plastiku białego co wchodzi w to spzegielko a dokładnie chodzi mi o to zaznaczone strzałką:

JAmtIGO.jpg

ma ktoś numer tej części do mojej sprężarki z oznaczeniem:

RNf9a9k.jpg

(bo wszedzie na aukcjach jest same te sprzęgielko bez tego elementu co w srodek wchodzi

z góry dziękuję :hi:

Opublikowano

bry, nie wala się komuś może podstawka pod przednią prawą lampę? Ta, w której się luzuje śruby, żeby wysunąć lampę. Ewentualnie wie ktoś jak to wyszukać na allegro?

Opublikowano

bry, nie wala się komuś może podstawka pod przednią prawą lampę? Ta, w której się luzuje śruby, żeby wysunąć lampę. Ewentualnie wie ktoś jak to wyszukać na allegro?

http://allegro.pl/mocowanie-reflektora-8e0941454-oryginal-i6326879430.html

Edytowane przez Gregory87

Opublikowano

https://vimeo.com/174103106

efekt niedzielnej nudy :guma:

Opublikowano

U mnie też nuda więc pozbyłem się trochę złomu z pod maski :)f395aaccf2e6c871d54aff7f5e3b8fcd.jpg

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

https://vimeo.com/174103106

efekt niedzielnej nudy :guma:

[emoji108]

Opublikowano

Witam.

Panowie takie moze glupie pytanie ale czy oplaca sie wyciagac z uzywanej Audi B6 , ktora obecnie stoi na kolkach do rozbiorki , wszystkie orginalne Audi wachacze z przodu ? Auto to benzyna 2.0 z uszkodzonym silnikiem z malym przebiegiem ale nie wiem z jakim , sadzac po zuzyciu czesci , troche gratow z niej wyjolem chocby cala wykladzine podlogowa i troche plastikow to sadze , ze ma malo najechane. Dzisiaj wyjmowalem z niej oslone silnika i plastikowe nadkola (pierwszy raz nic nie polamane i kompletne ?) i nawet patrzac na tarcze i klocki przednie to ori Audi czesci tak wiec ktos dbal. Patrzac po wachaczach to gumy nie zmruszale , oslony sworzni tez nie ruszone. Cena za komplet to gora 200zl. Warto ? bo mam juz dosc tych posranych chinskich gowien a na nowe Lemfordera 1800zl to mnie nie stac.

Edytowane przez marcin9680

Opublikowano

Panowie - bd wkładał 2 din i zakupiłem klimatron z b7 BM .Potrzebuje tego adaptera aby grzała tylna szyba....tyle ze szukam jak to podłaczyc by banglało ...pomoże ktoś?:)

Opublikowano

Panowie - bd wkładał 2 din i zakupiłem klimatron z b7 BM .Potrzebuje tego adaptera aby grzała tylna szyba....tyle ze szukam jak to podłaczyc by banglało ...pomoże ktoś?:)

pw :hi: