wrclaguna Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 wybierzcie sobie rozmiar http://www.google.pl/images?hl=pl&q=pomnik%20w%20rzeszowie&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1600&bih=680
Artur82 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 no to chyba sie zalapie do B6 Division...tylko teraz malo czasu na udzielanie sie ...ale nadrobie
Wąski Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 no to chyba sie zalapie do B6 Division...tylko teraz malo czasu na udzielanie sie ...ale nadrobie [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 10:42_________________________________________________ wybierzcie sobie rozmiar http://www.google.pl/images?hl=pl&q=pomnik%20w%20rzeszowie&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1600&bih=680 JA lubię ciasne więc odpadam
Nosb Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ja tez wole ciasne bo wagonu w majtkach sie nie nosi zeby zapchac toto z fot
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 kurfa ocharkałem całego laptopa z rańca jak przeczytałem te komenty wrclaguna , to się z naszej rzeszowskiej pipki zrobila Ogólnopolska wadżajna
wrclaguna Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 nie wszyscy moge miec to co u nas w RESIE jest :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Pany co robicie na mikołaja swoim NIUNIĄ
slepy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Pany co robicie na mikołaja swoim NIUNIĄ Ja wyskoczyłem z kompletem Svarowskiego, i perfumami Naomi Campbell
MARCIN607 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 sixu wez zdejmij mi te dupska sprzed oczu bo patrzec nie moge i jeszcze z Żeszofa .... w Zeszofie mamy fajna pipke :polew: :polew: :polew: :polew: popłakałem się [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 11:08_________________________________________________ Pany co robicie na mikołaja swoim NIUNIĄ zaraz na zakupy idziemy :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Pany co robicie na mikołaja swoim NIUNIĄ Ja wyskoczyłem z kompletem Svarowskiego, i perfumami Naomi Campbell jak ? i to i to ? [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 11:10_________________________________________________
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Na Mikołaja robimy naszym Pipkom dobrze ja wyskoczyłem z Diorem - "Jadore" i zaproszenie na zabieg w salonie SPA
Wąski Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Pany co robicie na mikołaja swoim NIUNIĄ Ja wyskoczyłem z kompletem Svarowskiego, i perfumami Naomi Campbell myślałem o A4 [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 11:12_________________________________________________ALE OK mogą być kobiety nasze
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 no ja też właśnie zaraz się wybieram pany tak z innej beczki bardzie w temacie B6....mam pytanie odnośnie silnika 1.8 T a konkretniej z opcją tiptronik, czy to prawda, że występowały tylko w wersjach USA ??
Artur82 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 no ja też właśnie zaraz się wybieram pany tak z innej beczki bardzie w temacie B6....mam pytanie odnośnie silnika 1.8 T a konkretniej z opcją tiptronik, czy to prawda, że występowały tylko w wersjach USA ?? ja gdzies czytalem ze tak...ale teraz nie pamietam gdzie to przeczytalem :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ja obydwom zrobie dobrze Jedna na razie z morda w zaspie ( leb w krzaki i za ojczyzne ) ale prezentow ma nakupowane ze hoho i na operacje plastyczna mordy tez dostanie bo patrzec na ten skrzywiony ryj nie idzie , a z druga jakos sobie poradze
wrclaguna Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 :gwizdanie: - zmiana klimatronica z czujnikiem jakosci powietrza - kierownica podgrzewana MULTI ( czekam na poduszke ) - sterownik do pilota webasto - wlacznik swiatel z ....... :gwizdanie:
slepy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 no przyszalałem trochę, ale mi się mikołajki z rocznicą naszego zejśćia zeszły Pany co robicie na mikołaja swoim NIUNIĄ Ja wyskoczyłem z kompletem Svarowskiego, i perfumami Naomi Campbell myślałem o A4 A to A4, dostanie kiere z ESki obszytą perforką i podgrzewane kubełki
Wąski Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Grześ a dlaczego dwa razy wkleiłeś :gwizdanie: popraw
Rekomendowane odpowiedzi